Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Prietena mea a facut o greseala oare? din 30 iul 2009 22:10 de yony
mi se pare un gest de imaturitate din partea ei sa isi inceapa viatza sexuala la 13 ani..
io mi-am inceput-o la 16 ani si imi pare ff rau dapoi ei, saraca....
Re: Re: virgin la 24 de ani din 30 iul 2009 21:36 de mandarina
:ok:si ce daca sa nu te doboare gandul asta
Re: virgin la 24 de ani din 30 iul 2009 21:31 de BBU
N-are nimic ca esti virgin la anii astia ....
In primul rand fii mandru ca nu ai cum sa dovedesti ca barbat ca esti virgin sau nu ,deoarece nu ai himen sau ceva care sa se rupa sau sa se schimbe la contact sexual...
In al doilea rand ...
Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 30 iul 2009 20:38 de IRINA
Buna,ma numesc Irina si am vazut sms tau,ai putea sa-mi spui mia mult despre masca de miere?ati las id meu si vb daca vrei-chiki_peke08@hotmail.com sau-RACOLTAIRINA2007@YAHOO.ES-UN SALUT CEAO-:-*:love:
Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 30 iul 2009 20:38 de IRINA
Buna,ma numesc Irina si am vazut sms tau,ai putea sa-mi spui mia mult despre masca de miere?ati las id meu si vb daca vrei-chiki_peke08@hotmail.com sau-RACOLTAIRINA2007@YAHOO.ES-UN SALUT CEAO-
Re: Prietena mea a facut o greseala oare? din 30 iul 2009 20:11 de sweetgirl16
Si eu am o intrebare.Cati ani avea prietena ta cand si-a inceput viata sexuala daca acum are 13 ani?Cat despre parintii ei nu au de ce sa afle si tu nu prea ai cum sa o ajuti decat moral!:):ok:
Re: Re: Cum innebuneste o femeie un barbat? din 30 iul 2009 20:04 de sweetgirl16
bine zis:love:
Re: Re: Re: Dezvirginarea... din 30 iul 2009 17:21 de Firentze
Nu este adevarat!
Daca esti virgina nu trebuie sa-ti curga sange neaparat de la primul contact sexual...daca ai himenul mai elastic spre exemplu o sa se rupa foarte greu...
Mie de exemplu mi-a curs abia a2a zi sange...pe momentul ala nu...si eram ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa mun din 30 iul 2009 17:16 de Firentze
Si eu sper...
Dar totusi daca tine de atata timp presupun ca este ceva special...
Voi vedea eu peste o luna...si sper ca totul sa fie bine:~*:love:
Re: Sarcina in timpul ciclului din 30 iul 2009 17:11 de miki
Din momentul erectiei penisul secreta un lichid mucoid (lichid pre-ejeculator) cu rol de lubrifiere (si vaginul secreta un lichid cu rol de lubrifiere). Acest lichid mucoid are rol de a ajuta in timpul actului sexual, copulatia. Acest lichid nu este ...
Re: Prietena mea a facut o greseala oare? din 30 iul 2009 17:06 de Ariutza000
buun, pe langa ca ea are 13 ani si in loc sa isi traiasca coplaria, ea se gandeste la maciuci de peste 18 ani ):( . Hai poate ea e copil si nu a gandit in momentul respectiv ce inseamna o relatie sexuala cu adevarat, dar "barbalaul" ala de peste ...
Re: Prietena mea a facut o greseala oare? din 30 iul 2009 16:57 de Black_06
13 ani????????:blink::blink::blink:....vai de capul meu,voi nici nu apucati sa invatati sa va puneti sutienul si deja faceti sex...SIMPLU,i-a placut de la varsta asta acum sa se descurce,ce dracu ma??de carte nu mai aveti timp??:`:`
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 30 iul 2009 16:52 de Black_06
Completez...chiar daca cele doua persoane sunt apropiate sau la departare,trebuie sa existe incredere,respect reciproc si iubire...nu este valabil neaparat pentru o relatie la departare,ce-i drept...intr-o astfel de relatie trebuie ceva mai ...
Re: Ginecologu', bata'l vina! din 30 iul 2009 16:07 de baby
eu sunt de parere ca e mai misto sa mergi la un ginecolog barbat decat la o femeie
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: decoltare din 30 iul 2009 15:35 de alex_voicu
aceiasi problema o am si eu la 16 ani cum sa procedez sa mi`l belesc de tot ?
Re: parintii mei nu il accepta. din 30 iul 2009 15:01 de Firentze
Foarte frumos din partea lui sa stea cu chirie in orasul tau natal... .Si eu am o relatie la distanta...
Cu parintii tai ai putea vorbi si i-ai putea linisti spunandu-le ca nu ai de gand sa te mariti de la varsta asta,iar daca relatia asta va merge ...
Re: Re: Intarziere menstruatie dupa petting din 30 iul 2009 14:52 de Firentze
Ba da poti ramane,dar doar daca va-ti atins organele genitale unul de altul si el in momentul acela a ejaculat sau lichidul preejaculator sa fi ajuns la tine in vagin...dar sunt sanse minime:D
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 30 iul 2009 13:54 de sweetgirl16
poti ramane insarcinata si de prima data asa ca eu te sfatuiesc sa folosesti prezervativul ca sa nu regreti mai tarziu!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata p din 30 iul 2009 13:41 de Firentze
Chiar daca e prima data chiar daca trebuie sa-ti vina menstruatia intotdeauna va exista riscul sa ramai insarcinata daca o faci neprotejat
Informeaza-te mai bine totusi!
Ceea ce ti-a spus prietenul tau se numeste"coit intrerupt",dar tu ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 30 iul 2009 13:23 de Firentze
Intr-adevar asa este dar noi doi am mai trecut prin chestii de genu si am incredere in el stiu ca atunci cand este preocupat de ceva anume nu-i mai arde de nimic...dar intr-adevar se putea un sms desi nu-i adeptul sms-urilor
Am incredere in el,il ...
Pagina 1353 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |