Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: avort la 16 saptamani(!!!)

din 19 iul 2009 02:20 de blue_eyes

"...da fuguta la medic...":(usor de zis,greu de facut:(pentru k problemele se tin lant de capul meu acum a mai aparut una:din cauza k nu imi pot face niste acte nu pot merge nici macar la controlul de dupa 2 saptamani,pentru k pur si simplu nu ma vor ...

Re: Re: Re: Bisexualitate

din 19 iul 2009 01:38 de ExoticDream

Legatura cu bisexualitatea fiind...?!? Oare te gandesti ca tipul cu pricina a ramas virgin nestiind daca sa faca sex cu o fata sau un baiat?!? Daca intrebarea nu are nici o legatura cu topicul, primul gand ar fi.... "Saracul, ori este un tip ...

Re: Oare sunt imaturi?

din 19 iul 2009 01:17 de ExoticDream

Cam... imatur, ce-i drept... sau... dimpotriva! Intr-un caz la cateva milioane, poate tipul este extrem de inteligent incat te poate "citi" din cateva conversatii, poate il fascineaza ceea ce "vede" in tine si simte ca i te potrivesti! Dar.... ...

Re: Re: Re: Probleme Foarte Mari cu Penisul

din 19 iul 2009 01:04 de Bogdy_Style

sincer nu stiu din ce cauza te mai ustura si dupa 5 ani... daca spui tu...

Re: Re: Re: Re: Re: I-a curs sange

din 19 iul 2009 01:02 de Bogdy_Style

tu sigur nu ai inteles ce am scris :)) doamne... eu zic de cauzele aparitiei ranii pe col, acolo scrie ceva de traumatism local, aia cum se produce? ;;) ia zi si mie :)) mai repet odata, nu ai inteles nimik! :)))

Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 min

din 19 iul 2009 00:27 de tinkerbell

exista acel lichid preejaculator care contine ce e drept un numar redus de spermatozoizi dar exista posibilitatea ca fata sa ramana insarcinata...!!!

Re: Doare sau nu prima data?

din 18 iul 2009 19:21 de tinkerbell

raspunsul la intrebarea ta e oarecum confuz deoarece de tine si de partenerul tau depinde cum decurge prima ta experienta sexuala. importanta e sa fii relaxata, sa aveti preludiu, nu va grabiti, mai bn amanati daca nu aveti destul timp, si ...

Durere genunchi

din 18 iul 2009 17:33 de hertz

Salut. Acum 3 zile am mers pe jos (la pas) destul de repede circa 6km iar pe la sfarsit am inceput sa simt ca o intepatura in partea stanga a genunchiului drept... se simte de parca e un os stramb si nu pot misca piciorul corect... ma doare la ...

help

din 18 iul 2009 17:08 de nicoleta458

eu am avut ciclu si la 3 zile dupa ce s-a incheiat am avut un contact cu prietenul meu si a iesit prezervativul. la 15 ore de la incident am luat postinor, prima pastila. la vreo saptamna jumate de cand am luat-o am avut o sangerare destul de ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 18 iul 2009 16:59 de BALTEANU

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 18 iul 2009 13:58 de tibi

Re: alta intrebare off-topic

din 18 iul 2009 12:21 de Firentze

O fata cuminte greu de cucerit?Nu este adevarat! Ca sa cuceresti o fata cuminte trebuie sa fii natural,tu insati,sa mai ai putin creier si sa arati cat de cat bine...caci daca vii cu o replica gen:"Papusa cum te numeste?Nu de alta dar as vrea sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vagin larg?

din 18 iul 2009 12:10 de Firentze

Ce tampenie!Sa nu mai stai cu o tipa pentru ca vezi doamne e prea larga...Dar daca ai dezvirginat-o tu si ea a facut-o doar cu tine tot te desparti de ea?Ce i-o lasi unuia mai fraier sau ce?:))=)) Poi aia nu mai e iubire este obsesie de sex si ...

Re: Re: Re: Re: I-a curs sange

din 18 iul 2009 09:44 de simosimina

bey nimicule ia vezi cum vorbesti. Stiu ca e simplu sa dai un Copy Paste si gata stii. Esti nesanatos si tu. Lasa dracu` cervicita..cancerul de col nu are numai o cauza..sunt o gramada. Ai auzit de radacini? nu..poate ai auzit dooar de radacini ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti

din 18 iul 2009 09:26 de yony

nu se poate generaliza k o fata virgina e si cuminte dupa parerea mea... io stiu cateva fete care au ink himenul "intreg" dar recunosc k fac sex oral... aia e virgina dar nu se mai poate numi fata cuminte.... depinde :p

din 18 iul 2009 09:21 de yony

asta nu se stie... depinde cat de tandru/priceput e partenerul.. nu pot sa zic k p mn m-a durut atata de tare...dar nu a fost nici prea frumos(!)

Re: Re: Re: I-a curs sange

din 18 iul 2009 03:43 de Bogdy_Style

mai da tu esti sanatoasa? daca ma faci pe mine asa, hai sa vedem: Asa-numita „rana pe col“ este determinata frecvent de o infectie a colului uterin (cervicita), aparitia ei fiind favorizata de raportul sexual (traumatism local), ...

din 18 iul 2009 03:30 de Bogdy_Style

da doare, mai putin sau mai mult, depinde de fiecare persoana in parte, poate sa iti curga sange sau nu, poate sa iti curga pe loc sau dupa cateva ore, depinde de multi factori

Re: Probleme Foarte Mari cu Penisul

din 18 iul 2009 03:28 de Bogdy_Style

1) au trecut 5 ani si ce nu s-a rezolvat mai exact? nu poti decalota penisul? daca nu atuncia probabil e fimoza 2) la varsta ta e ceva normal sa ejaculezi in somn in urma viselor erotice, nu e nimik anormal 3) cand te masturbezi e altceva ...

Re: Re: Bisexualitate

din 18 iul 2009 02:14 de lion100

Care e primul lucru care-ti trece prin cap cand afli ca un tip e virgin la 27? Dar al 2-lea si al 3 -lea? :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1375 din 3732
«   1 ... 1372   1373   1374   1375   1376   1377   1378 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare