Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Am ejaculat in apa,poate sa aiba cinev din 24 iul 2009 00:57 de simosimina
pay da :devil:
Re: Re: Re: Re: dilema .. din 24 iul 2009 00:51 de simosimina
nu ai cum sa ramai...ai spus si tu..a ejaculat aproape de vulva..nu pe ea..nu in ea...ci aproape....:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vagin larg din 24 iul 2009 00:48 de simosimina
Dap probabil ca tu ai conformatia vaginului mai larguta...sau o are el prea subtire...de ce sa iei mereu vina asupra ta? Dar nu trebuie sa disperi...daca tu te simti aiurea..ai putea sa incepi sa faci exercitii Kegel..
Si nu ai de ce sa te ...
Re: Re: Re: dilema .. din 23 iul 2009 23:02 de anamaria
va multumesc pentru raspunsuri..oricum nu prea am ce face decat sa astept inca o saptamana ,daca nu fac testu.. cu o singura intrebare va mai stresez..avand in vedere data la care s-a petrecut contactu? din calculele mele nu era periaoda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vagin larg? din 23 iul 2009 22:18 de angie
am si eu o problema..:wacko:
chiar daca prietenul nu ma excita foarte mult,ma umezesc foarte tare.. la modul ca ajung sa nu mai simt aproape nimic.. iar fatza lui imi inspira cam acelasi lucru.si ma simt larga.trebuie mentionat si ca folosim ...
Re: Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pe din 23 iul 2009 22:07 de sweety16
Eu as iesi la agatat si as face sex cu o fata.Asa sa vad cum e.Chiar mi-ar place dar numai pt o saptamana mai mult nu mi-ar place prefer sa fiu fata.:-*
Re: dilema .. din 23 iul 2009 22:04 de sweety16
Da este posibil...si nu neaparat pt ca si-a dat drumu chiar in zona aia dar este posibil sa ramai insarcinata chiar daca practic el nu si-a dat drumu in tine.Poate ai auzit si tu dsepre asta chiar daca sansele sa ramai sunt relativ mici nu se ...
Re: Re: Lichid seminal => sarcina? din 23 iul 2009 21:39 de deea88
offf..astea sunt generatiile "moderne". cica erau de 1 an si jumate impreuna..adik de la 14 ani...cam devreme pentru un prieten nu ?
Re: Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru din 23 iul 2009 15:48 de yony
io as face exact ce zice beyonce in melodia "if i were a boy".... :P
Re: Re: Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu din 23 iul 2009 14:18 de mandarina
vorba lui exotic nu cred ca este timpul sa ii spui "te iubesc" mai asteapta pana simti tu cu adevarat momentul:heart:..si un tradafir este frumos pt astfel de moment...cel mai potrivit
si chestia cu prietena ta..se intampla cand ai treburi..esti ...
Re: Priviri insistente din 23 iul 2009 13:54 de Black_06
Aaaa....uite o idee de-a mea daca tot te lezeaza faptul ca baietii iti fac un compliment(unii intr-adevar sunt cocalari) sau se uita insistent la tine....MUTILEAZA-TE,sunt sigur ca nu ti va mai zice "papusa" :ok::ok:....
Inca ceva....dar cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priviri insistente din 23 iul 2009 13:43 de Black_06
Dadaaa....sari in fata masinii,atunci ai doua posibile reactii din partea lui :
1.Te va lua la bataie fiindca i-ai infundat grila din fata sau i-ai spart vreun far.
2.Te va duce la spital,acolo va sta langa tine si asa poate iese o ...
Re: Re: Despartire din 23 iul 2009 13:32 de Black_06
Simplu si concis,eu ii faceam cadouri lunar,ii trimiteam flori iar fiecare noapte sau dimineata era insotita de cate un mesaj romantic original:love::love:.....
Distanta si-a spus cuvantul ea fiind la o distanta de 700 km de mine,intr-o ...
virginitate din 23 iul 2009 12:31 de petronela
buna ce sa cred...daca pr iti spune ca ai mai facuto inainte si nu este adevarat. knd am facuto prima oara cu el nu mia curs nici un pic de sange sie l zice ca am mai facuto inainte. ce sa fac cum sa ma creada am zis k poate din cauza la ob-uri .. mi ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata din 23 iul 2009 12:10 de mario
am si eu o intrebare..:) k sa ma lamuresc mai bine..am mai citit articole dar .....
daca fac sex neprotejat si el nu ejaculeaza in mine...sunt sanse sa raman insarcinata?k am inteles k si chestia aia care "curge"....de la baieti cand se excita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode masturbare din 23 iul 2009 12:07 de lollipop
lol:)))=)))))=)))
Re: Despartire din 23 iul 2009 11:45 de chinesegirl
cel mai bine ar fi s-o uiti,daca tu te-ai purtat frumos si i-ai facut toate poftele,unicul motiv e ca are pe altcineva.in scurt timp o sa realizeze ce a pierdut si o sa vrea sa fiti iar impreuna,sunt sigura.bafta si nu te lasa umilit
Re: Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o s din 23 iul 2009 10:14 de valentine
Daca tu clasifici drept mister comportamentul masculin, pe cel feminin cum sa-l mai clasificam?:wacko:
Se vede ca n-ai fost de sex masculin nici macar o zi:,:,
Re: Ce ati face daca ati fi barbati pentru o sapta din 23 iul 2009 09:19 de anturika
Ar fi interesant ;;) cred ca mi-as face o gagica ... as incerca sa vad cum este sa fi baiat in pat .... hmmm cred ca ar fi norocoasa cea pe care as alege-o sa-mi fie partenera pentru o saptamana :D .... mi-as face prieteni sa vad ce discutii ...
Re: IKARIAM din 23 iul 2009 09:03 de ionel
da eu pe lumea gama u
Pagina 1368 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |