Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 20 iul 2009 18:05 de claudia

Stiu ca au trecut 2 ani si... de cand s-a discutat "problema", dar pe mine problema asta ma framanta abia acum.Nu stiu exact daca sunt insarcinata dar mi-a intarziat ciclul 3 zile....Si nu pot sa mai am un copil, cel putin nu acum:am un baietel de ...

Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr

din 20 iul 2009 16:49 de pacpac

cand maivine pe la tine,ii ieitel si te uiti in el.daca la fel il are inchis,coduri.. inseamna ca,chiar are ceva de ascuns si ii spui clar sa termine orice conversatie cu celelate dame:)) ,iar tu sa ai access la telefonuli cum si cand poftesti la ...

Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr

din 20 iul 2009 16:41 de anturika

PS: nu zice ca ma suna si uite :P alta fata cred ca a scris asa ceva..cand il sun imi raspunde...sau daca nu raspunde..imediat ma suna inapoi....aveam probleme de genu la inceputul relatiei...acum asta este singurul lucru care ma roade pe mine..tel ...

Re: Re: Voi avea probleme cu politia?

din 20 iul 2009 16:12 de blue_eyes

aici nu cred k e ca in romania sa dai spaga la doctori,la asistente k altfel nu te baga in seama...eu cred k asta se intampla doar in romania,nu?dc ma duc sa fac control?pai,pt k asa trebuie,am citit peste tot k e nevoie sa imi fac un control sa ...

Re: Re:

din 20 iul 2009 15:41 de da asa e

poti sa-mi dai si mie id tau de mess?Daca vrei trimitemi-l la iancumarian96@yahoo.com

Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatul

din 20 iul 2009 15:32 de sweetgirl16

esti de-a dreptul scarbos,hai ca sperma mai e cum e dar urina?hai sa fim seriosi...ati inebunit! :x:x:x:x:x:x:x:x

Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin??

din 20 iul 2009 15:09 de yoyo?

Daca am facut l*ba mai sunt virgin?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt

din 20 iul 2009 14:56 de pacpac

fugi si spunei mamei tale,ca daca e parintele tau:ok:

Re: Re: Pana la ce varsta ti-a crescut penisul?

din 20 iul 2009 13:37 de mare vraja

e bine..ai 16 cm in lungime si esti fericit!Dar cati ani ai?:p eu am aproape 24 si am vreo 15,80....16 cm ,si ma descurc bine..bine ca as vrea un penis mai mare,dar daca nu se poate,ce e de facut? :))))):-`:-`:-`:-`:-`

Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o relatie?

din 20 iul 2009 13:06 de yony

io cred ca are cv de ascuns, sincer... dak nu ar avea nik de ascuns te-ar lasa sa te uitzi.. qm vine asta? suntetzi de 6 luni impreuna, il suni sh zice k te suna mai trz iar apoi uita... si nu te lasa nici macar sa te uitzi pe tel ):( ai face ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilatul l

din 20 iul 2009 12:26 de pacpac

daca nu se spala normal ca pute.Pute si daca nu ai par dar sa mai ai.

Re: Re: Re: Re: Exista baieti care nu au orgasm?

din 20 iul 2009 12:23 de pacpac

ii convine pe draq.dupa 20-30 minute, daca nu chiar mai devreme,mult femei incep sa simnta un disconfornt si nu cred ca ii mai convine lui asa de mult cand el da si partenera incepe sa strambe ca o doare....

Re: Re: Re: Durere la baieti?

din 20 iul 2009 12:02 de pacpac

daaaa,dor coitele de mori.eu am patit-o cand aveam 18 ani,imi facea oral si nu m-a terminat pt ca eram la niste prieteni acasa,aia isi terminaseara treaba si au iesit ,ne-a fost frica sa nu intre peste noi ,ne-am oprit,si dupa cateva min am ...

Re: Re: Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o r

din 20 iul 2009 11:59 de sweetgirl16

iti spun eu,e cu prietenii lui,ca de obicei nu are timp de tine si are alte preocupari ca de exemplu: fotbalul,internetul,bautura biliardul si alte chestii de genu'.Pofteste-l la o discutie serioasa spune-i ce nu iti convine si intreaba-l de ce se ...

Re: Re: Durere la baieti?

din 20 iul 2009 11:50 de Firentze

Nu stiu ce fel de durere pur si simplu am auzit ca si pe baieti ii doare daca nu termini...adica ii exciti bine bine dar nu termini cu un contact sexual:D Deci sigur nu era nicio durere?:-s

Re: Telefonul...subiect de cearta intr-o relatie?

din 20 iul 2009 11:48 de sweetgirl16

discuta cu el si vezi ce are de spus,e posibil sa iti ascunda ceva sau poate chiar sa nu ii placa sa ii invadezi intimitatea.:):flowers:

Re: Voi avea probleme cu politia?

din 20 iul 2009 11:28 de sweetgirl16

Am citit pe forum diverse probleme despre avort si am vazut k unele femei sunt criticate...Eu vreau doar sa va spun ca ceea ce caut nu sunt critici,ci sfaturi:(...Nu am crezut k mi se putea intampla vreodata,si stiti dc?pt k de cand mi-am inceput ...

Re: Inceput cu

din 20 iul 2009 11:20 de sweetgirl16

Intr-o relatie conteaza ca ambele persoane sa se simta bine,si este un gest putin egoist din partea lui dar cum au zis si mai sus poate ii este teama sa nu ramai gravida.Iei anticonceptionale? Discuta cu el si sunt sigura ca o sa inteleaga:ok:

Re: Informatii pentru prima data!

din 20 iul 2009 11:15 de sweetgirl16

in primul rand informeaza-te despre contraceptie ca sa nu te trezesti cu un bebe,si apoi placerea.Ca esti virgin nu conteaza ca toate se invata!:ok:

Re: Glandul meu (usturimi, crapaturi)

din 20 iul 2009 09:57 de pacpac

pai daca te masturbezi cu peria de paie mai omule cum draq sa nu te usture:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1372 din 3732
«   1 ... 1369   1370   1371   1372   1373   1374   1375 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare