Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Insarcinata fara ejaculare in vagin? din 16 iul 2009 01:50 de Bogdy_Style
nu stiu cum poti sa spui ca nu le suporti, astea sunt mofturi, pacat ca nu te gadesti la consecinte inainte ;) te termini mai repede cu prez? nu cred, eu cred ca e invers, si daca continui sa o faci tot asa pana la urma tot o patesti.. ai ...
Re: RAMAI SAU NU? din 16 iul 2009 01:40 de Bogdy_Style
normal ca daca foloseste prezervativ nu ramai... dar poate sa se termine in prezervativ. bine ca nu zici ceva de genu "daca prietenul meu foloseste prezervativ si nu o baga in mine raman gravida?" :))))
Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va ati din 16 iul 2009 01:37 de ExoticDream
Valentineeeeeee, vino sa te amuzi si tu!
.... Parisul de Vitan? Ala pe care il stiu eu (cu PSG cu tot) este un pic mai la vest asa......Ti s-a defectat GPSul!
:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare ptr fete din 16 iul 2009 01:33 de ExoticDream
Nu-i nimic, s-a rezolvat. Daca se continua, avem ac de cojocul lui. Maine vorbesc cu sefu' (nostru, nu....)!
(!)(!)(!)
Re: Re: Am ejaculat in apa,poate sa aiba cineva sa din 15 iul 2009 23:34 de luinwe
la varsta lui tot ce zboara se mananca...
daca analizam cele 2 cuvinte:
superman
spermatozoid
sa zicem sa sunt inruditi
deci si spermatozoizi au chilotii peste pantaloni si pelerina, deci zboara
plauzibila ideea ...
Re: Am dat de una.. :) din 15 iul 2009 23:16 de luinwe
daca ceri parerea instictului barbatesc, e bine sa penetrezi...dar avand in vedere ca ti-a permis multe, puneti intrebari...daca ai de gand ceva apeleaza la pretenu omului nea balon.
bafta
Re: Re: Re: Ce pot sa fac...? din 15 iul 2009 23:05 de luinwe
pot sa-mi imaginez cum se simte.... dar na...noi baieti daca ne cade palaria pe jos, o scuturam si o punem pe cap... pe cand la fete e mai dificil...poate cu timpu o sa inteleaga, ca nu-i vrei raul... mai rau era daca ramaneai cu el din mila
Re: Re: Ce pot sa fac...? din 15 iul 2009 23:01 de sweety16
Ba da aveam tangente cu el logic.Dar in fine azi m-am despartit de el.Mi-a zis k ma credea altfel si ca doar mi-am batut joc de el si ca el chiar tinea la mn apoi a mai stat putin pe afara si a plecat.Imi pare rau ca l-am facut sa sufere dar ...
Re: eu virgin ea ninfomana din 15 iul 2009 23:01 de mickinz
ai dat de aur tata :)) :ok:
Re: Fetele din Brasov! din 15 iul 2009 22:59 de luinwe
daca nu stiai, sectiunea "general" inclusa in forumul sexpert nu face referire la matrimoniale, ci discutii generalizate
Re: Mi-e teama de intalniri din 15 iul 2009 22:53 de luinwe
numai tu gasesti raspunsul la intrebarea asta.... e o probleam ce tine de caracter si numai tu poti sa-l "educi"... n-ai de ce sa te complexezi... fii mai curajoasa, macar sa pari curajoasa
Re: Ce pot sa fac...? din 15 iul 2009 22:51 de luinwe
si nu ai nicio tangenta cu el??? daca nu, explicai frumos conjunctura in care erai cand ai acceptat sa-i fii prietena... no sa vina apocalipsa pt el...daca e baiat destept o sa inteleaga
Re: Prietenie dupa despartire? din 15 iul 2009 22:49 de luinwe
as ramana prieten...e mai elegant asa
Re: salut din 15 iul 2009 21:08 de luinwe
esti sigura? te rog fii explicita..ce sex ati facut voi???? daca a ejaculat in anus.... e super logic ca nai cum sa fii insarcinata... e ca si cum ai spune: "prietenul meu a ejaculat in gura...e posibil sa fiu insarcinata?"
Re: 17 ani,singur si nebun? din 15 iul 2009 20:08 de luinwe
hehe.... asa se intampla mereu...si am trecut prin aceleasi momente...
am vrut sa ma schimb: m-am mutat la alt liceu, am renuntat la chestii ca: cercel in ureche, am incercat sa ma schimb, sa-mi schimb anturajul, spre deosebire de tine n0am trecut ...
Re: frica de fosta? din 15 iul 2009 19:57 de chinesegirl
voi doi trebuie sa aveti o discutie serioasa inainte de a mai planifica ceva,daca crezi ca inca mai tine la ea pune punct relatiei,nu merita sa suferi din cauza uneia ca ea.daca as fi in locul tau l-as pune sa aleaga si i-as mai pune si unele ...
Re: salut ! din 15 iul 2009 18:59 de luinwe
daca a ejaculat in tine...e posibil... daca nu a ejaculat nu esti insarcinata... parerea mea..
Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 15 iul 2009 14:42 de haiduc radu
buna ma numesc radu am 22 de ani si sunt student la medicina anul 3, asi vrea sa clarific cateva din problemele cu care sa pare ca va confruntati. in primul rand himenul nu este un organ vascularizat, adica, cae sa contina vase de sange ei bine dar ...
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 15 iul 2009 14:25 de EDEL APOULA
salut.....ma numesc Edel Apoula Bete si joc pe postul de portar la formatia "Parizerul Giurgiu",din liga comunala,doresc sa va anunta ca vreau sa ma transfer la o echipa din prima divizie,sunt un foate bun portar,nu ca ma laud,dar in 25 meciuri am ...
Re: Re: Ce pot sa fac...? din 15 iul 2009 14:18 de sweety16
Da...numai ca noi ne vedem zilnic...avem prieteni comuni suntem din aceeasi zona deci nu prea am putea sa punem o distanta inmtre noi.Plus ca mai e problema cand o sa ma despart de el eu imi voi face alt prieten probabil tot din grup si nu ...
Pagina 1378 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||