Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul din 26 iul 2009 15:03 de leppflops17
off doamne. de ce toata lumea raspunde cu da si nu si nu spune NIMENI si de ce?:lol:
eu am patit'o. eram un copil, ma rog. si s'a gandit un disperat - care se presupune k era prietenul meu pe vremea aia - sa ma masturbeze cu degetul. eu habar ...
Re: Re: Re: sunt insarcinata?? din 26 iul 2009 14:55 de simosimina
...daca ambele sunt negative..nu ai cum sa fi insarcinata.
Re: Re: sunt insarcinata?? din 26 iul 2009 14:54 de elena
da,am facut neprotejat.stiu k am gresit,dar acu e prea tarziu...si daca si acela e negativ???e posibil sa fiu si sa nu iasa in test???
Re: sunt insarcinata?? din 26 iul 2009 14:38 de simosimina
ai facut sex neprotejat?
daca ai facut test...si a iesit negativ este posibil sa nu fii gravida.
Dar pentru linistea ta...mai fa unul
Re: Re: Re: Re: Dragoste sau sex cu iubita virgina din 26 iul 2009 13:36 de Firefox
tu ai gustat cumva :`?.... on topic.. nu stiu ce e albeata de pe pantaloni daca tu zici ca nu e sperma.. ai baut mult lapte poate.. si baiatu cu ceva alb pe "cap".. noapte iti curge un lichid si se formeaza albeata pe cap.. e indicat sa te speli mai ...
Re: Baieti, ce fete preferati? din 26 iul 2009 13:26 de Firefox
dupa cum vezi ele(naturale) sunt raritati :) dar nu conteaza asa mult culoarea parului.. si daca ar conta.. se rezolva rapid cu o vopsea de par:-`
Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa slabesc din 26 iul 2009 12:21 de sweety16
Aha...daca as grasa le-as aplica pe amandoua...
Re: ... din 26 iul 2009 11:25 de SORIN28
Sa-mi explici si mie de ce ai luat postinor daca ati facut sex protejat?
Dereglarile sunt de la postinor si desi l-ai luat degeaba(parerea mea, tinand cont ca abia ce iti trecuse menstruatia) n-ai nici o sansa sa fii insarcinata.
Postinor + ...
Re: Re: Re: ...De ce?... din 26 iul 2009 11:22 de mandarina
te indragostesti tu..
oricum nu ii mai critica din toate puctele de vedre si fii si tu cu cineva atunci cand simti ceva mai special legat de persoana respectiva..si daca te plictisesti asa repede..gaseste si tu ceva nou de facut in fiecare zi
%%-
Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin din 26 iul 2009 10:24 de Sabina
da da da ...
dar sa stii ca daca o penetreaza incet o doare mai tare ...
e mai bine in putere si repede ...
cya :*:D:cat:
Re: Re: Re: Re: Postinor --> efecte adverse ( pls din 26 iul 2009 09:22 de baby
nu te supara da' Postinoru ce naiba e? doar nu e antibiotic sau antiinflamator.
e tot un contraceptiv:`
deci nu iei anticonceptionale da iei postinor care e foarte concentrat si care are niste efecte secundare de speriat cam de 5 ori pe ...
Re: Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce m din 26 iul 2009 09:15 de baby
la un moment dat sigur ii va parea rau de gestul lui:`....si vine si boceste si face scene ca fara tine nu poate trai.....
asa fac toti oamenii astia:`
cel mai bine e sa rupi o relatie cu un barbat care te bate....nu sa il ierti doar pt ca ...
Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masur din 26 iul 2009 03:15 de BabyKitty
Nu prea stiu ce sa zic. Nu cred ca "obiceiul" asta mai dispare cu una, cu doua...
Probabil, prima oara i`as mai da o sansa...:unsure: stiu ca nu e o scuza, dar la nervi toata lumea reactioneaza urat...
Bineinteles ca nu l`as ierta asa simplu, ci ...
Re: Organ femeiesc normal:-? din 26 iul 2009 01:42 de simosimina
d c nu ai pus si poza sa vedem si noi:)
Organ femeiesc normal:-? din 26 iul 2009 00:36 de Firentze
Buna seara tocmai ce ma uitam pe net si cautam materiale pentru biologie la anatomie...si am vazut o poza cu un organ femeisc...l-am comparat cu alte poze tot asa gasite pe net...dar mi se parea ca intr-o parte in prima poza gasita era o increstatura ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 25 iul 2009 23:08 de Zambila
sincer cunosc si eu o pers care sia inceput viata sexuala de la 10 ani chiar...si nu aberez:(...adik sunt copile fara viitor care au parintii distruzi si ca sa fie iubite si sa simta cei ala un sentiment din partea altcuiva decurg la aceasta ...
Re: Re: Re: Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu din 25 iul 2009 21:41 de Zambila
nu e neaparat sa curga sange...acum depinde si de himenul ficaruia al meu e elastic si nu se rupe,si de asta nu mia curs sange nici prima oara..si ma doare la fiecare act sexual..unii baieti dak prind o fata si vede k nu curge sange zic k nu mai ...
Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei? din 25 iul 2009 20:27 de sergiu
[u]ok [/u][u]ok[/u]
Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei? din 25 iul 2009 20:25 de sergiu
:blink::blink:
Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri iei? din 25 iul 2009 20:25 de sergiu
:blink::blink:
Pagina 1364 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
89 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |