Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ce sa fac????? din 9 iul 2009 23:21 de :)
ce conteaza ce zic parintii ei? daca o iubesti lupta pt. ea si demonstreaza-le ca o meriti si ca sunt si lucruri bune care ar trebui sa le stie despre tine. Dar, daca asa pui problema,, sa ma despart de ea?'' nu cred ca iti pasa prea mult sau ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare (cat mai rpd va din 9 iul 2009 17:57 de angela
Daca nu ai menstruatia regulata, s-ar putea sa iti intarzie, mai asteapta cateva zile sa vezi ce se intampla. Dac intarzie rau iti cumperi un test de sarcina de la farmacie. Sanse sa fii insarcinata sunt, chiar daca nu ejaculeaza in tine exista ...
Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 9 iul 2009 17:44 de saira.night
Re: informatie din 9 iul 2009 17:05 de Ramona
AM SI EU UN MESAJ PT FETELE CARE DETESTA ACEASTA TREABA!
Daca ati lua pastile k mine,mai exact de a 2-a zii,sunteti sigure k nu sunteti,pt k va bazati pe pastila,mergeti la medic si va spune k nu sunteti,apoi va face ecografie la 2 luni si aflati q ...
Re: Sarutul cu limba din 9 iul 2009 13:56 de vis_de_ fata
eu am 13 dar m-am sarutat cu limba de cand aveam 10 ani(Atunci experimentam)dar acuma o fac din dragoste,voi astia mai mari nu vedeti ce penibili sunteti cand vb despre noi astia mai mici?
noi barem stiim si frenkh si multe fata de unii dintre voi ...
Re: Sarutul cu limba din 9 iul 2009 13:56 de vis_de_ fata
eu am 13 dar m-am sarutat cu limba de cand aveam 10 ani(Atunci experimentam)dar acuma o fac din dragoste,voi astia mai mari nu vedeti ce penibili sunteti cand vb despre noi astia mai mici?
noi barem stiim si frenkh si multe fata de unii dintre voi ...
Re: RAMAI SAU NU? din 9 iul 2009 12:37 de simosimina
Pay daca foloseste prezervativ poate sa si ejaculeze...ca nu ai cum sa ramai gravida! Ramai doar daca nu foloseste si ejaculeaza in tine:ok:
Re: Ce le excita pe fete/femei si care sunt zonele din 9 iul 2009 11:40 de basescu
daca in timpul preludiului ,atingi cu limba clitorisul pina-si da drumul ,dupa aia intri si tu lina la testicule in cescuta si totul este ok
Re: RAMAI SAU NU? din 9 iul 2009 10:16 de angela
Asa cum au spus si cei dinaintea mea, citeste cate ceva pe internet, prin carti despre corpul tau si sexul.Nu te aventura in apa, daca nu stii sa inoti.Sexul nu este o lauda printre prieteni: Woww am facut sex la 16 ani, ci mai degraba o dovada ...
Re: Re: Sex in 3 sau mai multi din 9 iul 2009 07:47 de new arround
1) da`....tu sex ai facut?
2)da`...dragoste?
3)ai observat ca-s 2 lucruri diferite? daca da.."in grup" iese din discutiea "a face dragoste" deci..romantismul pica
4)esti sigura ca una din astea 2 variante...le-ai aplicat...ca la a treia...ai ...
Re: RAMAI SAU NU? din 9 iul 2009 07:33 de new arround
Mai, nu mai fiti rai....Fetita draga...mai asteapta, e sfatul tuturor, inclusiv al meu...dar daca totusi vrei tu si ti s-a pus pata sa-ti incepi viata sexuala..afla ca nu ramai daca folosesti prez, doar in caz de se rupe, exista sansa ...
Re: RAMAI SAU NU? din 9 iul 2009 03:18 de !!!
daca foloseste prezervativ=> nu ejaculeaza in tine, nu? Si, chiar asa, daca habar n-ai de chestii de astea logice, ce sex vrei?:-`
Dragoste la prima vedere... (fantezie) din 9 iul 2009 02:49 de Je
Era vara..sfarsitul clasei a 12-a..si eram invitat de o amica sa ii fac poze la absolvire. Festivitatea s-a petrecut in cadrul unei facultati destul de importante din oras. Cand am ajuns acolo era destul de cald deoarece nu aveau aer conditionat si ...
Re: Cum sa opresti menstruatia o luna? din 9 iul 2009 02:19 de tinkerbell
pi o modalitate e sa iei anticonceptionale 2 blistere consecutive fara pauza...dar atentie prescrise de medicul ginecolog...!!!
Re: RAMAI SAU NU? din 9 iul 2009 02:16 de tinkerbell
:blink: daca tu lucrul asta atat de logic si elementar nu il stii dc vrei sa iti incepi viata sexuala? nu vrei sa mai astepti pana te mai informezi?
Si nu nu exista posibilitatea sa ramai insarcinata...!!!
Re: Re: Re: Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)m din 9 iul 2009 02:02 de ExoticDream
Marturisesc ca nu ma pot lansa deocamdata intr-o dezbatere stiintifica intrucat nu am apucat sa citesc bibliografia pe care mi-am intocmit-o pentru a ma documenta temeinic pe tema data, momentan studiez "Beyond the pleasure principle" a lui nenea ...
RAMAI SAU NU? din 9 iul 2009 01:00 de SIMPLU
buna! am 16 ani si vreau sa stiu un lucru inainte sa imi incep viata sexuala .Daca prietenul meu foloseste prezervativ si nu ejacueaza in mine exista sanse sa raman gravida?
Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia din 9 iul 2009 00:42 de ExoticDream
Nici mie nu mi se pare normal ca el sa iasa singur cu o fata (dupa cum nu este OK ca eu sa ies singura cu un baiat), cu exceptia cazurilor exceptionale, cand apare vreo problema speciala. Cat despre faptul ca as afla sau nu.... Ha! Adica dupa ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 iul 2009 00:12 de ExoticDream
Ma intreb daca procesul de "naparlire" se va incheia la un moment dat....
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia din 8 iul 2009 22:52 de Single man
Ai pomenit de persoane de sex opus in iesirile acelea... Gandidu-ma ca nu aveti mai mult de 30 de anishori (multi inainte ,apropo ,oricati ar fi ei :love: ) , ai fi la fel de indiferenta daca acele persoane de sex feminin cu care zici ca ar putea ...
Pagina 1383 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
106 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||