Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ceva ciudat...

din 29 iun 2009 15:12 de sweetgirl16

probabil k vroaia sa se dea mare,mie nu mi se pare cv ciudat pt k sunt multi baieti care fac asta:love:

Re: Re: Parinti...

din 29 iun 2009 15:12 de sweety16

Auzi dar tu chiar asa de multa incredere in acel baiat?Poate ca intr-adevar nu e baiatul potrivit chiar daca nu e tocmai traficant.Nu degeaba s-au luat parintii tai dupa alte persoane:ok:

Re: Nu mai suport...

din 29 iun 2009 15:02 de sweetgirl16

parerea mea e ca baiatul asta nu vrea decat sa te faca geloasa pt ca si-a dat seama k u il placi...eu zic sa ii arati indiferenta pt k nu te merita si crede-ma k indiferentza doare.Poate asa o sa se opreasca:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la p

din 29 iun 2009 09:54 de Alinush

OMG cita longevivitate ...( la actualitate temei ma refer) e chiar foarte tare faza ... ce sai faci ... mia exista dobitoci care cauta senzatii tari ..chiar daca saraca fata nu mai poate ... dar sa dai 2 pastile ... asa dibitoci sunt unicali in ...

Re: Re: Re: am dat de una.. :)

din 28 iun 2009 23:01 de veraoc

Contrat asteptarilor tale , nu-ti voi spune ca nu e indicat. Incerc sa inteleg felul de a gandi a baietilor ...si , atata timp cat nu ai apelat la o "domnisoara calificata in rezolvarea problemelor de acest gen" , mi se pare ok. Adica , la urma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare...

din 28 iun 2009 20:10 de addicted

ca se simt urme de urs :ok: daca ma masturbez si eu de 3-4 ori pe zi inseamna ca sunt obsedat? nu cred. defapt cred ca e ceva normal.. de cand m-am despartit de prietena... pana imi gasesc alta..... :heart:

Re: Re:Help me

din 28 iun 2009 17:54 de alinush

e foarte posibil sa fie de la stres ...dar ..daca ai luat pastila nu treb sati fati griji .. PS nu se recoamanda folosirea mai mult de 5 pastile pe an ... intrizierea poate fi si de la pastila ..( citeste prospectul)

Re: am dat de una.. :)

din 28 iun 2009 17:32 de max

rabdare ..dar cred ca si ei o sai treb rabdare cu tine .... dar eu zic INDRAZNEALA ... PS sa ne scrii cum a fost ....:-`

Re: Re: Re: dezvirginato si tot o curs singe si l

din 28 iun 2009 17:21 de Alinush

e foarte posibi ..tio spun ca studenta la medicina ... petnru ca existap erosne care fiziologic nu singereaza( mai putine vase sangvine in zona hiemnului ..sau e elastic) cred ca cel mai mult conteaza increderea ..daca ea tia zis ca a fost ...

Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are prietena

din 28 iun 2009 16:57 de elena

[draga mea...traiesc o poveste asemanatoare...suntem impreuna de6 luni fara sa stiu k are prietena de 6 ani...knd mi-a zis am hotarat sa o terminam...dar n-amputut...asa ca am reluat legatura...eu sper ca in vara asta sa se clarifice totul...daca ...

Re: am dat de una.. :)

din 28 iun 2009 16:48 de veraoc

Tinand cont ca ti-a permis atat de repede sa o atingi pe fund si sani , parerea mea e ca nu mai e virgina. In lagatura cu ce e probabil ca se va intampla la urmatoarea voastra intalnire , cel mai bun si folositor sfat pe care ti-l pot da ( eu,si ...

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 28 iun 2009 15:42 de geio

merita dar senzatia la fata e de neuitat

Re: nu mi`a venit ciclu` ..

din 28 iun 2009 14:11 de Incepator

Mai bine mai tarziu decat niciodata :, .

Re: am nevoie de ajutor

din 28 iun 2009 14:02 de sweety16

,,,apropo prietenul meu ma saruta pe sini pe burta,,,,pe git oare mai sunt virgina? Ce leg are faptul ca te saruta cu virginitatea? in fine ... Candida nu e o solutie ce apare pe chilot...e o boala din cate stiu nu foarte grava dar care ...

am nevoie de ajutor

din 28 iun 2009 13:51 de valerica

daca miam introdus jumate de periuta in vagin mai sunt virgina? mentionez ca periuta e subtie nui groasa e ca si degetul...pai mai sunt virgina? rasp cineva va rog moolt p-u ca acum degraba trec a 9 si trebuie sa merg la ginecolog p-u controlul ...

Am dat de una.. :)

din 28 iun 2009 12:52 de numlock

salut. treaba suna cam asa: aseara, fiind intr-um bar cu niste amic la ceva beroase, apar 2 fete. unu-l dintre amici le stia pe fete, pe una o stia mai bine ca tot filtra cu ea de ceva vreme. ele s-au pus sa joace biliard cu el, eu mi-am avzut ...

Re: Re: Re: lipsa erectiei....surpriza serii

din 28 iun 2009 12:49 de mariamena

o sa am rabdare. ma bucur ca mai aud ca s-a mai intamplat ocazional si altcuiva. treaba cu ejaculatul cred ca m-a speriat, si m-a facut sa cred ca e o pb organica serioasa. ma bucur foarte mult ca am reactionat k si ca nu l-am facut nici macar ...

Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 28 iun 2009 12:40 de justfeet

Intreaba-l daca are vreun fetish...efectul este garantat.

Re: Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista s

din 28 iun 2009 11:43 de QTR

TQTAR:cat::cat::cat::cat::cat: CE DRAGUT SA FACI SEX (!)(!)(!)

Re: prima intalnire

din 28 iun 2009 10:50 de Incepator

Nu chiar, prima data tre sa mergi cu naturaletea ta, umorul ( daca ai) si multa bunadispozitie . Succes reusit :, . Nu uita esti acolo ca sa o faci sa se simta bine, astfel se va mai iesi cu tine .

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1392 din 3732
«   1 ... 1389   1390   1391   1392   1393   1394   1395 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare