Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ce ati face daca ati fi barbati pentru o saptamana din 22 iul 2009 13:49 de george21ct
Ce ati face in cazul in care ati fi barbati pentru o saptamana? Fetelor.
Re: Cum sa o cuceresc?? din 22 iul 2009 13:41 de sweetgirl16
daca are prieten nu cred ca e bine sa te bagi in relatia lor...asteapta...si poate iti vei vei gasi alta fata.Cat despre cosuri nu cred ca asta e problema daca ea te place nu ar trebui sa ii pese de cosurile tale.Iar daca chiar te deranjeaza mergi ...
Re: vreau sa stiu de ce:D din 22 iul 2009 13:25 de sweetgirl16
pai e logic ca s-a excitat prea mult si daca nu ati avut contact sexual atunci e normal sa il doara:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Ce sa fac ?? din 22 iul 2009 11:52 de Marutu
Acum s-a despartit de prt shi nush nici cum sa vb cu ia, etc. :(
Re: Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila din 22 iul 2009 05:27 de Bozgoru
n-ai ce face. din pacate exista si astfe de parinti.. oricum parerea mea este s anu te certi cu ea.. chiar daca ea incepe.. stai linistita in banca ta.. macar o s afii tu impacata cu tine insuti
Re: Re: Re: Ce sa fac ?? din 22 iul 2009 05:21 de Bozgoru
fetele la varsta asta... daca au prieten vad ianinte si numai inainte si zic ca e e iubirea cea mare. dar asta dureaza f putin. asteapta sa se desparta... si dupa aia sa o intrebi pe langa ,, ce faci,,. ,, ce ai facut azi,, pe nde mergi vara asta? ...
Re: Re: Re: Nu mai suport... din 22 iul 2009 05:16 de Bozgoru
eu zic ca problema s anu fie aceea de a te simti tu prea importanta.. si astfel sa crezi ca d efapt el vrea sa te faca geloasa.. poate nu vrea... poate doar asa se poarta el.. iar daca vrea sa te faca geloasa stand cu alta.. e un cretin :)):lol:
Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin din 22 iul 2009 03:31 de Tot eu :P
Pardon e 3 juma si eu instalez windowsuri :.
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 22 iul 2009 03:30 de :wacko:
:wacko:
Ce forum de demenenti...Fagin...nu mai comentez.
P.S.
Mai invatati si voi cuvinte noi din cand in cand gen "frenulum".:rolleyes:
Descuamare sau exfoliere a pielii preputului din 22 iul 2009 02:45 de Tarzan
In urma unui contact sexual neprotejat, cu un partener stabil, am observat, a doua zi, ca am o secretie inodora si incolora in zona preputului imediat de sub capul penisului. Aveam mancarimi si secretie, dar nu din uretra, ci pur si simplu din piele. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iul 2009 02:12 de eu
ti-au dat ban pt multiacount???vezi daca nu joci cinstit ce se intampla???
Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral? din 21 iul 2009 20:12 de Firentze
Adica ce daca nu-ti face sex oral nu te iubeste si nu implica sentimente?
Re: Re: Re: Re: Re: Clitoris mare din 21 iul 2009 17:54 de reluxx
Nu trebuie sa tragi de el. e suficient sa-f freci usor...... si musai sa fie bine lubrifiat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durere genunchi din 21 iul 2009 17:26 de SORIN28
Da, pentru ca exprimarea ta lasa de dorit...asta arata frecventa ta la orele de "Limba si Literatura romana"
Normal, nu esti in stare sa scrii o propozitie(sau fraza, desi e prea mult pentru tine) care sa aibe un inteles.
Gresit, ...
Re: Re: Nu mai suport... din 21 iul 2009 17:07 de paty
parera mea ca baiat zii ce simti pt el si sa nu te mai amageasca asa.si daca continuia poti sa il uiti ca se joaca cu tn ca u ti la el gaseste altu':D
Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute din 21 iul 2009 15:14 de adrinel
asa ma gandeam si eu...multe persoane fac sex cu parteneru fara prezervativ..pentru simplu fapt k se autocontroleaza el...foarte multi baieti recurg la aceasta modalitate...si mi se pare imposibil k din 10 acte sexuale...sa nu existe un act in ...
Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 21 iul 2009 15:12 de sweety16
Doamne ce parinti....educa-i:lol:E si vina ta ca pana acum ai facut doar ce au vrut ei.Srry nu mai ai 14 ani sa faca ce vor din tine ai 21 pur si sipmlu pune punct acestei situatii.Vino la ce ora vrei acasa inchide-ti telefonul nu le mai da ...
Re: Re: Cat de eficient este Logest? din 21 iul 2009 14:58 de sweetgirl16
da e fff bun:ok:
Re: Re: Sex inainte cu 5 zile de ciclu.. sunt grav din 21 iul 2009 14:50 de sweetgirl16
e foarte posibil mai ales daca a ejaculat in vagin,fa-ti un test de sacrina!:rolleyes:
Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila din 21 iul 2009 14:49 de sweety16
Hai ca totusi nu sunt chiar asa exagerati daca te lasa afara pana la 11.Eu am 16 ani si nu ma lasa decat pana la 10 afara.Bine ca ma cert mereu cu ei pe tema asta e alta treaba dar oricum...Si nici pe mn nu ma lasa in cluburi sau la disco:((:((:((
Pagina 1370 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
90 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||