Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ceva ciudat... din 29 iun 2009 15:12 de sweetgirl16
probabil k vroaia sa se dea mare,mie nu mi se pare cv ciudat pt k sunt multi baieti care fac asta:love:
Re: Re: Parinti... din 29 iun 2009 15:12 de sweety16
Auzi dar tu chiar asa de multa incredere in acel baiat?Poate ca intr-adevar nu e baiatul potrivit chiar daca nu e tocmai traficant.Nu degeaba s-au luat parintii tai dupa alte persoane:ok:
Re: Nu mai suport... din 29 iun 2009 15:02 de sweetgirl16
parerea mea e ca baiatul asta nu vrea decat sa te faca geloasa pt ca si-a dat seama k u il placi...eu zic sa ii arati indiferenta pt k nu te merita si crede-ma k indiferentza doare.Poate asa o sa se opreasca:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la p din 29 iun 2009 09:54 de Alinush
OMG cita longevivitate ...( la actualitate temei ma refer) e chiar foarte tare faza ... ce sai faci ... mia exista dobitoci care cauta senzatii tari ..chiar daca saraca fata nu mai poate ... dar sa dai 2 pastile ... asa dibitoci sunt unicali in ...
Re: Re: Re: am dat de una.. :) din 28 iun 2009 23:01 de veraoc
Contrat asteptarilor tale , nu-ti voi spune ca nu e indicat. Incerc sa inteleg felul de a gandi a baietilor ...si , atata timp cat nu ai apelat la o "domnisoara calificata in rezolvarea problemelor de acest gen" , mi se pare ok. Adica , la urma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare... din 28 iun 2009 20:10 de addicted
ca se simt urme de urs :ok:
daca ma masturbez si eu de 3-4 ori pe zi inseamna ca sunt obsedat? nu cred. defapt cred ca e ceva normal.. de cand m-am despartit de prietena... pana imi gasesc alta..... :heart:
Re: Re:Help me din 28 iun 2009 17:54 de alinush
e foarte posibil sa fie de la stres ...dar ..daca ai luat pastila nu treb sati fati griji ..
PS nu se recoamanda folosirea mai mult de 5 pastile pe an ...
intrizierea poate fi si de la pastila ..( citeste prospectul)
Re: am dat de una.. :) din 28 iun 2009 17:32 de max
rabdare ..dar cred ca si ei o sai treb rabdare cu tine .... dar eu zic INDRAZNEALA ...
PS sa ne scrii cum a fost ....:-`
Re: Re: Re: dezvirginato si tot o curs singe si l din 28 iun 2009 17:21 de Alinush
e foarte posibi ..tio spun ca studenta la medicina ... petnru ca existap erosne care fiziologic nu singereaza( mai putine vase sangvine in zona hiemnului ..sau e elastic)
cred ca cel mai mult conteaza increderea ..daca ea tia zis ca a fost ...
Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are prietena din 28 iun 2009 16:57 de elena
[draga mea...traiesc o poveste asemanatoare...suntem impreuna de6 luni fara sa stiu k are prietena de 6 ani...knd mi-a zis am hotarat sa o terminam...dar n-amputut...asa ca am reluat legatura...eu sper ca in vara asta sa se clarifice totul...daca ...
Re: am dat de una.. :) din 28 iun 2009 16:48 de veraoc
Tinand cont ca ti-a permis atat de repede sa o atingi pe fund si sani , parerea mea e ca nu mai e virgina.
In lagatura cu ce e probabil ca se va intampla la urmatoarea voastra intalnire , cel mai bun si folositor sfat pe care ti-l pot da ( eu,si ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 28 iun 2009 15:42 de geio
merita dar senzatia la fata e de neuitat
Re: nu mi`a venit ciclu` .. din 28 iun 2009 14:11 de Incepator
Mai bine mai tarziu decat niciodata :, .
Re: am nevoie de ajutor din 28 iun 2009 14:02 de sweety16
,,,apropo prietenul meu ma saruta pe sini pe burta,,,,pe git oare mai sunt virgina?
Ce leg are faptul ca te saruta cu virginitatea? in fine ...
Candida nu e o solutie ce apare pe chilot...e o boala din cate stiu nu foarte grava dar care ...
am nevoie de ajutor din 28 iun 2009 13:51 de valerica
daca miam introdus jumate de periuta in vagin mai sunt virgina? mentionez ca periuta e subtie nui groasa e ca si degetul...pai mai sunt virgina? rasp cineva va rog moolt p-u ca acum degraba trec a 9 si trebuie sa merg la ginecolog p-u controlul ...
Am dat de una.. :) din 28 iun 2009 12:52 de numlock
salut. treaba suna cam asa:
aseara, fiind intr-um bar cu niste amic la ceva beroase, apar 2 fete. unu-l dintre amici le stia pe fete, pe una o stia mai bine ca tot filtra cu ea de ceva vreme. ele s-au pus sa joace biliard cu el, eu mi-am avzut ...
Re: Re: Re: lipsa erectiei....surpriza serii din 28 iun 2009 12:49 de mariamena
o sa am rabdare. ma bucur ca mai aud ca s-a mai intamplat ocazional si altcuiva. treaba cu ejaculatul cred ca m-a speriat, si m-a facut sa cred ca e o pb organica serioasa. ma bucur foarte mult ca am reactionat k si ca nu l-am facut nici macar ...
Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 28 iun 2009 12:40 de justfeet
Intreaba-l daca are vreun fetish...efectul este garantat.
Re: Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista s din 28 iun 2009 11:43 de QTR
TQTAR:cat::cat::cat::cat::cat: CE DRAGUT SA FACI SEX
(!)(!)(!)
Re: prima intalnire din 28 iun 2009 10:50 de Incepator
Nu chiar, prima data tre sa mergi cu naturaletea ta, umorul ( daca ai) si multa bunadispozitie .
Succes reusit :, .
Nu uita esti acolo ca sa o faci sa se simta bine, astfel se va mai iesi cu tine .
Pagina 1392 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||