Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.

din 3 iul 2009 10:20 de gigi omaniu

bn dar macar stie vreun parinte cel mai bn ar fi sa faca un teswt patologic si sa afle daca e sa un insarcinata bn ?????:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:(!)(!)%%- eu inti urezz mult noroc (!)(!)

Re: Re: Fete 13-18 ani :))

din 3 iul 2009 09:28 de mandarina

waa :blink: copii frustrati:mellow:..ma rog nu frustrati..curiosi:ninja:..vor sa fie "pe trend"[parerea mea] la capitolul sex:cat: si barbatii nu ar face nimic..decat sa ajunga sa violeze:blink:..daca fetele nu ar vrea..sau sa ajunga ...

Re: I s-a umflat vaginul intr-o parte! Ce e de fac

din 3 iul 2009 02:04 de simosimina

cum adica s-a umflat ? unde? in afara? sau unde? Daca e in interior..sa stii ca este normala acea umflatura acolo...se numeste cervix...

Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 3 iul 2009 00:34 de tinkerbell

Eu sunt de parere ca trebuie sa vorbiti deschis si sincer despre lucrul asta...nu e o tragedie faptul ca nu mai e virgina, si cred ca daca va iubiti treceti peste chestia asta...vorbiti si roag-o sa iti spuna sincer, ca la urma urmei nu se ...

Re: Gene pensate prea subtire!

din 2 iul 2009 23:48 de simosimina

:)) am patit si eu candva asta:)) si m`am mai dus si la salon si m`a facut aia...sa zicem ca nu asa cum imi doream eu. Forma facuta efectiv ma imbatranea. Dar norocul meu ca aveam breton atunci:, ..ca le mascam.. :p Nu ai ce sa faci...ele ...

Re: help

din 2 iul 2009 23:48 de sweety16

Sincer cred ca diferenta de varsta e cam maree...eu cel putin nu cred in faza aia cu iubirea nu tine cont de varsta.Oricum daca te intelegi mai bine cu actualul dar simti ca nu-l iubesti dar cu fostul nu te intelegeai...ai putea sa-ti pe ...

Re: Cum ii spui ca vrei..?

din 2 iul 2009 23:42 de sweety16

Pai daca sunteti siguri acasa poti sa incepi cu saruturi cu atingeri sti u pe unde...chestii de genu...trebuie sa se sau poti sa-i spui direct:-`

Re: Fete 13-18 ani :))

din 2 iul 2009 22:24 de adialina69

nu-i rau ca vor sa invete, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajung, dar am o intrebare - : ce ne-am face noi , barbatii, daca ele n-ar vrea, sau n-ar sti ...?

Re: pentru fete :D

din 2 iul 2009 19:05 de yony

ce intrebare.. normal ca ne place sa fim mangaiate pe corp... zonele le descoperi uh la partenera tah

Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne casatorim

din 2 iul 2009 19:03 de meme

am avut o relatie serioasa cu cineva timp de 3 ani..de fapt 3 ani pt ca m-am tot agatat eu.adevarul e ca nu ma prea iubea.sufeream ff mult dar pur si simplu nu mergea.am cunoscut pe altcineva care pur si simplu m-a adorat din primul moment.dupa 2 ...

Re: Cumnata....si soacra

din 2 iul 2009 18:21 de angela

E destul de greu cand doi tineri la inceput de drum nu au un ajutor financiar cat de mic din partea parintilor. Eu in locul vostru nici nu as mai avea ce sa discut cu ei,i-as ignora total. Nu vor sa ma ajute atunci valiza si la gara. Eu zic ca ...

Fetelor,va plac mangaierile inainte de a face sex?

din 2 iul 2009 17:48 de neamtzu

servus !!! am o intrebare pentru fete. inainte de a face dragoste cu partenerul dvs.,va place sa fiti mangaiate pe corp :D? daca da, unde, in ce zone :D ... pe gat, sani, stomac, zona interzisa :)? o zi faina

Re: Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se indragos

din 2 iul 2009 17:14 de valentine

Hahahahahahhaha:lol: Scuze, nu m-am putut abtineO:)

Cumnata....si soacra

din 2 iul 2009 16:15 de deeagirl

Buna,am o problema de mai multa vreme de la care eu si alesul ne certam mai mereu daca se aduce vorba de cumnata sau soacra mea,incercam sa nu le bagam in seama,dar parca tot ce fac o fac impotriva noastra sau sa ne demonstreze ceva,in plus l-au ...

Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina

din 2 iul 2009 15:40 de sweetgirl16

fa-ti o prietena si ea o sa te ,,rezolve":ok:

Re: Re: Eu 13 ea 15..

din 2 iul 2009 15:13 de Counter01

eu nu stau la oras stau la Sat....La asta ma gandeam si eu .... ma-i bine o las in pace...chiar daca voi suferi dar asta e....daca nu vrea nu vrea

Re: Eu 13 ea 15..

din 2 iul 2009 14:34 de sweety16

Nu prea cred ca ai cum sa o cuceresti...are 15 ani ar fi aiurea sa umble cu unu de 13 mai ales ca a si terminat generala la liceu o sa dea peste foarte baieti mai buni decat unu de 13 ani...cauta-ti una de varsta ta.%%-

Re: Re: Re: Fete 13-18 ani :))

din 2 iul 2009 12:03 de andra

ai dreptate chiar daca nu stiu ce inseamna toate cuvintele alia ....mi le poti explica te rog naspa sa faci aceste lucruri la varste cam fraGEDE ADOLESCENTILOR LE VIN LUCRURI IN MINTE CARE CRED EI CA II SCOT IN EVIDENTA dar de fapt de cele ...

Re: Eu 13 ea 15..

din 2 iul 2009 11:45 de n00b21

daca esti bun prieten cu ea incerca sa o convigi ... zii uite tu nu ai prieten io nu am prietena io te plac ... :D nush ce macar da`mi o sansa si abureli din astea care cred io ca ar trebui sa tzina ... esi cu ea la plimbari prin orash... :) e ...

Eu 13 ea 15..

din 2 iul 2009 11:31 de Counter01

Imi place de o fata de la mine din scoala...am 13 ani iar ea are 15 se duce la liceu pleaca din scoala mea....Imi place mult de ea am intrebato daca vrea sa fie cu mine dar nu a vrut pt ca sunt mai mic ca ea...acum suntem buni prieteni...>AJUTATI-MA ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1388 din 3732
«   1 ... 1385   1386   1387   1388   1389   1390   1391 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare