Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Toti ma critica din 27 iul 2009 22:14 de sweety16
Ce sfat...cum sa se mute din oras pt asa ceva?Sa-si faca alti prieteni...pai ce astia se pot numi prieteni?tot ce poti sa faci e sa schimbi anturajul sa iesi cu baieti care nu se afla in acest cerc de "prieteni" ideea e sa te indepartezi de ei. ...
Ma cert cu toata lumea. din 27 iul 2009 22:05 de Myhaela
Buna! Am si eu o problema. Fac ce fac si ma cert cu toata lumea. Prietenele mele nici macar nu ma mai suporta. Daca vb ceva cu o colega de-a mea de exemplu...fac ce fac si ajungem sa ne certam,sau daca intru pe mess de exemplu si vb cu o prietena ...
Cum poti excita un din 27 iul 2009 22:01 de un baiat :))
ale_wwjd2000 are perfecta dreptate. Eu sunt un baiat dar tin enorm de muuult la iuby mea .... imi pasa ce simte si daca as vrea sa fac cu ea ( nu neaparat sex ci dragoste de ex)
as intrebao sau as luao cu binisorlul asa incat sa ne multumim amandoi ...
Re: Toti ma critica din 27 iul 2009 21:26 de mandarina
te stii nevinovata_ ce mai conteaya..capul sus..asa daca tot te certi sau ole explici mai rau faci..da+i dracu
si intrebare..tu ii considere pe aceeia amici care te intreaba chestia aia?:`nu mi se pare normal
deci;;) capul sus..iesi in oras ...
Toti ma critica din 27 iul 2009 21:19 de Alexutza_angel
Am fost cu un baiat timp de 2 luni dupa care mi-a propus s-o facem si eu am acceptat. Astazi nu mai suntem impreuna. Dar partea cea mai grava este ca dupa ce am facut-o cu el s-a laudat la toti prietenii mei ca a facut-o cu mine si le-a spus ca eu am ...
Re: Fete virgine la casatorie din 27 iul 2009 20:22 de CARMEN
pai de ce sa-ti piara cheful daca esti indragostit de ea:blink: :huh: DE CE NU O CERI IN CASATORIE?DE CE NU VA CASATORITI ?CASATORITI-VA ACUM SI VEI VEDEA CE BINE VA FI PT AMANDOI
DACA NU PUTETI INCA,ASTEAPTA,AI IN CONTINUARE RABDARE SI CU ...
off :)) din 27 iul 2009 19:04 de leppflops17
ce se mai plange lumea aici... voi carora v'a venit la 13 ani. :lol: mie mi'a venit cu putin inainte sa fac 11 :( deci de aprox 5 ani ma chinui si mai si doare cateodata de ma tavalesc pe jos de durere. SI MA MAI SI TINE 7 ZILE!:((
eu ar insemna sa ...
Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat? din 27 iul 2009 17:34 de angela
Scrii foarte frumos. Te-ai gandit sa scrii o carte? Sincer, imi place foarte mult stilul tau de a te exprima. Din alt punct de vedere, poate ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, si sa lupti pentru ceea ce vrei. In viata e greu sa gasesti ...
Re: Re: Re: Re: I-am spus ca nu mai sunt virgina din 27 iul 2009 17:05 de adriana
nu sunt o c...a dak la asta va referitzi.. si el stie asta...
am avut 2 relatzii serioase cu 2 tipi la care am tzinut fff moooolt...
nu ma mandresc cu ce am faqt dar nici nu inseamna k sunt o c...a .
oricum ms mooolt pt sfaturi...:~*
Re: Re: Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost u din 27 iul 2009 15:35 de SORIN28
Faptul ca iubirea lui a tinut si inca tine de atatia ani o pot considera de acum eterna
N-ai inteles...ce iubire are el pentru ea?
Nu a iubit-o, este doar parerea de rau ca nu a fost cu ea...atat si nimic mai mult Daca o iubea, nu renunta la ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de din 27 iul 2009 15:32 de carrie
Nu e ilegal sexul cu o persoana de 16 ani (desigur cel consimtit, si inainte si dupa, ca teoretic te poti trezi cu o acuzatie de viol).
Codul penal zice asa "Art. 198. - Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi ...
Re: Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat din 27 iul 2009 15:18 de Firentze
Faptul ca iubirea lui a tinut si inca tine de atatia ani o pot considera de acum eterna...cat despre iubirea divina eu simt pt prietenul meu atat de multe...am 17 ani si vreau sa ma casatoresc cu el dupa ce o sa termin o facultate ceva si sper ca ...
Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat? din 27 iul 2009 14:53 de SORIN28
Unde vorbeste el despre iubirea aia "eterna"? :blink:
Nu spune decat altceva ca nu a fost in stare sa vorbeasca cu ea, sa se hotarasca si ca a fot timid...atat si nimic mai mult.
Ce simte pentru acea "S" ? Nimic, daca simtea ceva, incerca sa ...
Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 din 27 iul 2009 14:48 de SORIN28
Hai sa-ti explic eu cum sta treaba ;) :
Chiar daca ea este de acord, tot la corupere de minori intra in cazul in care afla nenea militianul.
Partea cealalta nu o mai comentez pentru ca ala e direct viol :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale din 27 iul 2009 14:40 de angie
da . depinde de fiecare relatie in parte...:p
Re: Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale din 27 iul 2009 14:32 de simosimina
Mai ..da..depinde si de cum sunt ei obisnuiti. Uite sincer..eu si iubitul...o facem cam zilnic..si e normal ca daca nu o facem mai mult timp sa imi pun "n" intrebari.. Eu spun asa din parerea mea..si din experienta mea cu fostul meu ...
Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale din 27 iul 2009 14:28 de angie
poi da simo. printr-o chestie de genul trec si am trecut de cand s`a angajat prietenul meu la un servici unde e stresat non stop. si s`a schimbat in multe. nu e vb ca e stresat in pat. e vb ca e stresat in general si nu mai are kef de nimic. nu ...
Re: Am dat si eu de draq? din 27 iul 2009 14:19 de simosimina
c`est la vie..dk spui ca e
"ceas" menstruatia la ea...nush ce sa zic..exista o posibilitate ca ea sa fie insarcinata. Dar voi stiti daca va protejati si cu ce...dk s-a spart prezervativul..etc
Dk foloseste antibebe nu are cum sa fie.
Re: Saliva ca lubrifiant.... din 27 iul 2009 14:17 de simosimina
logic ca da:)
Re: Re: Scaderea poftei sexuale din 27 iul 2009 14:13 de simosimina
:)) te voi contrazice!
Stii cum se zice..atunci cand te pui in pat cu iubitul/iubita...treb sa lasi toate "grijile"..iar la ei ce dracu griji sa fie..ca sunt niste copii....
In plus...sexul te detensioneaza..te relaxeaza...linisteste...te ...
Pagina 1360 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |