Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 29 iul 2009 22:37 de SweetCandy

Indiferent daca m-as certa cu ea sau nu eu nu as spune niciodata nimanui secretul ei.Nu sunt genul de persoana razbunatoare.

Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 29 iul 2009 22:24 de Myhaela

Parerea mea ar fi sa discuti tu cu ea si sa-i explici ca nu este prima care face acest lucru si ca ai vazut pe mai multe forumuri pe internet ca multe fete de 13 ani in ziua de azi isi incep viata sexuala si sunt multumite de ele. Si spune-i ca ...

Re: Am cunoscut un tip pe plaja

din 29 iul 2009 22:22 de SweetCandy

Plimba-te mai des prin acele locuri...poate mai dai de el intamplator...si daca il vezi nu uita sa ii ceri macar numarul de telefon..Good luck :ok:

Re: OB

din 29 iul 2009 22:20 de SweetCandy

Nu,nu ai cum sa te infectezi de la OB-uri...singurul risc ar fi la virgine...se poate rupe himenul de la OB:cat:

Re: Sex inainte de ciclu cu 5 zile... sunt gravida

din 29 iul 2009 22:19 de Myhaela

bai fat-o,in primul rand nici nu sti sa vb,adica nu sti sa te exprimi corect acolo trebuia la "s-a spart prezervativul" trebuia sa pui liniuta, si in al doilea rand daca tu nu ai scris exact ce trebuia noi de unde sa ne dam seama daca ai ramas ...

Re: Situatie grea....

din 29 iul 2009 22:17 de experience

va salut.am si eu o intrebare. daca faci sex cu 2 sau 3 zile inainte de menstruatie care ar fi sansele ca ea sa ramana insarcinata? pe 27 sa intamplat si pe 29 ia venit menstruatia. problema e ca eram la al doile numar si la fel ca si la primul ...

Re: Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 29 iul 2009 22:14 de SweetCandy

Sunt destui "prieteni" care ar fi capabili sa se duca la parintii ei si sa le zica...nu stiu daca ar putea face ceva in acest caz...mai ales ca mama ei nu prea are incredere in ea :wacko:

Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 29 iul 2009 22:11 de Firentze

Daca nu o vor duce la un ginecolog iar ea va sti sa-si tina gura si sa nu mai spuna la nimeni nu vor afla parintii ei:D

Re: Virgina la 19 ani...

din 29 iul 2009 22:08 de SweetCandy

Da,este!Ar trebui sa te mandresti ca nu ai facut o prostie pe care sa o regreti dupa.Daca nu ai gasit persoana potrivita nu inseamna ca este ceva anormal...Eu te felicit O:)

Prietena mea a facut o greseala oare?

din 29 iul 2009 22:05 de SweetCandy

Am o prietena care are 13 ani si ea si-a inceput viata sexuala cu un baiat mai mare de 18 ani.Intrebarea este daca el s-a folosit de ea sau nu...Cand el a cerut sa faca sex,ea mi-a cerut mie parerea iar eu i-am zis sa se gandeasca bine,sa nu cumva sa ...

Re: Varsta primului sarut

din 29 iul 2009 21:57 de SweetCandy

La mine s-a intamplat la 12 ani...sunt fata iar baiatul era de aceiasi varsta cu mine...nu pot spune ca a fost ceva foarte tare pentru ca eu nici macar nu il simpatizam...la inceput am fost timida dar apoi s-a rezolvat :ok:

Re: Toti ma critica

din 29 iul 2009 21:54 de SweetCandy

Singurul lucru pe care il poti face este sa ii ignori!Pana la urma se vor satura sa te tot critice...:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste!

din 29 iul 2009 21:45 de Firentze

de asa ceva n-am mai auzit pana acum:lol: daca stam s-o luam asa...inseamna ca fiecare tara are sarutul propriu... oare sa investigam care ce si cum:-? Nu mai bine arati ca iubesti cum stii tu mai bine si nu te strofoci sa inveti sa ...

Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 29 iul 2009 20:22 de Firentze

Nici nu stiu ce sa mai cred... Azi culmea m-a sunat... Si ideea e ca eu l-am intrebat daca nu mai este interesat de mine sa-mi spuna nu s-o iau cu ocolisuri si mi-a spus ca nu este vb despre asta... Ideea e ca eu inca am incredere in el...sa vedem ...

Re: Lichid seminal => sarcina?

din 29 iul 2009 19:18 de leera

testul de sarcina il potzi face la 2 saptamini de dupa sex...... dar daca e inka negativ, nu e cazul sa te relaxezi, dar sa continui sa mai faci o data in saptamina.......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat d

din 29 iul 2009 19:14 de iron mike

hai ba lasa asta cu facu facutul sexului oral pe vremea parintilo la copii de 17-18 ani ....ca atunci nici nu stau ce e ala ......se gasea o femeie la 10.000 care facea ....acum daca te ducila una de 14 ani si ai o masina cat de cat misto,ai un ...

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 29 iul 2009 19:08 de sweet_raluca

Cum draku sa nu-ti dai seama daca tine la tine sau nu? chiar asa de .... poti sa fi, pai inseamna ca tu nu stii nici macar pe ce lume trayesti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme decal

din 29 iul 2009 19:00 de Sensiblue

Scumpul meu Raoul, eu am folosit Dermovate vreo 2 saptamani si a avut efect. Foloseste-o de maxim 2 ori pe zi, Costa in jur de 10 RON si in general se elibereaza fara reteta. Da pe preput nu pe capul penisului si freaca usor nu ca disperatul. Efectul ...

Rasul mai rar

din 29 iul 2009 18:59 de lerra

e shji normal ca o sa creasca repede,,,,p-u ca te razi des.... eu de exemplu o sac odata in luna ..asha miam programat..... shi e destul de normal..... eu consider ca nu trebuie sa deprinzi epilarea mai de multe ori pe saptamina, caci el asha se ...

Re: Cred ca sunt gay, caut.....

din 29 iul 2009 16:13 de alinutzu

da nu am telefon si nu am cum sa te sun in persoana si eu cred la fel ca sunt gai daca vrei vorbim

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1355 din 3731
«   1 ... 1352   1353   1354   1355   1356   1357   1358 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare