Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Rasul in zona pubiana

din 29 iul 2009 15:46 de sweety16

Mai doare destul de rau la incepuy sincer...eu de un an ma fac cu ceara la salon iar acum nu mai doare asa rau.dar prima oara cand m-am facut cu ceara a durut ingrozitor mai ales ca ma facusem inainte destul de mult timp cu lama si se ...

Re: Re: Re: Re: sarcina...

din 29 iul 2009 15:45 de :>St<:

da chiar , cum e cu legalitatea_ daca face un major cu un minor, majorul risca inchisoare sau ma rog se considera ilegal daţ daca fac doi minori intre ei?:D

Re: Re: Re: Re: sarcina...

din 29 iul 2009 15:37 de L..

fiecare face cum crede ca e ok pt el/ea.... da daca ai o relatie indiferent cat de avansata nu inseamna ca nu poti sa te ocupi si de scoala dăăăă

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa incep?

din 29 iul 2009 15:34 de pustiu

da..si pe mine...daca e cineva sa`mi explice mie si lui b ce se poate intampla..

Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 29 iul 2009 14:19 de Black_06

Punct ochit..punct lovit.... Eu zic sa nu mai fiti fantezisti sa sa spunem lucrurilor pe fata,cum am mai zis,un sms macar nu dureaza mai mult de un minut;);) Come on,pe mine si pe fosta mea iubita ne desparteau 700 km aproximativ,cand eram in ...

Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 min

din 29 iul 2009 12:53 de adrinel

update : am scapat..nu sunt tatic :)) multumesc celor kre m-au sfatuit..si kre m-au linistit...bafta tuturor..si..aveti grija cu sexu ;)) k din placere se ajunge la teroare...;)

Banc Show!

din 29 iul 2009 12:34 de SORIN28

90% din adolescentzi ar plange daca gutza, salam sau vijelie ar fi pe varful unei cladiri gata sa sara, da mai departe daca esti intre cei 10% care ar lua un scaun, niste popcorn si o cola si ar striga "N-AI TUPEU"!!! Astea sunt singurele ...

Re: Re: Re: un sfat ...

din 29 iul 2009 12:09 de mandarina

daca o sa fie o relatie serioasa o sa capeti incredere in el si o s aii spui tu cu timpul:flowers:

Re: Obsedata de un tip

din 29 iul 2009 12:02 de angela

Din spusele tale esti obsedata mai mult fizic de el, nu spui nimic de dragoste, ci doar ca ai vrea sa-l saruti pe el, si nu pe cel cu care esti. Daca il cunosti de doi ani poate stii cum e, si vei realiza ca nu e tocmai baiatul perfect pt.tine. E ...

Re: Toti ma critica

din 29 iul 2009 11:56 de SORIN28

Se vor plictisi...mai devreme sau mai tarziu si nu vor mai spune nimic...atat timp cat nu comentezi prea mult. Raspuns: "Cand o sa ai cu ce sa ma faci, poate iti mai creste" :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos

din 29 iul 2009 11:48 de angela

E destul de greu sa pastrezi o relatie la distanta, pentru ca intervine neincrederea, gelozia, etc, si ince, incet relatia se stinge. Poate raceala lui e un semn ca el ar vrea ca relatia voastra sa se stinga de la sine, avand in vedere ca o sa ...

Dragoste cu prea multa munca?

din 29 iul 2009 11:47 de SORIN28

Nu stiu, eu nu cred ca nu iti poti face timp pentru un telefon. Oricat ai fi de obosit tot poti suna...iar daca stii ca ajungi acasa prea terminat de ce nu suni cand esti la munca? Tre' sa ai o pauza si daca nu ai ...iti iei singur. Eu acum ca sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: E ceva normal? Pentru fete doa

din 29 iul 2009 10:48 de yony

:lol::lol::lol:looool

Re: Re: un sfat ...

din 29 iul 2009 10:41 de yony

:ok::ok:

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 29 iul 2009 10:34 de yony

mai bn nu... incearca sa ity dai seama dp comportamentul lui....:ok:

Re: Problema

din 29 iul 2009 10:07 de ME

Salut...am absolut la fel ca tine si eu. am vazut poza si la mine arata identic doar ca nu e pe tot "capul" ci doar local. Daca ai aflat ceva..cum se scapa de asa ceva sau ai vreun sfat, da-mi un add la armachedonis@yahoo.com

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fe

din 29 iul 2009 01:47 de Firefox

":` nu beau dupa tine.." sau citeste prima pagina.. Oricum.. eu nu vad ce e asa scarbos? Mi se pare mai scarbos sa iti bagi un deget in cur si apoi sa ti-l bagi in gura.. sau in nas si apoi in gura.. (cum multi prostcrescuti fac asta...) Plus.. ...

Re: Re: Ar putea fi racita?

din 29 iul 2009 01:37 de SIMPLU

Deja s-a rezolvat problema ..nu o mai doare delok:P

Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!?

din 29 iul 2009 01:25 de Firefox

"tabara" pe aia noua 21-fata cum nu ai visat.. ce alte motive mai vrei.. plus ca daca tu zici ca cea de 15 a fost prima si nu ai mai avut altele.. ar fi cazul sa iti largesti orizontul..

Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 29 iul 2009 00:49 de adelina94

eu am 15 ani si am 1,60 si nu as vrea sa fiu momentan mai inalta deoarece sunt mai slabuta si daca as fi mai inalta as fi o anorexica :~* :lol: eu ma multumesc ca sunt sanatoasa si arat bine :-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1356 din 3731
«   1 ... 1353   1354   1355   1356   1357   1358   1359 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare