Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cand ati sarutat prima data?

din 30 iul 2009 11:28 de Tantsa

eu prima data m-am sarutat la 11 ani!:-`:D..dar daca sa vorbim despre o relatie serioasa pai a inceput la 14 ani...nu-ti face griji!...baietii si aventurile inca te asteapta !!!!:ok:

Re: eu vin tot cu o itnrebare

din 30 iul 2009 10:17 de SAra

relax...toate astea sunt cauza stresului.. nu ai sanse de sarcina.. ani de zile se kinuie lumea sa aiba copii si nu reuseste...mai ales tu...kare ai facut doar petting... dar ..pe viitor..iti recomand sa nu te joci ku fokul.... e ...

Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 30 iul 2009 06:53 de Pasaroi_Cuminte

Si daca ramane fara baterie la tel in ziua respectiva ? Ai prefera no sms sau un sms de pe telul unei colege de serviciu ? :,

Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 30 iul 2009 03:00 de ExoticDream

Adevar grait-ai.... Conteaza enorm.... si daca primesti acel sms, si daca nu..... :((:((:((

Re: Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 30 iul 2009 02:35 de ExoticDream

Too late...... :x:x:x

Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 30 iul 2009 02:27 de MortalKombat

chose your destiny!finish her!

Re: Decalotarea penisului

din 30 iul 2009 02:04 de bacanu

fratilor eu am alta problema,de care am auzit ca nu-i asa grava dar nu-mi place mie:penisul meu este deformat in jos,adica nu se scoala in sus o i-a in jos,si nu ma laud dar la marimea mea(21cm)doare cand e in erectie si as vrea sa stiu daca se poate ...

Re: Sex inainte de ciclu cu 5 zile... sunt gravida

din 30 iul 2009 02:03 de ExoticDream

Daca nu iei anticonceptionale, citeste aici http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/despre_contraceptie/contraceptia_naturala.html si calculeaza-ti perioada fertila, noi nu putem estima procentul de risc in cazul tau pentru ca nu-ti ...

Re: Re: Cred ca sunt gay, caut.....

din 30 iul 2009 01:51 de ExoticDream

Daca aveti ceva de discutat in particular, va faceti cont si va trimiteti mesaje, in care nu aveti decat sa va spuneti orice secret. Pe forum insa nu postati numere de telefon si IDuri de Messenger. (!)(!)(!)

Re: S-a rupt prezervativul.Sanse sa raman insarcin

din 30 iul 2009 01:47 de bacanu

pai sa-ti faci un test de sarcina...si acolo vezi exact daca e sau nu bebelusu;):ok:

Re: Re: Cabinet ginecologic ciudat

din 30 iul 2009 00:48 de SIMPLU

De acord!Poate data viitoare sa se asigure ca nu e nimeni decat ginecologu si ea:D

Re: Re: Cabinet ginecologic ciudat

din 30 iul 2009 00:48 de SIMPLU

De acord!Poate data viitoare sa se asigure ca nu e nimeni decat ginecologu si ea:D

Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata.

din 30 iul 2009 00:41 de BabyKitty

Nu am zis sa`l ierti ca vine cu "ochi umezi de caprioara" sau cum ai zis... Ma refer atunci cand cunosti un om bine stii cand regreta sincer sau se preface...:unsure:

Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masur

din 30 iul 2009 00:06 de Pasaroi_Cuminte

Nici macar in aceasta situatie nu este scuza. Daca unul din parteneri are un temperament mai vulcanic, cel mai bine ar fi sa paraseasca camera sau zona in care este celalalt partener si sa se linisteasca ( cumparaturi in mall, plimbare prin parc, ...

Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri ie

din 29 iul 2009 23:50 de Firentze

Atata timp cat te bate nu te merita!Un barbat intreg la cap iubindu-si femeia orice ar fi nu o bate parerea mea...Sau hai sa zicem se intampla odata la nervi dar doar atata daca incearca si a2a oara parerea mea e sa-i spui bye-bye oricat de mult l-ai ...

Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 29 iul 2009 23:27 de remblar

asta e daca a mancato pasarica de mica ...auzi la 13 ani si mai are si parini comunisti ..... daca afla parinti ar trebui sa o indoie ca sa nu-i mai trebuiasca sex si o incuie in camera ei 1an de zile si sa nu-i dea voi nici la wc ......... e plina ...

Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 29 iul 2009 23:20 de anonimus

am 17 si miam inceput viata sexuala..si sunt in aceasi sti ca tine adik in stare erecta nu se "beleste" de tot pana akma am facut doar cu prezervativ si asta nu ma deranjat..dar nuj cum ar fi fara....nu k as vrea akma..dar mai tarziu peste ...

Re: Re: Situatie grea....

din 29 iul 2009 23:08 de Leroy

eu stiam ca spermatozoizii mor foarte repede daca nu sunt in mediul lor, adica in scrot... mi s-a intamplat si mie sa ma protejez la primul numar si sa fac prostia sa nu mai pun prezervativ la al doilea... ma temeam sa nu ramana ceva pe canal ca ...

Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei?

din 29 iul 2009 22:49 de SweetCandy

Incearca sa vorbesti cu el,sa inteleaga ca nu accepti ideea cu bataia.Poate esti si tu putin vinovata ca ii permiti...

Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past

din 29 iul 2009 22:38 de Costa

Dupa cum au raspuns cei de pana acum cred ca majoritatea sunt copii,daca as spune si prosti as face pleonasm.Numai raspunsuri tampite datzi.Daca nu putetzi spune ceva destept,ceva ce-l poate ajuta mai bine abtzinetzi-va si continuatzi-va jocurile pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1354 din 3731
«   1 ... 1351   1352   1353   1354   1355   1356   1357 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare