Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 2 aug 2009 15:32 de SORIN28

Tu chiar nu intelegi...daca el este timid, ce sanse crezi ca are sa se duca la o prostituata si sa-i spuna "Hai" ? S-o crezi tu ca fara sex nu poti sa traiesti...poate tu nu poti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

din 2 aug 2009 15:30 de simosimina

:))) prea putin ma intereseaza. Ce crezi ca daca ai 27 de ani gata stii de toate? :)) DAca fata a intrebat asta..e cam logic ca s-a spart dupa ejaculare. Nu am nevoie sa imi vorbesti tu de cultura generala...am destula;) Cum nici nu am nevoie ...

Re: Am 15 ani si nu am inca sperma. Este oare norm

din 2 aug 2009 15:28 de SORIN28

Te-ai masturbat si stii ca nu ai ejaculat? Ai facut sex si nu ai ejaculat? Esti sigur pe prietenii tai ca nu fac altceva decat sa se laude? De unde stii ca nu ai sperma?:blink:

Re: Re: Re: Este oare normal sa am relatii sexuale

din 2 aug 2009 15:23 de SORIN28

Daca mai intri pe aici...spune-mi si mie cum le deosebesti?:blink: Cumva scrie in frunte?

Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

din 2 aug 2009 15:22 de SORIN28

Tu nu ai ce sa-mi dai, acele "chestii" nu sunt decat una si ar fi trebuit sa scrii "chestie" si se numeste sperma...asta ca sa intelegi si tu. Revin cu intrebarile: Erai prezenta cand au observat ca prezervativul este spart? Stii cumva daca ...

Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

din 2 aug 2009 15:16 de SORIN28

Eu am impresia ca tu ori ai probleme cu cititul ori ai scris cand ai venit dupa un chef. Unde vezi tu ca ii reproseaza faptul ca ea nu face oral? Ea doar se gandeste ca ii va reprosa...atat si nimic mai mult. Citeste mai bine, chiar si de mai ...

Re: Intrebare..

din 2 aug 2009 15:09 de SORIN28

Cand il rulezi pe penis, nu te grabi sa ti-o si bagi inauntru...mai si verificati:ok: sau poate iti este rusine sa te uiti la un penis(tinand cond ca penisul este al iubitului

Re: Re: Re: dupa sex oral, sangerare. ce s-a intam

din 2 aug 2009 13:51 de diana1772

Mi-a mai venit o idee! Daca himenul s-a rupt abia acum? =))) btw, n-am mai sangerat pana acum, nici chiar la primul contact.

Re: OB

din 2 aug 2009 13:48 de tinkerbell

nu nu e posibil... sa ramana zile intregi :)):)):)) da ce cumva uiti un lucru atat de important ca asta ca il ai acolo??:lol: eu zic ca daca vrei sa folosesti nu ai dc sa iti faci griji, ok?

Re: Re: dupa sex oral, sangerare. ce s-a intampala

din 2 aug 2009 13:46 de diana1772

Well... a fost foaarte putin sange. Am mai avut probleme cu zgariatul si probabil a fost `prea mult` de data asta...sau din cauza ca eram prea dry... Voi ce credeti?

Re: Re: dupa sex oral, sangerare. ce s-a intampala

din 2 aug 2009 13:46 de diana1772

Well... a fost foaarte putin sange. Am mai avut probleme cu zgariatul si probabil a fost `prea mult` de data asta.....sau din cauza ca eram prea dry... Voi ce credeti?

Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat

din 2 aug 2009 13:35 de nimik_legal

1. eu sunt cu iubitul meu de 2 luni. ne intalnim zilnic de la 1 pana pe la 8... stam mereu imprreuna pt k avem prieteni comuni... nu iese fara mine...rar cand o face...si atunci trebuie sa ma rog de el sa plece cu prietenii lui... 2. dupa ...

Re: Oare am intrat in depresie?

din 2 aug 2009 13:17 de nimik_legal

daca te uiti la filme horror asta ar putea fi motivul... consulta un psiholog, el te va ajuta.. ai credinta in Dumnezeu ca doar El te poate ajuta. stropeste cu apa sfintita la usa si la geam, aprinde tamaie, pune iconite deasupra capului ...

Am 15 ani si nu am inca sperma. Este oare normal?

din 2 aug 2009 13:13 de goodman

Salut la toti!!! Am o intre bare ........ sunt un baiat adolescent de 15 ani si inca nu am sperma unii din prietenii mei se lauda ca au sperma de la 13 ani.............spunetzimi va rog e posibil oare ca sa imi apara mai tirziu............aaaaaa si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani

din 2 aug 2009 12:51 de simosimina

din pacate da...pentru ca altfel o iei efectiv razna... cum am mai spus cunosc si eu vreo 2 persoane asa... Acum daca el este mai "timid" asa..ce vrei sa faca? Sa ramana asa pe vecie? Sa nu isi faca si el o viata proprie. Probabil ca dupa ce nu va ...

Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

din 2 aug 2009 12:47 de simosimina

Niciodata sa nu faci ceva din obligatie, ci sa faci doar daca iti doresti. Cat despre sexul oral acelasi lucru il pot spune. Trebuie sa fi tu pregatita sa faci acest pas.. Iar daca el continua sa iti reproseze ca el iti face si tu nu...inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de

din 2 aug 2009 12:39 de sweetgirl16

daca il ierti trebuie sa fi in stare sa nu ii reprosezi nimic din ce ti-a facut pt ca astfel nu va merge relatia vostra:unsure::ok:

Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

din 2 aug 2009 12:04 de sweetgirl16

aberatii,ce daca nu ii faci oral inseamna ca nu il iubesti?lol

Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru

din 2 aug 2009 11:47 de anturika

cand am scris nu am scris doar sa ma aflu in treaba....daca unele nu stiu decat sa stea cu cracii in sus..asta e ... cand am scris am scris din pct. meu de vedere...si sa stii ca sunt fete care chiar fac totul in pat.....si stiu ff bine ce i-ar ...

Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr

din 2 aug 2009 11:44 de baby

:mellow:ce aiureaaaa cam asta a fost si in cazul relatiei mele. eu mi-am pierdut increderea in el....si apoi a fost cam greu sa continuam:ermm: eu zic ca ai sa il ierti:ermm: dar daca ierti sa nu cumva sa ii scoti ochii pt asta:unsure:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1347 din 3731
«   1 ... 1344   1345   1346   1347   1348   1349   1350 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare