Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: lipsa erectiei....surpriza serii din 28 iun 2009 07:40 de pacpac
da da si eu am patit-o de cateva ori cu sotia si la fel ma simnteam super bine,numai ca nu era sculata si la fel am ejaculat.Dar nu ma intreba de ce se intampla,ca nu stiu,stiu doar ca ne-am distrat cand am vazut-o asa prostanaca pe doamna ...
Re: lipsa erectiei....surpriza serii din 28 iun 2009 05:00 de mariamena
AM UITAT SA VA MAI SPUN CA MI-A SPUS CA SE SIMTE EXCITAT CHIAR DACA NU E IN ERECTIE. NU INTELEG NICI CUM AJUNGI SA EJACULEZI DACA...OF...
Re: Circumcizie din 28 iun 2009 02:52 de Black_06
Dezinformare totala:ok::ok::ok:...ce "cusaturi" fraaateeeeee:blink::blink:,este o simpla operatie.
"fimoza" consta in imposibilitatea de decalotare completa a penisului,nicidecum nu tine de preput:ok::ok:
"circumcizia" consta in eliminarea ...
Re: Cum sa ii atrag atentia? din 28 iun 2009 02:43 de Black_06
Daca esti din '90 ar trebui sa fii la scoala,adica sper:rolleyes::rolleyes:,uite,multi nu sunt de acord dar eu cred si iti spun din proprie experienta ca metoda aceasta chiar functioneaza :lol::lol:....este usor sa gasesti un subiect de scoala ...
Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 28 iun 2009 00:53 de Will
pai unele fete sunt bestiale , iti sar in ochi chiar in prima clipa ...ma refer cum e imbracata , fundul cad de mare il are si in rest te uiti si la fata :D mai ales daca se uita la tine si iti trage privirea facandu`ti numai din ochi ..este clara ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgin din 28 iun 2009 00:22 de luinwe
prostii...:ermm:... imi pare rau sa te dezamagesc, DAR N-AI DREPTATE...
dinnou prostii... sau aberatii
ma faci sa rad...sa intelegem ca ai fost tu primu??:blink::blink:
si cum ai calculat procentajul??:ermm:
am impresia ca ai ...
Re: Re: Cum sa refac legatura cu fata care imi pla din 27 iun 2009 23:00 de ruxxi
:ok::ok::ok:
Re: ...... din 27 iun 2009 20:18 de pacpac
pai daca tu nu vrei ii spui clar ca nu.daca te iubeste,asteapta,daca nu te iubeste se duce la alta.Nu ai de ce s-o faci daca nu crezi ca esti pregatita.
Si sa sti ca poate sa te lase si dupa ce te f..e asa ca daca nu te simnti pregatita.... nu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Acte pt cununi din 27 iun 2009 19:17 de ANAMARIA
DA CREZI K E MAI BINE SA VINA CU BURTA LA GURA ACASA SAU SA GOLANEACK PE STRAZI DACA FATA IL IUBESTE PE BAIAT CE AI U IMPOTRIVA?LA URMA URMELOR E VIATA LOR NU A TA NU TE MAI BAGA
...... din 27 iun 2009 17:29 de Sonia
si daca el ma va lasa apoi?...poate zice:am stat cu tn doar ca sa te f**...dak o sa afle parintii mei???offf....nici nu vreau sa ma gandesc la asta .nici nu stiu ce sa mai zic...nu pot sa il las fiindca il iubesc de mult timp si suntem de 4 luni ...
am si eu o mica problema din 27 iun 2009 17:21 de Sonia
eu am 15 ani si prietenul meu care este de 16 ani vrea ca sa o facem...eu una nu prea vreau ca sunt mica..acelasi lucru i l-am spus si lui...dar el daca ma vede mai dezvoltata spune ca e bine de la varsta asta...eu am doar 15 ani si nu prea a-s vrea ...
Re: Re: Re: sexul in 3 ! din 27 iun 2009 16:18 de DarkAngel
Depinde daca ceea ce castigi este comparabil cu ceea ce pierzi merita sa iti asumi riscu. Aici tu decizi.... :-` Dar ca un risc sa merite (consider eu) ceea ce poti sa castigi trebuie sa fie mai mult decat ceea ce risti sa pierzi :pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2009 15:12 de miha
adik vrei sa spui k ti-a povestit ce a faqut ea q tipul ala?si u ce ai facut atunci? ai consolat-o?dak ea a facut asta inseamna k ii lipsea ceva:ori nu o mai satsfaceai ori se plictisise d tine.Nu vreau sa va judec p niciunul dar u unde erai atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2009 14:45 de miha
nici eu nu sunt de acord cu sexul oral de la varsta asta:rolleyes:
Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati? din 27 iun 2009 12:28 de simosimina
Mie imi place cel mai mult Ultravioletul de la Paco... apoi Gucci Rush (ambele).. Lolita Lempika..
La barbat imi place Crave de la C. Klein, Aqua di Gio(Armani)..si Ultravioletul de la Paco..dar si Black XS-ul :p
In leg cu fumatul..iubitul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 ! din 27 iun 2009 11:56 de simosimina
:) Se pare ca nu sunt singura care il critica in privinta ...gramaticii lui :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 ! din 27 iun 2009 08:56 de adialina69
ok -
Re: Re: Pana la ce varsta ti-a crescut penisul? din 27 iun 2009 05:27 de pacpac
ori a fost o gluma,ori esti prost e behai
Re: Ajutor! Am nevoie de idei de locatii din 27 iun 2009 04:20 de ExoticDream
Daca ai cativa banuti (nu multi), fa-i o surpriza de surpriza si du-o la Venetia sau Roma sau... Paris, plecati vineri sau sambata, veniti duminica..... Cu siguranta veti trai clipe de neuitat... si nu ma refer la bagaje pierdute, intarzieri si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Timiditate din 27 iun 2009 04:06 de ExoticDream
Cum se prezinta timiditatea ta dupa o zi si jumatate de "activitate"?
:wacko::blink::unsure:
Pagina 1393 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||