Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: bubite rosii pe capul penisului !help pls.

din 14 iul 2009 00:00 de skyber

salut. exact aceeasi problema am si eu. aseara am facut sex neprotejat cu prietena mea (facem sex neprotejat deja de 2 luni). Vreau sa te asigur ca nu este de la prezervativ. Intreaba de ea daca are ceva asemanator ca si tine (prietena mea ...

Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga?)!

din 13 iul 2009 20:54 de flo19

As vrea sa le pun o intrebare mai ales virginelor,....am citit pe aici mult despre virginele care isi iubesc partenerul dar inca nu sunt pregatite...as vrea sa stiu daca macar va lasati prieteni macar sa puna mana/gura pe sani, peting ,etc...sau nici ...

Re: E destul de ciudat...

din 13 iul 2009 18:33 de yOojulia

nu ai cum sa ramai insarcinata...:ermm:

Re: dc nu pot spune DA la o relatie serioasa

din 13 iul 2009 18:27 de yOojulia

...daca si tie iti place de el...poi incearca ,,^^incercarea morte n`are:D^^^,,,ce ai de pierdut,,??si daca nu merge ,vĂ  despartiti ,mare scofala:lol:

Re: Re: Re: E destul de ciudat...

din 13 iul 2009 14:32 de angela

Stiu prea bine ce am scris. Ideea era ca fata era virgina, si ca i se terminase menstruatia cu o zi inainte, si ca tipul era f. excitat. Luand in considerare faptul ca menstruatia i se terminase cu o zi inainte nu putea fi insarcinata, pentru ca ...

Re: Re: O dragoste imposibila si ciudata

din 13 iul 2009 14:11 de 1-2-3 baba

fi o fata isteata :) nu te lasa dusa de aparente.. asculta-ti putin si sufletul.. nare rost sa dai cu piciorul la cei 8 ani de zile.. oricum e nasoala treaba mai ales daca is frati.. si nu stiu cum ai putut sa ii faci asa ceva .. oricum joacate ...

Re: Re: E destul de ciudat...

din 13 iul 2009 11:57 de marria_ioanna

inainte sa te iei de tinerii din ziua de azi care habar nu au ce e aceea educatie sexuala ar trebui sa citesti din nou ce a scris fata aia:ok: si anume ca menstruatia i se terminase deja cand ea a facut-o:ok:

din 13 iul 2009 09:58 de angela

Poate ar trebui sa fii mai explicita, stii nu toata lumea are chef sa citeasca printre randuri. Nu poti ramane insarcinata daca a fost cu o zi inainte de a ti se termina menstruatia. Am impresia ca unii tineri din ziua de azi habar nu au de ...

din 13 iul 2009 09:07 de SORIN28

Nu stiu ce vrei tu sa iti spunem dar eu iti spun ... buna dimineata:flowers:

E destul de ciudat...

din 13 iul 2009 01:35 de Bitee

Deci... prietenul meu a fost la mine si am inceput sa ne sarutam alea alea, el mi-a facut oral, apoi a bagat-o, nu stiu daca pe toata pentru ca a fost scurt... dar a fost fara prezervativ, iar o prietena mi-a spus despre lichidul preejaculator si ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor, sex cu sau fara prezervat

din 12 iul 2009 19:43 de Sorin212

Sa stii ca aici avantajul nu este de la prezervativ ci faptul ca esti mai sesibil la atingerile directe (piele piele) al organului tau cu cel al partenerei

Re: Re: SOS... oare sunt gravida???

din 12 iul 2009 16:53 de angela

Cred ca din 2008 a aflat daca e sau nu insarcinata.Poate acum schimba scutecele...celui mic.:-`O:)

Re: ce parere avetzi?

din 12 iul 2009 16:49 de angela

Am vazut recent un reportaj de TV, cu un doctor care spunea ca a avut paciente care isi refaceau himenul pentru a-si vinde apoi asa zisa virginitate. Deci sunt unele femei care fac asta pentru bani. Vezi cazul tipei care si-a pus la licitatie ...

Re: Re: I-a curs sange

din 12 iul 2009 10:56 de simosimina

din februarie pana acum..crede-ma ca nu are cum sa se fi rupt tokmai acum...si a si precizat baiatul ca o tot fac.... In fine..sangerarea aia cum a fost? In ce cantitate...si daca a avut vreo durere ceva. De la pastile de slabit nu a fost ...

Re: ce parere avetzi?

din 12 iul 2009 10:54 de simosimina

si de ce ar face o persoana asta? :))) Doar in cazul in care ar fi de religie musulmana..ca la aia daca nu mai esti virgina familia are dreptul sa te omoare..:)) anyway...nu vad rostul unei astfel de operatii..sincer... Poate daca eram in "1900 ...

Re: I-a curs sange

din 12 iul 2009 02:10 de yOojulia

a avut un himen mai elastic,,,si poate atunci i sa rupt,,,nu cred k are lagatura cu pastilele de slabit...

Re: informatie

din 12 iul 2009 02:00 de Ramona

Daca ii explici situatia oricarui doctor,poate va accepta!Depinde de persoana,depinde de ce vrea doctorul!Daca e neaparat nevoie sa o faci,iti va face!Dute la un spital si inreaba!;)

I-a curs sange

din 12 iul 2009 01:59 de secretosul

Am facut-o cu prietena prima oara in februarie cand am si dezvirginat-o. De atunci am tot facut-o si facut-o . Chiar daca luna trecuta i-a intarziat vreo 2 saptamani, pana la urma i-a venit. Problema este ca ultima oara cand am facut-o i-a curs ...

Re: Cum sa opresti menstruatia o luna?

din 12 iul 2009 01:18 de korinna18

Cu vitamina Ka,dar a doua luna iti vine mult.

Re: eu virgin ea ninfomana

din 12 iul 2009 00:27 de simosimina

in primul rand se scrie [b] NIMFOMANA [/b]...nu cum ai scris tu.. in al doilea rand...scrie si tu corect ca sa pot descifra aceste minunate hieroglife. in al 3lea rand..nimfomania este un fel de "boala" psihica... si in al 4lea rand...te rog ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1380 din 3732
«   1 ... 1377   1378   1379   1380   1381   1382   1383 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare