Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Saliva ca lubrifiant.... din 28 iul 2009 12:01 de sweetgirl16
da,normal ca se poate:ok:
Re: Ma cert cu toata lumea. din 28 iul 2009 11:50 de sweetgirl16
incearca sa te controlezi iti spun din propria experienta ca si eu am trecut prin asa ceva si stiu cat e de neplacut...:love:
Re: ...De ce?... din 28 iul 2009 11:45 de leppflops17
Linisteste'te, si mie mi s'a intamplat asta :flowers:
Probabil k trece cu varsta :lol: sau inca n'ai gasit pers potrivita.
Nu poti avea o relatie, si mai ales una de lunga durata cu orisicine, la fel cum nu ar trebui sa ai asteptari de la un ...
Re: Re: Re: Ma cert cu toata lumea. din 28 iul 2009 11:36 de Firentze
Pe moment nu poti gandi de 2 ori inainte si corect.Dar poate analiza toate situatiile ce si cum a deranjat pe cineva...si astfel sa-si revizuiasca comportamnetul si un simplu si sincer imi pare rau(in cazul in care chiar ai greseli de ...
Re: Intrebare???va rog raspundeti din 28 iul 2009 11:35 de sweetgirl16
dupa primul contact sexual nu mai esti virgin chiar daca nu ti se rupe ata...e logic nu?:lol:
Re: Intrebare???va rog raspundeti din 28 iul 2009 11:28 de leppflops17
Daca folosesti prezervativ 'nu ti se rupe ata', cum se mai spune. Si nici in cazul sexului anal.
Unora nu li se rupe deloc, nici in cazul sexului vaginal neprotejat. Depinde de fiecare cum o are :lol:
Teoretic, dupa ce ai avut primul contact ...
Intrebare???va rog raspundeti din 28 iul 2009 11:21 de Soryn
As vrea sa stiu daca in cazul unui baiat aflat la primul act sexual el foloseste prezervativ...atunci ramane virgin?multumesc
Re: Re: S-a rupt prezervativul.Sanse sa raman insa din 28 iul 2009 11:05 de deea88
avand in vedere k a trecut 1 an si ceva...a aflat fata..:p
Re: Nu pot sa cred din 28 iul 2009 11:00 de vladbodan
daca ar fi toti la fel , ne-ar fi tot una cu cine stam nu? normal , deci nu, nu suntem toti la fel
Re: Obsedata de un tip din 28 iul 2009 10:56 de vladbodan
... si probabil inm omentul in care dintr-o oarecare minune vei ajunge impreuna cu el ... iti va fi tot una daca la 17 ani tot asa poti fi de obsedata inseamna ca ai o problema grava dupa mine ... uitate si tu dupa altii ce acel cineva pe care il ...
Re: Re: Ma cert cu toata lumea. din 28 iul 2009 09:07 de mandarina
:D
nu :D concentreaza-t si tu la ceea ce spui...gandeste-te mai intai este bine ce spun sau nu?..daca te iei sa jignesti oamenii fara sa vrei..prin simple vorbe..se supara..deci use your head:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 iul 2009 03:53 de Sensiblue
Frate mergi la farmacie, cumpara un flacon de Dermovate, da pe preput si fa exercitii de decalotare 10-14 zile..sa vezi ce bine iti va fi dupa :)
Re: Re: Ar putea fi racita? din 28 iul 2009 02:56 de Firefox
G I N E C O L O G.... nu crezi ca ar trebui ca "prietena ta" sa se duca direct la medic? daca nu e virgina care ar fi buba... si substanta maronie sa nu fie sange... sau i-o fi venit ciclul:blink:
Re: Re: Voi mai cititi? din 28 iul 2009 02:54 de Firefox
:lol::lol:.. da un forum de al jocurile alea nu citesti.. daca "carte nu e" atunci forum sa fie...
Re: Re: Rasul din 28 iul 2009 01:40 de Tifa
cum reusesti sa te dai cu crema depilatoare? O.O pe mine ma ustura :blink::blink:
eu ma fac cu lama, dar e destul de aiurea ca trebuie in fiecare seara sa ma fac, pt ca imediat creste. Si mie mi se pare absolut necesar, pt ca e mai aerisit, mai ...
Sani mari de la anticonceptionale? din 28 iul 2009 01:02 de SIMPLU
Buna !as vrea sa stiu daca de la anticonceptionale iti cresc sanii mai mari?
Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mu din 28 iul 2009 00:50 de ExoticDream
Chestia cu "partenera nu le ofera ce-si doresc" este discutabila. Inainte de a trece la "fapte", lucrurile trebuie "scoase pe masa", aduse la cunostinta, stiute, apoi analizate IMPREUNA, fiecare spune ce nemultumiri si dorinte are si apoi se ia ...
Adevbar: din 28 iul 2009 00:11 de cristy7raide
Ba fratilor... sa nu va mai aud cu Naposimul...
In primul rand daca tot vreti sa luati, trebuie sa stiti adevarul despre el..
Naposimul este defapt un medicament pentru handicapati (daca nu ma credeti, intrebati si in alta parte) iar a-2a lui ...
Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult?? din 27 iul 2009 22:33 de sweety16
Mai..eu ii inteleg.daca partenera nu le ofera ce-si doresc si isi gasesc una disponibila, ba chiar care se ofera pe tava, de ce ar refuza?Oricine mai calca stramb din cand in cand...O:):-`
Re: Ma cert cu toata lumea. din 27 iul 2009 22:18 de sweety16
Pai lasa ciocu mai mic...decat sa ajungi sa nu te mai suporte chiar nimeni...Stiu si eu cum e sa ai gura cam mare dar eu m-am invatat minte.Cu bataia, dar asta e partea a doua.
Pagina 1359 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |