Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Scaderea poftei sexuale

din 27 iul 2009 13:48 de angie

sa stii ca nu e neaparat vorba de faptul ca nu o mai atragi. poate fi vb si de stres foarte mult..stres provocat de servici/scoala/facultate sau de "armonia" dintre voi.daca exista multa cearta e si asta un factor..sau incearca sa o surprinzi ...

Re: Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani?

din 27 iul 2009 13:36 de Firentze

Hai sa va spun eu cum stiu ca sta treaba. Daca fata e minora si isi doreste inceperea vietii sexuale sau pur si simplu vrea sa se culce cu tine si tu iti doresti acelasi lucru si sunteti de acord amandoi nu are ce sa se intample. Dar daca fata e ...

Re: Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani?

din 27 iul 2009 13:13 de sweety16

Mai din cate stiu treaba sta asa:Daca ea are peste 16 ani iar tu peste 18 at este corupere de minori.Daca ea are peste 16 iar tu pana in 18 ani at nu-ti face nimeni nimic pt ca sunteti amandoi minori si aveti peste 16 ani.Deci daca va incadrati ...

Re: Este ilegal sexul cu o fata de 16 ani?

din 27 iul 2009 12:44 de Gabitzalove

Asta e buna.. pana la varsta de 18 ani este ilegal...pai.. nah..acuma cum vrea fata.. daca ea vrea doar nu o sa te denunte la politie bla bla bla... succes :)

Re: Re: Re: I-am spus ca nu mai sunt virgina

din 27 iul 2009 11:10 de Black_06

Cu mine 3(adica sunt cu Valentin si Exoticdream)acum :rolleyes::rolleyes:... Ai 16 ani si ai avut deja doi tipi cu care ai intretinut relatii sexuale deja plus ca relatiile astea au fost de lunga durata :blink::blink:....cum naiba sa nu te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mica problema

din 27 iul 2009 10:29 de ....

Sal...dami un add la armachedonis@yahoo.com daca vrei sa vbim.

Re: Re: AVORTUL LA MINORI!!!!

din 27 iul 2009 09:31 de leppflops17

si daca nu vrei sa afle parintii?:lol: ce le zici? "vreau sa'mi avortez un ovar, doua, uteru.. sa vad cum e, de curiozitate asa O:)":D

Re: Saliva ca lubrifiant....

din 27 iul 2009 08:50 de pacpac

da merge,eu cu a mea o folosim de ani de zile:))

Re: Re: I-am spus ca nu mai sunt virgina

din 27 iul 2009 03:08 de valentine

Im with her. Daca mi-ai spune ca te-ai culcat cu 2 tipi deja la varsta asta, eu as avea dubii serioase referitoare la tine si probabil as incerca sa ma asigur ca apar si eu in dreptul numarului 3...iar mai departe ce o fi o fi, nu prea ...

Re: I-am spus ca nu mai sunt virgina

din 27 iul 2009 02:56 de ExoticDream

Vad ca toata lumea il acuza pe el ca a pus cam rapid intrebarea si ca este interesat de sex, dar nimeni nu se intreaba daca doua relatii "destul de lungi", incluzand sex, pana la varsta de 16 ani, nu sunt cumva un pic cam.... mult? Nu am ...

Re: Re: Am dat si eu de draq?

din 27 iul 2009 02:44 de ExoticDream

Ieri s-au implinit 4 ani de cand era tanar si nelinistit, cred c-o fi aflat intre timp, ce zici? :D:D:D

Re: Tratament anti-cosuri...

din 27 iul 2009 02:00 de BBU

Sa-ti zic si experienta mea in ceea ce privesc cosurile: -Zynerit,proactiv etc...=comert efectul aproape absent(doar in cazul in care ai 2 cosuri per total acolo s-ar putea sa te ajute); -Sex=N-are nici o treaba cu cosurile; -Hormonii=rar se ...

Re: saliva....

din 27 iul 2009 01:51 de SIMPLU

Da poti folosi saliva ca lubrifiant

Re: sex anal

din 27 iul 2009 01:45 de SIMPLU

Nu ramai gravida daca faci sex anal deoarece sperma se duce in intestinul gros si nu are nici o legatura .

Re: Rasul

din 27 iul 2009 01:42 de SIMPLU

Normal ca da..consider ca este necesar doar nu o sa stai cu ,,padurea" intre picioare:P Ma rad o data la saptamana pt ca folosesc crema depilartoare.Baietii cred ca si ei ar trebui sa se rada complet insa unii nu se rad.

Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 27 iul 2009 01:37 de ZZZ

Nu chiar ...dar intradevar epilarea exista la barbati dar in zone inghinale (inestetice= care put de rup si sunt urate ca dracu) in rest trimuie cu un aparat de ras B) Desigur exista cazuri in care parul o ia razna si creste ca dreq aici ...

Re: Am dat si eu de draq?

din 27 iul 2009 01:36 de SIMPLU

Poate sa fie o dereglare hormonala dar u nu ai precizat daca ati facut sex neprotejat,sau protejat si s-a rupt prezervativul.Inca nu stiu sigur .

Re: S-a rupt prezervativul.Sanse sa raman insarcin

din 27 iul 2009 01:31 de simosimina

a ejaculat in tine? daca da...e nasol..

Re: Am facut sex in a 5-a zi de ciclu menstrual..

din 27 iul 2009 01:21 de simosimina

nu ramai ..

Re: Am facut sex in a 5-a zi de ciclu menstrual..

din 27 iul 2009 01:19 de SIMPLU

Exista riscul unei sarcini pentru ca in timpul ciclului este posibil sa ramai si in plus mai exista licidul preejacuator numit ,,picatura placerii" care contine un nr mai mic de spermatozoizi ,Asa ca mai bn sa fi 100% sigura ia ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1361 din 3731
«   1 ... 1358   1359   1360   1361   1362   1363   1364 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare