Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s din 31 iul 2009 23:48 de Incepator
Tu esti un exemplu al acestei societati deplorabile !
De ce sa renunte la ea !? Doar nu e o povara sau blestem .
Re: Re: Trec zilele.... din 31 iul 2009 23:11 de sweety16
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s din 31 iul 2009 23:03 de sweety16
Omg!:blink:Ce sfat e asta?De ce sa o pastreze?Are 18 ani nu 13...sincer ar trebui sa cauti o prostituata...la ea nu cont daca te faci de ras si te va invata ea ce tre sa faci.
Re: virgin la 24 de ani din 31 iul 2009 22:48 de BBU
Daca ai citit ce ti-am scris ai vedea aici la raspunsurile fetelor cum sunt .....B):D
Smechere nu stii ce experienta au..(oare au facut-o 1 data macar?)
Dar cand e face to face..alta discutie cad ca mustele :))
No offence pentru fetele ...
Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de ani din 31 iul 2009 22:31 de sweety16
Chiar e un sfat bun...eu una in locul lui asta as face.
:-s din 31 iul 2009 22:21 de Mee
daca folosesti lubrifinat pentru dezvirginare.. ajuta la ceva ?
Re: Trec zilele.... din 31 iul 2009 21:04 de Incepator
Daca e real ceea ce zici tu...
Bun venit in clubul meu .
Cafeaua si ciocolata sunt din partea casei .
Nu fumam....si nu ne innecam amaru' in bautura.
E uimitor cum "ea" te poate schimba...de la bine...la si mai bine........dar ...
... din 31 iul 2009 20:59 de Incepator
Si daca toti sunt impotriva ta ... tu arata-le ca se poate ! Innoata impotriva curentului !
Si daca azi a plouat, ce ?
Maine va ploua, poimane la fel....
Dar soareme va rasari...si lumina sa va domni !
Re: Adevbar: din 31 iul 2009 20:25 de sherry
vedeti voi mai tarziu ce si cum e naposimul si ce poate face:D
Re: Re: Re: Re: Re: Organ femeiesc normal:-? din 31 iul 2009 17:51 de Firentze
hmm sa incerc cu html sa vad daca imi mai amintesc cum se face:-?? de la orele de info...
![]() Re: Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex? din 31 iul 2009 16:39 de sweetgirl16
:lol::lol:
Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 31 iul 2009 16:30 de sweetgirl16
nu cred ca sunt prea siropoase sunt chiar dragute,mie imi place sa primesc astfel d sms-uri si sa trimit:love:
Re: Re: Ce sa fac?am nevoie de sfaturile voastre! din 31 iul 2009 16:07 de mihaela
am discutat de multe ori dar nu vrea sa ma asculte si el nu vede nici o problema in relatia noastra...cand vb la tel si incerc sa discut cu el despre asta imi spune ca are treaba sau seara imi spune ca ii e somn si cand suntem fata in fata evita ...
Re: Re: Intrebare pt baieti :d din 31 iul 2009 15:23 de Firentze
Adevarat,dar spre exemplu fata fiind virgina si avand prieten dupa cateva luni sau ani,cand se simte ea pregatita ca sa-si inceapa viata sexuala il las sa o atinga nu?
Si iti dai seama ca e virgina si din stangacia ei,plus ca la majoritate curge ...
Re: Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un din 31 iul 2009 15:21 de Firentze
Vina cred ca iti apartine tie...
Are si ea dreptul sa mai iasa cu fetele(putina libertate merita si ea)nu sa stati lipiti bot in bot toata ziua...
Nu te poate inseala cu prietenele decat daca e bisexuala:-?:lol:
Si in rest cred ca ar trebui sa fii ...
Re: Re: Ce sa fac?am nevoie de sfaturile voastre! din 31 iul 2009 15:12 de angela
Re: Ce sa fac?am nevoie de sfaturile voastre! din 31 iul 2009 15:10 de angela
El tipa la tine nu doar de fata cu prietenii lui, ci si cand sunteti doar voi doi, deci problema nu ar fi neaparat anturajul lui, la urma urmelor aceiasi prieteni ii avea si acum 2 ani, deci si in prezent.Problema e undeva la mijloc, poate el nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru f din 31 iul 2009 14:58 de Ariutza000
sunt cu prietenul meu de 3 ani , inca de la inceput a fost foarte simtit, a pus mana, iar daca a vazut ca nu imi place sau nu imi convine nu mai continua :)
Deci daca tu crezi ca prietenul tau merita sa puna mana pe tine lasa-l :D
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la min din 31 iul 2009 14:53 de Firentze
Chestia asta se simte nu se testeaza!oberva si tu modul in care se poarta cu tine:-s
Re: ANESTEZIE din 31 iul 2009 14:30 de madagascar
Am si eu cateva intrebari...Mi-am cumparat si eu o crema Veet...si la instructiuni scrie a nu se folosi in zona intima...Eu nu am ascultat de ce scrie si am folosito in zona respectiva.
Se poate intampla ceva...nu ma irit nu imi ies cosuri la fel ca ...
Pagina 1351 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |