Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nush ce-i cu mine, n-am mai patit asa ceva...

din 28 iul 2009 16:58 de L..

ma .... tu o cunosti tu o sti nu eu, incearca sa-ti dai seama daca ar iubi un baiat ca tine , sa te auto evaluezi sa vezi ce sanse ai, evalueaz-o si pe ea si incet incet vezi mai intalniti-va, vorbiti pe mess si vezi daca nu gasesti indicii cum ...

Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!?

din 28 iul 2009 16:51 de L..

NU STIU CATI AU AVUT PARTE DE FOARTE RARUL SENTIMENT - IUBIREA dar astfel de intrebari de un IQ scazut NU ar fi puse daca ar exista minunatul sentiment

Re: Re: Ori is prost , ori is prost ...

din 28 iul 2009 16:46 de L..

pt n0021 ... daca as fi fata nici nu m-as gandi sa fiu iubita unuia care de la inceput ma pisca pt ca e o ADEVARATA NESIMTIRE SI LIPSA DE BUN SIMT SI RESPECT pt ea si in plus as crede ca nu vrea decat sex de la mine

Re: O intamplare ciudata

din 28 iul 2009 16:40 de L..

;) daca o iubesti nu ar mai fi nevoie sa intrebi asa ceva ca ai sti raspunsurile dinainte sa te gandesti macar sa intrebi dăăăăăăăăăăăăăăăăă!

re

din 28 iul 2009 16:32 de L..

scuze ca nu am mai raspuns...pai nu e deacord cu el..intre noi 2 e diferenta de 4 ani...zice ca el nu vrea sa stea cu mine ci doar sa isi satisfaca nevoile..si chestii de genul..ea nu suporta sa ma vada iesind in oras cu altcineva fara ea...unde merg ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(da

din 28 iul 2009 16:14 de ..

impact psihuologic asupra unui baiat? !!! ce cretinatate spusa de cineva care .... ma abtin .. vreau sa zic ca eu sunt baiat si as face doar cu persoana pe care o iubesc si daca nu sar sti muuult timp nu m-ar deranja nu m-as simti vezi Doamne ...

Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fe

din 28 iul 2009 16:09 de ..

asa fac cei care nu iubesc ):():( auzi la el .. aici nu se invata , credeti-ma o avem cu totii in sange daar pt k prea e pre mult "tam-tam"" in jurul subiectului numit "sex" si "cum sa o faci" unora le e rusine sau sunt timizi la inceput si ...

Re: Toti ma critica

din 28 iul 2009 16:03 de leppflops17

Am patit si eu ceva asemanator si totusi diferit de ce ai patit tu. Acum vreo 2 ani sai ceva aveam un prieten care mi'a cerut sa ma culc cu el si eu am refuzat, bineinteles. Aveam 12-13 ani amandoi si eu una nu era nebuna sa imi incep viata ...

Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak s

din 28 iul 2009 16:01 de ..

draga " cine ai pus intrevarea" ... nu poti spune la nivel general , eu sunt baiat si eu daca o iubesc nu fac asa ceva si cred ca orice baiat care iubeste cu adevarat procedeaza ca mine, dar nu toti sunt atat de "altruisti" si "amabili" :( ... daca ...

Re: Re: Re: Voi mai cititi?

din 28 iul 2009 15:59 de ionel betivu

mai citesc si pe forum ce jafuri a mai dat lumea la ikariam si lista de banati

Re: Re: ...De ce?...

din 28 iul 2009 15:58 de sweety16

Pai vezi?Asta e problema ca am umblat numai cu tipi pe care i-am placut "la prima vedere".Pt ca oricum nu umblu cu tipi care nu ma atrag fizic deci in orice caz nu o sa fac nici o lista cu ce ma atrage la un baiat.Fizic ar trebui sa ma atraga cu ...

Re: Re: Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu

din 28 iul 2009 15:54 de :)

poti iubi pe cineva foarte repede , poti dobandi o impresie care te conduce la "te iubesc" repede. de ce trebuie neaparat sa fie o perioada lunga de tip ?:| personal cred ca iubirea e un sentiment complex :D care nu inseamna doar ca-ti place cum ...

Re: Re: Re: Re: E ceva normal? Pentru fete doar..

din 28 iul 2009 15:50 de leppflops17

Da, rebeka... SEX! Oare nu despre asta vorbeste mai toata lumea de aici?:lol: Daca esti dornica... poate se ofera vreunu dintre baietii de pe aici sa te ajute, ce zici?:,

Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 28 iul 2009 15:30 de angela

Discuta cu el la telefon, si intreaba-l care e problema de ce te evita.Daca stai sa te framanti, nu rezolvi nimic. Ia taurul de coarne!!!:zorro:

Re: Toti ma critica

din 28 iul 2009 15:21 de angela

Intr-adevar o situatie jenanta, insa eu zic sa-ti revii, si sa mergi inainte cu capul sus. Poti sa-i ignori total pe acesti asa zisi prieteni, sau daca nu i-ai si tu peste picior. Ceva de genul:lasa ca am auzit eu de la o tipa ce naspa esti in ...

Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 28 iul 2009 14:58 de mandarina

stati mey:| firentze tu ai vorbit cu el despre chestia asta?asa intre 4 ochi sau la telefon daca mai este interesat de tine sau nu?

Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 28 iul 2009 14:27 de Firentze

Cred ca as muri daca nu ar mai simti nimic pt mine sau daca scopul lui era doar sa... Dar daca el ar fi fericit fara mine poate as invata sa traiesc fara el dar pur si simplu nu vreau sa fie un las vreau sa fie tipul pe care l-am cunoscut si sa-mi ...

Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 28 iul 2009 14:01 de Black_06

Oricat de ocupat ar fi tot este timp de un sms,crede-ma,nu ii ia mai mult de 1 min,un simplu "mi-e dor de tine" sau un "te iubesc"....cuvintele astea isi au efectul lor chiar daca sunt simple in sine..... Parerea mea este ca nu mai simte nimic ...

Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex?

din 28 iul 2009 12:50 de pacpac

poate sa dea si cu ulei de motor,tot degeaba,daca e prea mare pt vaginulei ,o doare

Dragoste cu prea multa munca?

din 28 iul 2009 12:05 de Firentze

Buna ziua!Am si eu o problema.Ma cunosc cu prietenul meu de 2 ani cam asa si sunt cu el de vreo 4-5 luni.Eu sunt din Iasi el din Braila(distanta nu a constituit sa zic pana acum o problema...). Ei bine acum o luna mi-am inceput viata sexuala cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1358 din 3731
«   1 ... 1355   1356   1357   1358   1359   1360   1361 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare