Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Fetelor,va plac mangaierile inainte de a face

din 4 iul 2009 23:08 de BabyKitty

Kiar ca...ce intrebare... Normal ca DA! Si inainte de a face sex si dupa, oricand si oriunde!(ma refer pe corp)

Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 4 iul 2009 23:03 de BabyKitty

Nu mai bagati toate prostiile in voi care va promit ca slabiti, daca nu vreti sa aveti probleme mai tarziu(!) Decat sa dai banii pe pastile, mai bine fa`ti un abonament la sala+sauna!:ok:

Re: Re: Gene pensate prea subtire!

din 4 iul 2009 22:23 de BabyKitty

STAI PUTIN!!!:blink: Eu acum vad ca tie de fapt ti`au fost pensate GENELE!:wacko::wacko::wacko:

Re: Gene pensate prea subtire!

din 4 iul 2009 22:18 de BabyKitty

Poti incerca cu ulei de ricin. Nu am incercat, dar am auzit ft multe persoane laudand acest produs. Il gasesti la plafar, dar nu`ti creste asa...peste noapte:)))

Tribulus

din 4 iul 2009 20:27 de Spawn

Incearca sa iei niste Tribulus , ajuta.Dar gandeste-te de doua ori in privinta prietenei tale.Nu cred ca merita asta,eu zic sa te rezumi numai la ea.Daca nu merge nici cu Tribulus,incearca cu niste exercitii pt. potenta,cauti pe net!Bafta.

Re: Re: Cum ii spui ca vrei..?

din 4 iul 2009 11:21 de baby

sau ii bagi mana in pantaloni:` incepi si il saruti...french,pe gat.....cat mai provocator il chemi in baie sa iti aduca prospul si sigur nu mai iese:lol::lol: il pui sa iti faca masaj si ii arati cam pe unde ai vrea sa insiste cu masajul ...

din 4 iul 2009 10:43 de basshunter

wa frate 8 ore aia cum dreq o rezistat ori minti u ia dami id iei sau contactattima la id basshunter_cs 8 ORE ce dreq man ceca aia nui mai trebe dar mai usor man sau nai mai facut vreo data daca insarcinata ai incurcato si cum dreq a 2 uaora ai ...

un mesaj

din 4 iul 2009 10:33 de basshunter

pai frate daca e insarcina esti un mare prost trebuia in plm sa faci cu prezervativ sau cum ai zis u numa trebuia sai dai dami si mie id tau si bv cu fata ;) javascript:;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: I s-a umflat vaginul intr-

din 4 iul 2009 10:09 de theodor

acum nu mai e umflat dar daca o penetrez iar sigur se va umfla... :(:(:((:((

Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 4 iul 2009 03:06 de cineva_anonim

exista 2 poziti in care poti sa te dezvirginezi... prima. primul contact sexula in care se produce dezvirginarea este recomandat sa fa fie facut intr-un pat! potitia este urmatoarea..fata sa sea pe spate in pat cu picioarele putin departate..iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: I s-a umflat vaginul intr-o pa

din 4 iul 2009 00:24 de tinkerbell

Mai daca sunteti atat de speriati dc nu merge ea la un ginecolog si medicul ii va spune daca e ceva grav si deci ii va spune si c sa faca, in cazul in care a patit ceva...!!!

Re: Re: Problema

din 3 iul 2009 23:56 de Iulian

In asha caz eu shtiu cum faceam eu.Mi sa intimplat, dar dupa ce in urma actului sexual ma spalam bine pe pennis shi ma culcam...nu mai aveam aceasta problema.Raspunsul este igiena..Mereu penisul trebuie sa fie proaspat.. ;) asta shi partenerei ii ...

Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne casat

din 3 iul 2009 18:03 de angela

Eu zic sa iei o pauza in care sa fii singura, sa te gandesti la relatia cu fostul si cu actualul, si sa cantaresti lucrurile pozitive si negative din ambele relatii,si sa vezi in care relatie ai fii fericita. E cel mai bine pt.tine sa te detasezi ...

Re: Re: Re: Cum ii spui ca vrei..?

din 3 iul 2009 17:57 de angela

Fuge numai daca-i gay.:-`:lol:

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 3 iul 2009 16:04 de tinkerbell

maturitatea ta nu consta in faptul ca ti-a venit de la 10 ani...parerea mea e ca sa nu te grabesti, daca te iubeste o sa te astepte pana vei fi pregatita, daca nu va veni altul dispus sa astepte..!!! good luck...!!!

Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala?

din 3 iul 2009 16:01 de tinkerbell

Eu te sfatuiesc ca in primul rand sa te documentezi si sa stii ce implica un act sexual si ce urmari are acesta, si apoi sa iti incepi viata sexuala...si app dc te grabesti asha de tare, ar trebui sa fii mandra de chestia asta, ca in ziua de ...

Re: Re: I s-a umflat vaginul intr-o parte! Ce e de

din 3 iul 2009 15:58 de SORIN28

Ca sa ii confirme, ea, ar trebui sa stie deja ce are :ok:

Re: I s-a umflat vaginul intr-o parte! Ce e de fac

din 3 iul 2009 15:55 de tinkerbell

nu va mai speriati asha mai copii...dar totusi daca ea crede ca e ceva in neregula poate sa mearga la un medic ginecolog si acela ii va confirma ce are...!!! good luck...!!!

Re: Cumnata....si soacra

din 3 iul 2009 13:21 de pacpac

e greseala lui ca-i baga in seama.sa nu-i mai sune... sa vedem ce fac cand se apropie nunta,suna si ei sa intrebe daca va lipseste ceva,aveti nevoie de ceva... daca nu, sa nici nu-i mai caute....lasa-i s-o tina pe sora lui in brate ca or sa vada ...

Re: Re: Cumnata....si soacra

din 3 iul 2009 11:52 de deeagirl

Oricum vom face nunta mare si frumoasa,sa moara de ciuda,de stat avem unde sta si de facut tot ne vom face,cred ca asta e cea mai mare razbunare si faptul ca ne intelegem pentru ei,numai cui ii place sa fie dus cu zaharelul cand e vorba de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1387 din 3732
«   1 ... 1384   1385   1386   1387   1388   1389   1390 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare