Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ejaculare in somn din 17 iul 2009 01:00 de Anubis14
deci...am aceasi problema...numai ca eu am 14 ani...:|:|:| si mai am o problema inafara de asta...prima oara cand am decalotat penisul la 9 ani...era stramt...da m-am fortat si l-am decalotat...si de atunci nu am mai avut probleme cu ...
Re: Re: RAMAI SAU NU? din 17 iul 2009 00:51 de Pischot
da dak nu foloseste si o tine`n pantaloni si doar se uita`n ochii mei :> raman gravida
=))) ??
doamne :D:D:D
Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past din 17 iul 2009 00:32 de Pischot
Pe tine cine te-a mintit ca nu ramai de prima data ? :` .. nu ganditi .. prima data e la fel ca celelalte dati .. si daca-si da drumul poti ramane.. e la fel de riscand... insa va culcati pe o ureche : " doamne cum sa raman tocmai eu , adica ce ...
o intrebare pentru oameni mai mari??? din 16 iul 2009 22:49 de am18ani
am o prietena la care tin si o banuiesc ca nu mai e virgina...ea zice ca inca mai este,dar eu am vb cu fostu ei prieten si el zice ca au facut sex ...eu sunt cu ea de 1 an ...
acum vine intrbarea...
daca o duc la ginecolog poate sa imi spuna ...
Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ... din 16 iul 2009 22:04 de yOojulia
nu cred k a ramas...dak nai ejaculat in ea....
Re: Re: Re: am o problemaa!help me plss din 16 iul 2009 18:22 de pufulicii
nu se merita
Re: Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute din 16 iul 2009 16:33 de adrinel
pai..cum ar putea sa ramana dak nu am ejaculat nici un pic in ea ?
Re: E destul de ciudat... din 16 iul 2009 14:16 de Zambila
Poti sa ramai sigur insarcinata in perioada fertila,dar dupa cum ziceai k tzi sa terminat cu o zi inainte,nu prea ai cum sa ramai,dak el nu si-a dat drumul.dar fati un test sa vezi daca e totul ok..
data viitoare cnd vrei sa faci sex ...
Re: Eu 17 ea 30... din 16 iul 2009 14:03 de Bogdy_Style
asta nu e dragoste ca ai vazut-o o data, iti zic eu, si parerea mea e sa-ti gasesti una de varsta ta, e cel mai bine, ea daca are 30 de ani si vrea ceva de la tine fi sigur ca are ceva fantezii, si daca ai fi cu ea sa zicem, gandeste-te ca ar ...
Re: Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarc din 16 iul 2009 14:01 de wildroses
ok,multumesc. :)
Re: Re: Efecte ale Postinorului? (secretie alba, a din 16 iul 2009 13:53 de Zambila
pai eu zic k nu e anormal..pentru ca din cate m-am informat aia miroase urat si altele...iar secretia pe care o am eu pare a fi normala..numai k ma sperie putin pentru ca o saptamana mi-a curs cam abundent...Oricum,sper sa fie totu bine !
Re: Efecte ale Postinorului? (secretie alba, amete din 16 iul 2009 13:39 de Bogdy_Style
ciclul poate sa iti intarziu si din cauza ca ai luat postinor inainte de a-ti veni ciclul, normal nu se ia inainte de ciclu pentru ca ti-l deregleaza, secretia aia de care zici tu nu stiu ce sa zic, de ce e alba, dar oricum, cand iei postinor iti ...
Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarcina? din 16 iul 2009 13:35 de Bogdy_Style
daca ati facut si sex normal, se poate ramane insarcinata si fara ejaculare in vagin... totusi daca ti-a venit ciclul ar trebui sa nu fi.
Re: Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ... din 16 iul 2009 13:31 de Bogdy_Style
da, de ramas insarcinata poate sa ramana chiad daca nu ai ejaculat in ea, trebuia sa vorbesti cu prietena ta despre asta si sa-i spui.. daca nu ai facut-o pana acuma, si in al 2-lea rand trebuia sa ia contraceptive de urgenta, pentru orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata din 16 iul 2009 12:33 de RazZu
Fac pariu ca 90% din cei ce au dat sfaturile astea aici sunt virgini... Ma baiat ( asta cu intrebarea ) Este ff simplu ceea ce trebe sa faci.. Daca fata vrea totul este gata.. Fa ce simiti.. ai sa stii cand sa te opresti..cand sa tragi in ea ...
Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 16 iul 2009 11:42 de chinesegirl
e ceva absolut normal ca doar si noi,fetele ne uitam dupa baieti.adopta o atitudine indiferenta si totul va fi ok.eu asa faceam si ca sa vezi nici nu se mai uita:-)
Daca prezervativul se rupe dupa 10 minute ... din 16 iul 2009 11:34 de adrinel
Am si eu o intrebare...toata seara nu am putut dormi din cauza asta :( aseara am facu sex cu prietena, si dupa 5-10 minute cred ca s-a rupt prezervativul...dar eu nu stiam si am continuat pana am terminat!
Mentionez ca : 1) NU am ejaculat in ea
2) ...
Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 16 iul 2009 11:29 de sweetgirl16
pt k le place sa admire si altceva pe langa prietena lor:lol::lol:
Re: Am ejaculat in apa,poate sa aiba cineva sarcin din 16 iul 2009 02:51 de Firefox
:wacko:... pai.. fii atent.. ca daca maicata avea un fratior cand era mica nu se stie sigur cine e taticutul tau.. adica.. daca s-a jucat si el in cadita....?:,
Re: Frica de fosta? din 16 iul 2009 01:56 de ExoticDream
La unii dintre noi procesul de uitare a fostelor iubiri (in special a celei dintai) dureaza mai mult. Cand ai o "inertie" mare si te indragostesti din nou, nu exista decat doua solutii: fie ii spui partenerului actual ceea ce ti-a spus si tie ...
Pagina 1377 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||