Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: un sfat ...

din 24 iul 2009 20:10 de crystyna_bv08

daca stii k poti avea incredere in el spunei draga mea, asa va fi cel mai bine.spunei....pt ca la un moment dat tot va trebui sa afle, nu ii poti ascunde o vesnicie chestia asta...o sa doara mai tare cu cat i-o spui mai tarziu... imi pare ...

Re: Mai sunt virgina?

din 24 iul 2009 19:53 de Zambila

si eu patesc la fel ca tine...si mi'a spus un ginecolog ca am himenul elastic adica nu se rupe si de asta ma doare la fiekre act sexual...asta sar putea sa fie si la tine:D spunei prietenului tau la inceput sa nu fie dur,daca intelegi ce vreau ...

Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru

din 24 iul 2009 19:44 de sweetgirl16

:lol:

din 24 iul 2009 19:35 de sweetgirl16

pai daca o sa ajungi sa il iubesti si sa ai incredere in el ar trebui sa ii spui pentru ca minciunile distrug orice relatie,iti spun din propria experienta.Fi sincera cu el si sunt sigura ca te va intelege.Bafta:ok:

din 24 iul 2009 19:33 de yony

este fff urat ce ti s-a intamplat, imi pare rau pt tn.. dar dak baiatul de care vb, e de treaba, sincer, si zici k a trecut si el printr-o faza nashpa cu fosta lui....si dak o sa avetzi o relatzie serioasa, si ai incredere in el, cred ca ar fi ...

Re: Re: Re: Re: o sg data iubiti cu adevarat

din 24 iul 2009 19:32 de DarkAngel

In momentul cand o sa vrei sa te schimbi doar pentru ca tu te vei simti mai bine schimband ceva la tine (indiferent ce ai pierde sau ai castiga prin schimbarea dorita ) atunci te-ai schimbat cu adevarat si vei fi o noua persoana. Uite un sfat, este ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru baieti!

din 24 iul 2009 19:28 de yony

uh esty fata, nu? mi se pare mie sau incerci sa gasesty neaparat o explicatzie pt k prietenul tau nu te cauta deloc, cu zilele, cu scuza k are treaba??? dak ii asa ity zic io k nu ii deloc ok, macar un sms de nb ity poate trm, sau cand aRe o ...

Sa-i spun ca am fost obligata sa fac sex?

din 24 iul 2009 19:22 de Anonima

buna ...nu e caterinca ! va rog sa fiti seriosi. pe cand aveam 12 ani am fost silita sa ma culc cu un baiat mult mai mare 18 ani, asta sa intamplat de multe ori in decurs de 1 an,.. fiind foarte rusinoasa si inchisa in mine nu am spus nimanui ...

Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 24 iul 2009 19:03 de Doctor

Salut am 19 ani..viata sexuala am inceput-o la 16 ani...partenere de pat nu am avut mai mult de 10...am avut norocul sa dau peste fete epilate sau cel putin rase in zona pubiana....insa am avut nenorocul sa dau acum vre-o 6 luni peste o fata de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in se

din 24 iul 2009 17:32 de Firentze

Fii tu insuti!!! Intodeauna naturala si vei merge la sigur! Baietilor nu le plac tipele fitoase(decat daca ei se cred niste armasari si vor sa aiba niste dive langa ei)nvm:-j Ideea e ca orice baiat normal isi doreste langa el o fata care are bunul ...

Re: Re: Re: Intrebare pentru baieti!

din 24 iul 2009 17:20 de Firentze

Asa ziceam si eu,dar totusi daca iti raspunde la tel cand il suni:-? Adica poate chiar e luat cu treaba...daca totusi nu ar mai fi interesat de ce ar mai sta cu tine:-? Eu sunt de parere ca amandoi trebuie sa avem libertate adica sa nu ne sufocam ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama

din 24 iul 2009 16:57 de da ai drepta

Re: Intrebare pentru baieti!

din 24 iul 2009 16:17 de angelyfuhrer

am si eu o intrebare in cazul asta ?!cum poti sa uiti de o fiinta draga poti sai dai macar un sms la cafea sau cand iei o mice pauza banala chestie

Re: Re: Re: o sg data iubiti cu adevarat

din 24 iul 2009 16:08 de bas

ai inteles bine,am incercat sa stau de vb cu ea,mi.a spus ca nu ma putut uita dar asa a fost cel mai bine,o sa incerc sa ma schimb chiar daca ea acum apartine altuia,am decis sa ramaenm prieteni

Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne casat

din 24 iul 2009 15:08 de chinesegirl

cum poti sa te gindesti la fostu,pentru care erai zero.............sincer,tu crezi ca te va aprecia mai mult deacum incolo?stii proverbul"lupul isi schimba parul,da naravul ba" asa ca mare grija ce alegi.virsta chiar nu conteaza atita timp cit te ...

Re: Re: Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa

din 24 iul 2009 14:34 de Firentze

Parerea mea este sa vorbesti cu ambii si sa le spui ca o pauza este cea mai buna si apoi vei lua o hotarare! Si din cate imi dau seama tu inca nu realizezi ce este mai important pt tine:iubirea sau sexul? Pentru una este iubirea mai ...

Re: Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne c

din 24 iul 2009 14:24 de dudulik

sa stii ca ejti de admirat , nu conteaza ca celalalt era de varsta ta, am trecut printr-o situatie cat de cat asemanatoare doar ca eu si fostul ne-am despartit de comun acord dupa multe certuri ,plansete, stres...si un barbat mai in varsta te face sa ...

Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru

din 24 iul 2009 14:21 de sweety16

Nu mai dramatiza atat situatia pt ca nu-i adevarat.Daca tu ai avut parte doar de fete dalea care stau cu picioarele in sus si tu faci toata treaba asta-i alta parte.Si noi stam deasupra si facem toata treaba.Si plus de asta voi saracutii aveti ...

Intrebare pentru baieti!

din 24 iul 2009 14:15 de Firentze

Daca aveti o prietena de ceva timp. si cateva zile la rand aveti treaba evitati s-o mai cautati?Adica ma refer va luati cu treburile si uitati sa o mai sunati sau sa-i dati un sms ceva,s-o cautati eu stiu:-? Intrebare e daca voi baietii in general ...

RE

din 24 iul 2009 12:35 de cineva

bun, deci , o intrebare ..... eu sunt un baiat daca vreau sa am un contact sexual cu prietena mea as vrea sa stiu cat mai exact in ce perioada as putea face acest lucru asa incat sa fie cat mai "in siguranta" pentru a nu o lasa insarcinata ( p.s. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1366 din 3731
«   1 ... 1363   1364   1365   1366   1367   1368   1369 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare