Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am facut sex in a 5-a zi de ciclu menstrual.. din 27 iul 2009 01:19 de SIMPLU
Exista riscul unei sarcini pentru ca in timpul ciclului este posibil sa ramai si in plus mai exista licidul preejacuator numit ,,picatura placerii" care contine un nr mai mic de spermatozoizi ,Asa ca mai bn sa fi 100% sigura ia ...
Re: E posibil sa raman insarcinata???? din 27 iul 2009 01:18 de simosimina
cum sa -ti puna mana "pe vagin"..poate in vagin:))
nu stiu ce sa iti zic..este probabil...eu zic sa faci un test de sarcina
Re: E posibil sa raman insarcinata???? din 27 iul 2009 01:14 de SIMPLU
E posibil sa fi avut sperma p maini? Si uh esti virgina? Trebuia sa mentionezi pt ca dak esti virgina atunci riscul unei sarcini mai scade.eu zik sa iti faci un test d sarcina sa fi sigura dar nu cred ca e cazu sa fi insarcinata.
Re: ¨Profitati din plin de diferentele voastre.  din 27 iul 2009 01:08 de SIMPLU
Spune-i k si tzie tia fost greu pana ai invatat limba lui si ca daca cu adevarat va iubiti reciproc atunci ,,Dragostea invinge intotdeauna" nu trebuie sa puneti accent p lucru asta se poate invata lb romana:P nu e ceva imposibil:P .Spune-i ...
Re: Marire penis (de 13 cm) din 27 iul 2009 00:57 de SIMPLU
Nu am auzit de ceva care sa mareasca penisul! scz:(
Re: AVORTUL LA MINORI!!!! din 27 iul 2009 00:54 de SIMPLU
Iti spun eu ca nu risca nimeni sa qureteze o minora:P doar dak ginecologul primeste mita .Poti sa avortezi doar cu acordul parintilor
Re: Dragoste la prima vedere... (fantezie) din 27 iul 2009 00:49 de SIMPLU
Nush dak aceasta fantezie a ta e reala sau nu dar ceea ce ati simtit voi era mai mult o atractie fizica si totusi un act de inconstientza sa ejacuezi in ea...macar puteai folosi un prezervativ sau ceva in fine presupun ca avea si ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!! din 27 iul 2009 00:16 de Pasaroi_Cuminte
O ba da. Numai ca ai intra in atentia noastra (barbati de la 1.90 in sus )
Yeap, blinking on the radar :lol:
Re: Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!! din 27 iul 2009 00:01 de Firentze
am 17 ani si am 1.60 si ma simt mandra de inaltimea mea,iar prietenul meu are in jur de 1.80 si ne sta bine,Daca as avea 1.90 nu mi-as mai putea lua tocuri o fata frumoasa si sexy e daca poarta si tocuri:>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina din 26 iul 2009 23:36 de Gabitzalove
Ce stupid.. Anemona, prieteno,tu nu discuti cu mama ta despre lucrurile astea ?!...:blink:... Daca esti virgina pastreaza-te... nu fi naiva :rolleyes:
Re: Fetelor,va plac mangaierile inainte de a face din 26 iul 2009 23:04 de nimik_legal
da normal...p sani, pupicuri p gat... etc:)
Re: Re: Re: Re: ??? din 26 iul 2009 22:56 de Firentze
Eu nu inteleg ceva...de ce un baiat nu se multumeste cu o singura fata?De ce-i trebuie sex de la fiecare in parte:-?
Eu sunt cu prietenul meu de vreo 4-5 luni ne cunoastem de vreo 2 ani si m-a asteptat pana in momentul de fata...eu sper sa ramanem ...
Re: Re: Re: Re: Organ femeiesc normal:-? din 26 iul 2009 22:09 de Firentze
daca as mai sti si pe ce site am vazut as da:~*
Re: Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat? din 26 iul 2009 22:09 de Firentze
foarte frumos ce ai scris
exista o iubire care nu poate fi infranta de timp exact cum simti tu pt S.
stiu ca asta simt ca izvoraste si din mine pt prietenul meu pe care il iubesc enorm si cu care sper sa am o relatie de lunga durata chiar daca mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intepaturi vaginal din 26 iul 2009 22:07 de petra
Am 23 de ani sunt casatorita de 5 ani si nu am copii..cu aceasi problema ma cronfrunt si eu de cativa ani zile..cand ma apuca cateo criza nu ma pot misca 30 min...la medic ajug decat odata pe an si atunci doar urmez un tratament si mi'se spune sa ...
Re: Ati simtit vreodata ca ati fost uitat? din 26 iul 2009 21:07 de CARMEN
da,am simtit,de aceea trebuie sa lasi trecutul in pace, sa-l uiti ,altfel nu vei reusi deloc sa-ti vezi de viata,suferi foarte mult,simti ca altcineva nu mai este pt tine decat acea pers.,ea era jumatatea ta sau chestii de genu',din ce am inteles ...
Re: Re: ??? din 26 iul 2009 21:07 de adriana
oare e posibil sa ma fi intrebat doar asa, din curiozitate fara nici un alt motiv...?????????:D
aaa din 26 iul 2009 21:02 de sss
bun deci daca vreau sa-mi .. pipai prietena cum incep? :)) jos am voie de prima data dupa ce o pipai sus si in alte parti sau .... tre' sa mai astept ? =)) P.S. as putea sa-mi dau singur seama de asta dar sunt curios si .... vreau sa stiu cum ...
Re: Re: ??? din 26 iul 2009 20:58 de yony
io nu prea cred ca un baiat e in stare sa iubeasca o fata.... poate 1 la 100 e in stare sa iubeasca sincer si fara sa ceara nimik in schimb!!!
parerea mea
Re: ??? din 26 iul 2009 20:28 de yOojulia
noi nu avem de unde sa stim ce gandeste el...1-eu zic k dak un baiat te iubeste,,,intelege chestile astea si nu mai conteaza himenu ala.,2-cam devreme te`a intrebat .. daca mai esti virgina..
Pagina 1362 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |