Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sunt insarcinata???

din 7 iul 2009 14:36 de simosimina

...da poti sa ramai insarcinata... cel mai bine fa un test de sarcina...si ai sa vezi daca esti sau nu. Eu una cred ca nu esti...sincer

Re: Re: Re: Re: SUNT INSARCINATA??????:((

din 7 iul 2009 14:14 de alina

si ce ma sfatuiesti sa fac daca sunt???eu am 17 ani,el 20.chiar ne-am dori sa-l tinem,dar mama are prob cu inima si mi-e frica sa nu pateasca ceva din cauza mea.chiar am nevoie de un sfat.plssssss:(((((

Re: Vreau sa ma impac cu fostul....

din 7 iul 2009 13:28 de angela

Daca intr-adevar tii la el, explica-i ce s-a intamplat, si gata. Daca te respinge, nu e nici o problema.Capul sus si mergi mai departe, nu e singurul barbat din Univers!:ok:

Re: Re: Re: SUNT INSARCINATA??????:((

din 7 iul 2009 13:24 de angela

Daca faceti neprotejat, ai toate sansele sa fii insarcinata. Acele pete maronii apar in preajma menstruatiei, dar de fapt indica faptul ca ovulul a fost implantat in uter, deci esti insarcinata. Se mai numeste si sangerare de nidatie.Fa-ti un ...

Re: Re: Re: Il vreau!!!

din 7 iul 2009 12:00 de exa

ce cocalar esti hahahahahh auzi acolo PRINTESO :lol::lol:

Re: Re: Re: ata pooli

din 7 iul 2009 10:39 de mata

Ai dreptate

Re: Re: Il vreau!!!

din 7 iul 2009 09:07 de new arround

stii care e beleaua...ca daca gagiul te pupa in fund, nu-ti mai placea, dar daca te respinge, il adori....asta e fratior succesul catre inima unei femei : dati-i ocazii de makiaj natural si adoptati alinturi gen FAH, PRINTESO...si alte cele...si sa ...

Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat

din 6 iul 2009 23:22 de teo

nu se arunca toata vina asupra ta, insa daca nu ti-a dat motive serioase, nu ai de ce sa fi atat de gelos. daca ea nu a reactionat in nici un fel atunci cand te intalneai cu foste iubite, sau cu amice, inseamna ca nu o deranjeaza chestia asta ...

Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia

din 6 iul 2009 22:34 de Single man

Ai idee ca acest <> din prima propozitie ridica moralul unuia ca mine,intr-un astfel de moment mult mai mult decat ai crede tu ? :rolleyes: Este de bine :( Ea fiind din alt cartier nu aveam prea multi prieteni comuni ,de ce crezi ca ...

din 6 iul 2009 22:30 de Single man

Spune-mi te rog daca vrei cum ai reactiona tu daca ai afla ca el iese cu o persoana de sex opus. Doar cu ea ! Si cum ai reactiona daca ai afla de la altcineva ,ca atunci cand ti-a zis ca iese cu un prieten ,a mai fost defapt si o prietena , insa ...

din 6 iul 2009 22:26 de Single man

Asa cum am scris deja am iesit chiar si cu foste prietene in timpul acela in care am fost cu ea ,insa era si ea prezenta de fiecare data .

Mi-e teama de intalniri

din 6 iul 2009 18:02 de Ingeras_mik

Am 16 ani si pana acum nu am avut decat un prieten. Sa va spun motivul: mi-e teama sa ma intalnesc cu baieti. Sunt o fata super de treaba, frumoasa,desteapta,intelegatoare. Sunt o gramada de baieti care vor sa fie cu mne. Dar de fiecare data cand imi ...

Vreau sa ma impac cu fostul....

din 6 iul 2009 17:34 de Georgiana20

Anul trecut in iarna am avut o relatie timp de 3 luni cu un baiat,dar din pacate el a plecat in Italia,vreau sa zic ca ma suna zilnic de acolo si tinea la mne,dar l-am sunat intr-o seara si in timp ce vorbeam cu el se auzeau niste voci de fete,si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum fac sa o c

din 6 iul 2009 17:30 de Firefox

tu esti ca susanul.. daca nu esti ars.. te dam jos de pa pane..

Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3 sau mai multi

din 6 iul 2009 17:08 de simosimina

:)) pay daca tot vrei sa faci asa ceva..iti dai seama ca nu faci cu aurolacul de la colt..ca sa iti dea boli...faci si tu cu pers ok..si se foloseste in general prezervativul..in caz ca unii nu au auzit inca de el:ok:

Re: ??:|

din 6 iul 2009 16:35 de baby

eu am folosit o masca pt par de la revalid.....care a dat rezltate ft bune numai ca daca ajungea crema aia la radacini imi ramanea parul gras:` trebuia sa dau doar la varfuri. eu zic ca ai o lipsa de vitamine. mai bine fa analize si vezi ...

Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat

din 6 iul 2009 16:28 de baby

1) Astea fiind spuse , va intreb fetelor ,cele care aveti relatii intr-adevar serioase ,nu care vorbiti cu prietenul odata la 2-3 zile la telefon si cu care va vedeti bilunar , cat de des iesiti fara el in oras ? dragule daca iesea doar cu ...

Re: De ce intotdeauna raman singura.....

din 6 iul 2009 14:25 de DarkAngel

Hai sa ne gandim un pic altfel la problema asta. In pirmul caz sora lui ii baga prosti in cap (el le inghitea, inseamna ca nu a analizat, 2 nu a gandit 3 nu tinea destul de mult tine, 4 probabil era prost) deci ai avut ghinion din pacate. Cand el ...

Re: Salut ..

din 6 iul 2009 12:18 de Annonim

Apropo stiu ca pun aceleasi intrebari ca alti .. si imi pare rau daca e vreo problema .. Ar trebui sa fie un fel de FAQ cu intrebarile puse foarte des.

Nedumeriri la 14 ani..

din 6 iul 2009 12:16 de Annonim

In primul rand nu scriu acest mesaj sa ma laud, din caterinca sau sa-si bata alti joc de mine ( sa rada pe seama mea ). Nu stiu eu prea multe si as vrea sa aflu. 1. Sunt baiat cu varsta de 14 ani .. inalt, cu penisul de 6-7 cm ( cand e "fleasca" ) ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1385 din 3732
«   1 ... 1382   1383   1384   1385   1386   1387   1388 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare