Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Toti ma critica

din 27 iul 2009 22:14 de sweety16

Ce sfat...cum sa se mute din oras pt asa ceva?Sa-si faca alti prieteni...pai ce astia se pot numi prieteni?tot ce poti sa faci e sa schimbi anturajul sa iesi cu baieti care nu se afla in acest cerc de "prieteni" ideea e sa te indepartezi de ei. ...

Ma cert cu toata lumea.

din 27 iul 2009 22:05 de Myhaela

Buna! Am si eu o problema. Fac ce fac si ma cert cu toata lumea. Prietenele mele nici macar nu ma mai suporta. Daca vb ceva cu o colega de-a mea de exemplu...fac ce fac si ajungem sa ne certam,sau daca intru pe mess de exemplu si vb cu o prietena ...

Cum poti excita un

din 27 iul 2009 22:01 de un baiat :))

ale_wwjd2000 are perfecta dreptate. Eu sunt un baiat dar tin enorm de muuult la iuby mea .... imi pasa ce simte si daca as vrea sa fac cu ea ( nu neaparat sex ci dragoste de ex) as intrebao sau as luao cu binisorlul asa incat sa ne multumim amandoi ...

Re: Toti ma critica

din 27 iul 2009 21:26 de mandarina

te stii nevinovata_ ce mai conteaya..capul sus..asa daca tot te certi sau ole explici mai rau faci..da+i dracu si intrebare..tu ii considere pe aceeia amici care te intreaba chestia aia?:`nu mi se pare normal deci;;) capul sus..iesi in oras ...

Toti ma critica

din 27 iul 2009 21:19 de Alexutza_angel

Am fost cu un baiat timp de 2 luni dupa care mi-a propus s-o facem si eu am acceptat. Astazi nu mai suntem impreuna. Dar partea cea mai grava este ca dupa ce am facut-o cu el s-a laudat la toti prietenii mei ca a facut-o cu mine si le-a spus ca eu am ...

Re: Fete virgine la casatorie

din 27 iul 2009 20:22 de CARMEN

pai de ce sa-ti piara cheful daca esti indragostit de ea:blink: :huh: DE CE NU O CERI IN CASATORIE?DE CE NU VA CASATORITI ?CASATORITI-VA ACUM SI VEI VEDEA CE BINE VA FI PT AMANDOI DACA NU PUTETI INCA,ASTEAPTA,AI IN CONTINUARE RABDARE SI CU ...

off :))

din 27 iul 2009 19:04 de leppflops17

ce se mai plange lumea aici... voi carora v'a venit la 13 ani. :lol: mie mi'a venit cu putin inainte sa fac 11 :( deci de aprox 5 ani ma chinui si mai si doare cateodata de ma tavalesc pe jos de durere. SI MA MAI SI TINE 7 ZILE!:(( eu ar insemna sa ...

Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat?

din 27 iul 2009 17:34 de angela

Scrii foarte frumos. Te-ai gandit sa scrii o carte? Sincer, imi place foarte mult stilul tau de a te exprima. Din alt punct de vedere, poate ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, si sa lupti pentru ceea ce vrei. In viata e greu sa gasesti ...

Re: Re: Re: Re: I-am spus ca nu mai sunt virgina

din 27 iul 2009 17:05 de adriana

nu sunt o c...a dak la asta va referitzi.. si el stie asta... am avut 2 relatzii serioase cu 2 tipi la care am tzinut fff moooolt... nu ma mandresc cu ce am faqt dar nici nu inseamna k sunt o c...a . oricum ms mooolt pt sfaturi...:~*

Re: Re: Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost u

din 27 iul 2009 15:35 de SORIN28

Faptul ca iubirea lui a tinut si inca tine de atatia ani o pot considera de acum eterna N-ai inteles...ce iubire are el pentru ea? Nu a iubit-o, este doar parerea de rau ca nu a fost cu ea...atat si nimic mai mult Daca o iubea, nu renunta la ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de

din 27 iul 2009 15:32 de carrie

Nu e ilegal sexul cu o persoana de 16 ani (desigur cel consimtit, si inainte si dupa, ca teoretic te poti trezi cu o acuzatie de viol). Codul penal zice asa "Art. 198. - Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi ...

Re: Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat

din 27 iul 2009 15:18 de Firentze

Faptul ca iubirea lui a tinut si inca tine de atatia ani o pot considera de acum eterna...cat despre iubirea divina eu simt pt prietenul meu atat de multe...am 17 ani si vreau sa ma casatoresc cu el dupa ce o sa termin o facultate ceva si sper ca ...

Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat?

din 27 iul 2009 14:53 de SORIN28

Unde vorbeste el despre iubirea aia "eterna"? :blink: Nu spune decat altceva ca nu a fost in stare sa vorbeasca cu ea, sa se hotarasca si ca a fot timid...atat si nimic mai mult. Ce simte pentru acea "S" ? Nimic, daca simtea ceva, incerca sa ...

Re: Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16

din 27 iul 2009 14:48 de SORIN28

Hai sa-ti explic eu cum sta treaba ;) : Chiar daca ea este de acord, tot la corupere de minori intra in cazul in care afla nenea militianul. Partea cealalta nu o mai comentez pentru ca ala e direct viol :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale

din 27 iul 2009 14:40 de angie

da . depinde de fiecare relatie in parte...:p

Re: Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale

din 27 iul 2009 14:32 de simosimina

Mai ..da..depinde si de cum sunt ei obisnuiti. Uite sincer..eu si iubitul...o facem cam zilnic..si e normal ca daca nu o facem mai mult timp sa imi pun "n" intrebari.. Eu spun asa din parerea mea..si din experienta mea cu fostul meu ...

Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale

din 27 iul 2009 14:28 de angie

poi da simo. printr-o chestie de genul trec si am trecut de cand s`a angajat prietenul meu la un servici unde e stresat non stop. si s`a schimbat in multe. nu e vb ca e stresat in pat. e vb ca e stresat in general si nu mai are kef de nimic. nu ...

Re: Am dat si eu de draq?

din 27 iul 2009 14:19 de simosimina

c`est la vie..dk spui ca e "ceas" menstruatia la ea...nush ce sa zic..exista o posibilitate ca ea sa fie insarcinata. Dar voi stiti daca va protejati si cu ce...dk s-a spart prezervativul..etc Dk foloseste antibebe nu are cum sa fie.

Re: Saliva ca lubrifiant....

din 27 iul 2009 14:17 de simosimina

logic ca da:)

Re: Re: Scaderea poftei sexuale

din 27 iul 2009 14:13 de simosimina

:)) te voi contrazice! Stii cum se zice..atunci cand te pui in pat cu iubitul/iubita...treb sa lasi toate "grijile"..iar la ei ce dracu griji sa fie..ca sunt niste copii.... In plus...sexul te detensioneaza..te relaxeaza...linisteste...te ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1360 din 3731
«   1 ... 1357   1358   1359   1360   1361   1362   1363 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare