Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ejaculare in somn

din 17 iul 2009 01:00 de Anubis14

deci...am aceasi problema...numai ca eu am 14 ani...:|:|:| si mai am o problema inafara de asta...prima oara cand am decalotat penisul la 9 ani...era stramt...da m-am fortat si l-am decalotat...si de atunci nu am mai avut probleme cu ...

Re: Re: RAMAI SAU NU?

din 17 iul 2009 00:51 de Pischot

da dak nu foloseste si o tine`n pantaloni si doar se uita`n ochii mei :> raman gravida =))) ?? doamne :D:D:D

Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past

din 17 iul 2009 00:32 de Pischot

Pe tine cine te-a mintit ca nu ramai de prima data ? :` .. nu ganditi .. prima data e la fel ca celelalte dati .. si daca-si da drumul poti ramane.. e la fel de riscand... insa va culcati pe o ureche : " doamne cum sa raman tocmai eu , adica ce ...

o intrebare pentru oameni mai mari???

din 16 iul 2009 22:49 de am18ani

am o prietena la care tin si o banuiesc ca nu mai e virgina...ea zice ca inca mai este,dar eu am vb cu fostu ei prieten si el zice ca au facut sex ...eu sunt cu ea de 1 an ... acum vine intrbarea... daca o duc la ginecolog poate sa imi spuna ...

Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ...

din 16 iul 2009 22:04 de yOojulia

nu cred k a ramas...dak nai ejaculat in ea....

Re: Re: Re: am o problemaa!help me plss

din 16 iul 2009 18:22 de pufulicii

nu se merita

Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute

din 16 iul 2009 16:33 de adrinel

pai..cum ar putea sa ramana dak nu am ejaculat nici un pic in ea ?

Re: E destul de ciudat...

din 16 iul 2009 14:16 de Zambila

Poti sa ramai sigur insarcinata in perioada fertila,dar dupa cum ziceai k tzi sa terminat cu o zi inainte,nu prea ai cum sa ramai,dak el nu si-a dat drumul.dar fati un test sa vezi daca e totul ok.. data viitoare cnd vrei sa faci sex ...

Re: Eu 17 ea 30...

din 16 iul 2009 14:03 de Bogdy_Style

asta nu e dragoste ca ai vazut-o o data, iti zic eu, si parerea mea e sa-ti gasesti una de varsta ta, e cel mai bine, ea daca are 30 de ani si vrea ceva de la tine fi sigur ca are ceva fantezii, si daca ai fi cu ea sa zicem, gandeste-te ca ar ...

Re: Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarc

din 16 iul 2009 14:01 de wildroses

ok,multumesc. :)

Re: Re: Efecte ale Postinorului? (secretie alba, a

din 16 iul 2009 13:53 de Zambila

pai eu zic k nu e anormal..pentru ca din cate m-am informat aia miroase urat si altele...iar secretia pe care o am eu pare a fi normala..numai k ma sperie putin pentru ca o saptamana mi-a curs cam abundent...Oricum,sper sa fie totu bine !

Re: Efecte ale Postinorului? (secretie alba, amete

din 16 iul 2009 13:39 de Bogdy_Style

ciclul poate sa iti intarziu si din cauza ca ai luat postinor inainte de a-ti veni ciclul, normal nu se ia inainte de ciclu pentru ca ti-l deregleaza, secretia aia de care zici tu nu stiu ce sa zic, de ce e alba, dar oricum, cand iei postinor iti ...

Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarcina?

din 16 iul 2009 13:35 de Bogdy_Style

daca ati facut si sex normal, se poate ramane insarcinata si fara ejaculare in vagin... totusi daca ti-a venit ciclul ar trebui sa nu fi.

Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ...

din 16 iul 2009 13:31 de Bogdy_Style

da, de ramas insarcinata poate sa ramana chiad daca nu ai ejaculat in ea, trebuia sa vorbesti cu prietena ta despre asta si sa-i spui.. daca nu ai facut-o pana acuma, si in al 2-lea rand trebuia sa ia contraceptive de urgenta, pentru orice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata

din 16 iul 2009 12:33 de RazZu

Fac pariu ca 90% din cei ce au dat sfaturile astea aici sunt virgini... Ma baiat ( asta cu intrebarea ) Este ff simplu ceea ce trebe sa faci.. Daca fata vrea totul este gata.. Fa ce simiti.. ai sa stii cand sa te opresti..cand sa tragi in ea ...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 16 iul 2009 11:42 de chinesegirl

e ceva absolut normal ca doar si noi,fetele ne uitam dupa baieti.adopta o atitudine indiferenta si totul va fi ok.eu asa faceam si ca sa vezi nici nu se mai uita:-)

Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ...

din 16 iul 2009 11:34 de adrinel

Am si eu o intrebare...toata seara nu am putut dormi din cauza asta :( aseara am facu sex cu prietena, si dupa 5-10 minute cred ca s-a rupt prezervativul...dar eu nu stiam si am continuat pana am terminat! Mentionez ca : 1) NU am ejaculat in ea 2) ...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 16 iul 2009 11:29 de sweetgirl16

pt k le place sa admire si altceva pe langa prietena lor:lol::lol:

Re: Am ejaculat in apa,poate sa aiba cineva sarcin

din 16 iul 2009 02:51 de Firefox

:wacko:... pai.. fii atent.. ca daca maicata avea un fratior cand era mica nu se stie sigur cine e taticutul tau.. adica.. daca s-a jucat si el in cadita....?:,

Re: Frica de fosta?

din 16 iul 2009 01:56 de ExoticDream

La unii dintre noi procesul de uitare a fostelor iubiri (in special a celei dintai) dureaza mai mult. Cand ai o "inertie" mare si te indragostesti din nou, nu exista decat doua solutii: fie ii spui partenerului actual ceea ce ti-a spus si tie ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1377 din 3732
«   1 ... 1374   1375   1376   1377   1378   1379   1380 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare