Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu pr din 29 iul 2009 00:46 de Firentze
Asa este!Pana la urma toate parerile sunt impartite...sper ca pana la final totul va fi bine iar noi sa ramanem impreuna si fericiti:love:
Imi doresc ceva mai mult cu el decato simpla relatie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea m din 29 iul 2009 00:43 de Pasaroi_Cuminte
Nu este nebunie. Se numeste frica.
Daca n-are nici un motiv sa minta atunci spune adevarul
Da. E normal. Ca sa te iubeasca trebuie in primul rand sa traiasca.
Ca sa traiasca trebuie sa munceasca.
E logic. :)
Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 29 iul 2009 00:43 de Firentze
Asta o sa se intample...dar peste doi ani...cand ma voi duce eu la facultate acolo...daca vom mai fi impreuna ceea ce sper si imi doresc f.mult:(
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la din 29 iul 2009 00:34 de adelina94
hei eu nu cred ca un baiat sta cu o fata doar pentru ceva anume...eu una nu as sta cu un baiat asa numa...sa pierd vremea si nu cred ca toti baieti fac asta :-* trebuie sa ai incredere in el :love:
Re: Dragoste cu prea multa munca? din 29 iul 2009 00:22 de simosimina
Nu stiu ce sa zic. Logic si normal atunci cand iubesti..chiar daca esti departe de iubit/a...sa suni..sa vorbiti mereu... Adica mie asa mi se pare normal. Ce e aia sa nu vb la telefon? Mai ales ca sunteti din orase diferite. Sincer, fara sa te ...
Re: Re: Intrebare???va rog raspundeti din 29 iul 2009 00:21 de shtef
Daca prietenul tau e tandru cu tine, si are rabdare, iar tu o sa fii relaxata, cred ca trece durerea aia foarte repede !
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare???va rog raspundeti din 29 iul 2009 00:19 de Firentze
Eu una nu mai sunt virgina si ma simt inca virgina:lol:
Doar prietenul meu m-a atins:D
Ideea e ca da nu mai esti virgina chiar daca himenul tau e inca acolo si intact:D
Re: Re: Re: Re: Intrebare???va rog raspundeti din 29 iul 2009 00:16 de shtef
nui nevoie sa te lauzi cu chestia ca ti`ai pierdut virginitatea !
Daca ai facut sex,cel putin odata, clar, nu esti virgina !
Re: Re: Re: Rasul in zona pubiana din 29 iul 2009 00:12 de simosimina
Pe mine ma doare..si e si normal sa doara..pentru ca este pielea sensibila acolo. Acum depinde si de indemanarea cosmeticianei care te epileaza.
Eu ma fac lunar dupa ce imi trece menstruatia, pentru ca daca te faci inainte iti creste mai ...
Re: Re: Re: Intrebare???va rog raspundeti din 29 iul 2009 00:06 de adelina94
multumesc deci nu mai sunt virgina...si nici prietenul meu chestia e ca daca intreaba cineva esti virgin eu sau el nu se vede pentru ca nu sa rupt ata sau nu sa spart himenul meu?
sapundeti :-*
Re: Re: Rasul in zona pubiana din 28 iul 2009 23:58 de leppflops17
si eu m'am gandit sa ma fac cu ceara dar mi'e cam nu stiu cum :ermm: acum ma fac cu crema sau cu lama. mama zice k ea nu poate sa suporte durerea de la ceara si se face cu lama.
chiar doare atat de rau?! :(( si cam in cat timp creste la loc?:)
Re: Sani mari de la anticonceptionale? din 28 iul 2009 23:47 de simosimina
In primele 3-4 luni cand le administrezi sunt mai umflati...dar dupa 4 luni revin la forma lor normala.
In acele 4 luni dor...ii vei simti "tensionati"...si asta pana se obisnuieste organismul cu anticonceptionalele.
Dar ei nu se maresc de la ...
Re: Rasul in zona pubiana din 28 iul 2009 23:46 de simosimina
Eu nu am folosit niciodata lama in zona pubiana..ma duc la salon si ma epilez cu ceara calda...
Pe restul corpului (picioare, axila, maini) ma epilez cu aparatul...
Iar baietii logic ca treb sa se epileze(rada) in zona intima si la axila... ...
Re: Ar putea fi racita? din 28 iul 2009 23:44 de simosimina
Cand urineaza are usturimi sau ceva de genul? Sau durerile sunt la ovare acolo?
Daca are usturimi la uretra este posibil sa aiba o infectie urinara...iar daca o dor ovarele..o raceala acolo. Cel mai bine ar fi sa viziteze un medic daca durerile ...
Re: Re: Re: S-a rupt prezervativul.Sanse sa raman din 28 iul 2009 23:43 de simosimina
pay in plm daca unii/unele sunt retardati/e astfel incat sa "dezgroape" subiecte din 1900 toamna...
Eu una nu m-am mai uitat la data.
Asa ca in plm nu mai deschideti aiurea subiecte de pe vremea cand era bunica virgina :pirate:
Re: Re: Re: Definitia dragostei din 28 iul 2009 22:49 de L..
daca e vb de mine (L..) nici unul :-w ce? zic ce simt, eu sunt mai "smart" si mai sincer .... :-w:-w nu toti suntem prosti >:P
Re: Re: Re: Re: Re: re: din 28 iul 2009 22:07 de vladbodan
inseamna ca nu ai nici o idee unde ii este clitorisul daca iti trebuie atata timp ca sa ii faci un simplu preludiu care poate dura la absolut orice femeie 10 minute si poate atinge orgasm ... hai poate nu orice ... 20 maxim;)
Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 28 iul 2009 21:55 de Firentze
Am luat taurul de coarne si am vorbit azi cu el la telefon l-am intrebat clar daca mai e sau nu interesat de mine si sa nu ma ia cu ocolisuri si a zis ca nu este vb despre asta ca e doar obosit ca munceste si e mereu pe drumuri si e si nervos si ...
Re: Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex? din 28 iul 2009 21:30 de Black_06
Recomand Valvoline :devil::devil:.....
Re: Toti ma critica din 28 iul 2009 19:43 de yony
este ff nasol k tipul ii chiar atata de badaran....
ce pot sa zic? tre sa fi tare..si alegetzi mai cu grija "prietenii"
Pagina 1357 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |