Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 2 iul 2009 11:25 de n00b21
eu de exmplu ma uit dupa masini mai trag asa cate un ochi cand vine una buna tare ... si ma fluera prietena da unde te uitzi... :) da nu zici nimic ... odata ce is cu ea pe strada .... nu am nici o treaba cu altele da pe mine nu ma lasa sa ma uit ...
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 2 iul 2009 10:48 de mirelush
Una la mână, pentru că eram foarte obosită și nu aveam chef de... muncă. iar a doua, pentru că am rămas surprinsă și nu știam cum să reacționez.
Re: Nelamuriri din 2 iul 2009 02:13 de shtef
poi ar trebui sa o exciti bine :) .. inainte sa incepi "penetrarea" .. si desigur.. nu exagerezi deloc daca ii faci si sex oral ! :rolleyes:
Re: Cum convingi o fata ca vrei doar o aventura cu din 2 iul 2009 01:27 de Firefox
in caz ca vrei sa le convingi.. cred ca daca prestezi apoi a doua zi nu mai aude de tine inseamna clar ca ai vrut doar o aventura..
Apropo din 2 iul 2009 01:25 de Firefox
Am auzit ca cea mai buna metoda daca esti acasa.. e sa te duci frumso fara chilotei langa partener si sa incepi direct.. o sa se prinda si el ce vrei sa faci.. inca din clipa in care vede tinua :).. daca nu e un eunuc.. sau o .. .......:p ({o})
Re: Re: Cum ii spui ca vrei..? din 2 iul 2009 01:23 de Firefox
Exemplificare:
Sfios.. iubi.. iubii..! nu vrei..? nu vrei sa..? ceva nou.. poate atingeri mai "fine"
Politicos: draga.. nu imi palce asa..
hai si cum vreau eu.
Impoliticos: fa "dragule" odata ca mine ca nu te doare mana.. respectiv ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg din 2 iul 2009 01:18 de Firefox
Ati observat ca daca este o fata virgina si nu mai vrea sa fie topicul e plin de aiureli..? dar daca e un baiat virgin si nu vrea sa mai fie topicul e gol... :`
Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 2 iul 2009 01:06 de ExoticDream
Brrrrrr..... suna a sado-maso! :devil::devil::devil:
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 2 iul 2009 00:56 de ExoticDream
La asta m-am gandit si eu! ;););)
Re: Am cunoscut un tip pe plaja din 2 iul 2009 00:23 de n00b21
c belea :)) poi acuma ce mai potzi face ... :) ..
nu cred ca ai multe sanse sa`l gasesti
... doar daca ai noroc sa`l gasesti si anu asta pe plaja ... :P io zic prima data daca il placi sau ceva de genu
macar satzi lase nr de telefon .. totusi sa ...
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina din 1 iul 2009 23:50 de ruxxi
poi ca sa reusesti , intai trebuie sa stii sa vorbesti...cat de cat corect :) si apoi restul(})(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina din 1 iul 2009 22:36 de Marutu
Buna. Ma numesc Marius am 14 ani shi vreau sa ma dezvirginez shi nu am cu cine shi pe mess adika fete pe care le cunosc mie rusine sa le intreb deoarece daca nu vor vor rade de mn. Dati-mi shi mie un sfat sau poate se ofera cnv. Din Pitesti.
Re: SE POATE FACE UN AVORT DACA ESTI MINOR? din 1 iul 2009 20:24 de sweetgirl16
bineinteles k se poate face dar cel mai bine e sa alegeti o clinica particulara mai ales k ea isi permite si acolo va fi ,,tratata cat mai bine"cu bani se rezolva.succes:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 1 iul 2009 20:17 de sweetgirl16
doamneeee knd am citit post-urile d p forum nu imi venea sa cred.Sper din tot sufletul sa nu fiu nevoita sa trec prin situatia asta niciodata pt k nu as fi in stare sa iau nici o decizie,mai ales k m-ar omori ai mei.Daca aveti peste 17 ani parerea ...
Re: Re: Ceva ciudat... din 1 iul 2009 18:46 de Firefox
aha... si daca zic ca nu am avut prietena niciodata am succes mai mare?:ermm:.. :love:?:D?
Re: la 18 ani am avut o iubita de 12 ani :)) din 1 iul 2009 18:00 de igor
inseamna ca el la 18 ani avea o prietena de 12 ani. Eu cred ca are probleme daca la majorat avea "iubita" in varsta de 12 ani!
Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 1 iul 2009 16:52 de lady***blue
stai chill!! majoritatea baietilor se excita din orice:lol:nu-ti fa tu prea mari probleme!!!oricum,daca ai unghiile ceva mai lungi....foloseste-le!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti din 1 iul 2009 16:45 de lady***blue
depinde c intelegi u prin cuminte!!!majoritatea intelege ca , cuminte rimeaza cu virgina....si d multe ori chiar asa e....nu e greu sa gasesti o asa fata...numai ca majoritatea baietilor cauta mereu in acelasi loc...desi cica se straduiesc sa ...
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 1 iul 2009 16:35 de sweetgirl16
bai e logic k pe moment ce faci sex nu mai esti virgin:~*:lol:
Re: Intrebare ....ca de la baiat la fata... din 1 iul 2009 16:31 de sweetgirl16
pai dak se plang k le doare inseamna k asa e.La mn nu a fost o durere mare,doare o intepatura dar nu e chiar asa de grav:lol:
Pagina 1389 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||