Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Proastelor din 30 iun 2009 16:45 de ??????/
eu il iubesc dar nu styu daca sy el ma yubeste:heart: si ma duc tot timpul pe unde sta el :~* sy eu as vrea sa ma placa si el pe mn:love::love::heart:
Re: Re: Proastelor din 30 iun 2009 16:45 de ??????/
eu il iubesc dar nu styu daca sy el ma yubeste:heart: si ma duc tot timpul pe unde sta el :~* sy eu as vrea sa ma placa si el pe mn:love::love::heart:
Re: Despre cunnilingus din 30 iun 2009 16:32 de sweetgirl16
nu e nici o boala, probabil k tie iti place sa faci asta si te si excita in acelasi timp.Dar parerea mea e k nu ar trebui sa faci asta cu oricine iti iese in cale ci mai bn cu cineva cu care ai o relatie.Oricum e divin sa ti se faca cunnilingus si eu ...
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 30 iun 2009 15:34 de sweetgirl16
Re: nu stiu ce sa fac din 30 iun 2009 15:19 de pacpac
lol nu ai de ce sa-ti faci griji,se mai intampla si dastea.azi il astepti situ imbracata in ceva sexy si ii faci un oral zdravan si gata.ce era sa faci daca ai cazut lata:))) oral in somn nu prea merge:))) asa ca iti iei revansa azi:)) si iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL din 30 iun 2009 12:05 de pacpac
daca e lubrifiat foarte foarte foarte bine si ea e relaata/excitata.. sunt slabe sanse
Re: se poate ?:D din 29 iun 2009 22:53 de sweety16
DA! Deci daca nu suporti de nici un fel prezervativul folositi alta metoda contraceptiva....sunt atatea...ati putea incerca cu pelicule sau anticonceptionale...
Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala? din 29 iun 2009 20:00 de electra
Nu. Asteptati pana va casatoriti, succes%%-:flowers::) http://www.youtube.com/watch?v=HjaRAjjADTU
Re: Re: Re: Parinti... din 29 iun 2009 19:33 de electra
urmeaza sfatul :)%%-:flowers: http://www.youtube.com/watch?v=Qm7kupupekc
Papiloame din 29 iun 2009 19:20 de andrada
ce sunt papiloamele si cums e pot trata definitiv?daca iti apar,inseamna ca o s ate imbolnavesti de cancer de col uterin?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gr din 29 iun 2009 19:11 de MANUELALINA
buna nu am mai intrat de mult am facut prima data un test de sarcina pe 30 mai dar a iesit negativ.Pe 12 iunie am fost la un ginecolog pentru ca aveam niste dureri mari pe jos mi a zis ca am raceala puternica si infectie si mi a dat antibiotice iam ...
Re: se poate ?:D din 29 iun 2009 18:48 de Dunno
Pot sa fiu eu nasul ? :love:
Re: ejaculare in somn din 29 iun 2009 18:14 de gyiovanni
Daca nu fac sex sau nu ma masturbez la cel mult 3 zile mi se intampla sa ejaculez in somn (in urma unui vis erotic). Faza se repeta ca si cum trebuie neaprat sa iasa din mine... Cat de anormal e? [sau din cauza unei operatii la un testicul?
Re: se poate ?:D din 29 iun 2009 17:56 de karla03
Re: ...... din 29 iun 2009 17:16 de vlad
"pai intreabal dak te iubeste cu adevarat si spunei ca tu nu vrei asta ...dak tine cu adevarat la tine iti va respecta dorinta.dak va "pleca" inseamna ca nu vrea decat sex si nu perzi nimik...eu sunt cu prietena mea de aproape 1 an si mia zis k nu e ...
Re: Virgini, 16 ani, sa ne incepem viata sexuala? din 29 iun 2009 17:04 de mady
Insarcinata fara ejaculare in vagin? din 29 iun 2009 16:20 de n00b21
dupa cum v`am mai spus am o prietena de ceva timp cred ca miatzi mai citit si alte subiecte .. da am o intrebare care la care vreau un raspuns concret :
se poate ca prietena mea sa ramana insarcinta chiar daca nu maim dat drumu nici o data in ea .. ...
Re: Re: Parinti... din 29 iun 2009 16:02 de pacpac
pai daca sa-u luat dupa altii,"altii" aia poate stiu eiceva,poate au auzit lucruri nu tocami bune despre el.
In locul tau as rupe relatia,e si la disanta ..... decat doamne fereste sa te trezesti prin Italia.
Era un caz anul trecu cu niste ...
Re: Re: cum stiu daca o fata ma place? din 29 iun 2009 15:57 de NiMeNi AlTu
[b]Sall ma ajutati si pe mine pls?:(([/b]
O fata zice ca ma place dar eu nu prea cred:( pt ka ea este mai mare ca mine cu 4 ani dar neam sarutat deja de vro 4 ori si nustiu sa continui relatia cu ea sau sa o las?
ma ajuta cineva pls?:(
Pt ca mie ...
Re: Eu 17 ea 30... din 29 iun 2009 15:15 de sweetgirl16
tu te-ai indragostit,dar ea...?mai gandeste-te:unsure:
Pagina 1391 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||