Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Oare am intrat in depresie? din 1 aug 2009 21:31 de yony
nu stiu ce sa zic...
poate ar fi mai bn sa consultzi un psiholog, si incearca sa nu te mai gandesti la asta...
gandeste-te numai la lucruri frumoase
Re: Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul din 1 aug 2009 21:09 de Afec
daca vrea sa se convinga poate sa se uite. va dati toti mari experiti si ii spune-ti ca profita aia de el sau alte ccturi. nu v'ati gandit ca poate ei ii e frica ? ca el o sa profite de ea? totusi e prima oara. daca voi v'ati culcat cu primul ...
Re: Este rau daca ne facem doar sex oral unul altu din 1 aug 2009 19:51 de sweetgirl16
chiar ca e jalnic,bai baiatule u chiar crezi ca ea mai e virgina?):(:lol:
Re: Re: dezvirginarea din 1 aug 2009 19:40 de sweetgirl16
bine zis:ok:
Re: Oare am intrat in depresie? din 1 aug 2009 19:32 de sweetgirl16
daca ti se pare chiar asa de grava chestia vorbeste cu mama ta sa te duca la un psiholog ca nu e nici o rusine:)Ai patit ceva urat in ultimul timp?ca altfel nu imi explic de ce visezi atat de urat si ti se pare ca vezi anumite lucruri sau ...
Oare am intrat in depresie? din 1 aug 2009 18:07 de sweet_raluca
In ultima perioada am numai cosmaruri am niste vise foarte ingrozite, si ma trezesc noaptea cu teama si transpirata mai ales ca dorm singura. Daca ma duc la 12 noaptea la mama in camera sa-i spun ce am visat imi intoarce spatele si se face ca doarme ...
Probleme cu parintii din 1 aug 2009 17:59 de sweet_raluca
Am probleme cu parinti,nu exista nicio zi in care sa nu ma cert cu ei. Mai ales mama mea care ne certam tot timpul nu ma lasa mai mult de 2 ore la pc,Nu imi da bani sa ies si eu cu fetele la plimbare,nu imi da bani sa-mi iau de imbracat. In schimb lu ...
Re: 17 ani,singur si nebun? din 1 aug 2009 16:55 de dracitza
:ok::ok:
Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA din 1 aug 2009 13:48 de SORIN28
Ce chestii? Crezi ca prezervativul este cos de gunoi sa se stranga in el "chestii" ?
Re: Re: Re: Romancele cele mai frumoase:> din 1 aug 2009 13:32 de mandarina
tu clasifici fetele dupa zone:blink:
fiecare fata este frumoasa in felul ei nu conteaza daca este moldoveanca,munteanca,ardeleanca..etc
parerea mea:cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel din 1 aug 2009 12:23 de sweetgirl16
e foarte bine ca ii iei apararea sotiei tale inaintea soacrei ca nu sunt multi care fac asta:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea a facut o gre din 1 aug 2009 11:59 de Ariutza000
daca il mananca pe baiat sub coada sa traduca minore(de 12-13 ani).... treaba lui :devil:O:)
Re: Re: Re: Re: Re: am s eu o intrebare daca ma pu din 1 aug 2009 11:53 de yony
:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Help... din 1 aug 2009 11:20 de Roxana89
nu a ejaculat in mine tocmai de asta ma framant atat...:(plus ca am toate simptomele pe care le aveam cand imi venea...numai ca nu imi vine
Re: Re: Re: Help... din 1 aug 2009 11:15 de simosimina
mai dar a ejaculat sau nu in tine? daca a ejaculat poti ramane, daca nu...eu zic sa te calmezi..sa nu disperi degeaba;)
Re: Re: Help... din 1 aug 2009 11:14 de Roxana89
Poi tocmai asta e ca sunt stresata rau din cauza asta...plus ca am citit chestia cu menstruatie peste sarcina....oare e posibil daca ultima a fost normala?...Oricum luni ma duc la doctor
Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA din 1 aug 2009 11:11 de simosimina
Daca prezervativul se sparge...logic ca se sparge in vagin..si in el se strang anumite chestii;)
Re: Help... din 1 aug 2009 11:10 de simosimina
daca nu a ejaculat in tine...nu ai cum sa ramai. Probabil esti racita, sau ai urmat un tratamnt cu antibiotice, sau esti foarte stresata.
Stai linistita:)
Re: Re: Re: Cred ca sunt gay, caut..... din 1 aug 2009 11:00 de the_gogu
aoleu exotico...le-ai dat idei, o sa ne umplem de ei de acum inainte :lol::lol::lol: n-o sa mai faca fata forumu de prea multi useri, o sa fie mai populat ca filelistu :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani : din 1 aug 2009 10:51 de the_gogu
fratilor...ce ati incep[ut aici(afara de 1-2 useri care au scris)
unuia i se pare ciudat ca s-a dat un sfat sa se pastreze pentru o fata care merita si il trimite la curve, altu ma ia cu chestii legate de faptul ca prostitutia e ilegala(parca nu ...
Pagina 1349 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |