Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: raspundetzi rpd va rog:O din 1 iul 2009 15:25 de veraoc
Hmm...ecografie genitala. Zona genitala...cred ca e vorba de acea ecografie vaginala de care zicea baby. In cazul in care e asa , dupa cum a spus si ea , da , va vedea daca nu mai esti virgina.
Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 1 iul 2009 14:28 de mia
Una dintre cele mai proste alegeri sunt cremele de la avon sau oriflame. Eu acum 2 ani am avut niste probleme mari din cauza unor produse de la avon. imi apareau niste basicute cu un lichid incolor, dupa ce se spargeau incepea sa mi se cojeasca ...
Re: raspundetzi rpd va rog:O din 1 iul 2009 11:08 de baby
pai ecografie poate fi abdominala sau vaginala.
eu pe astea 2 le-am facut.
la cea abdominala nu se vede daca mai esti sau nu virgina.
la eco vaginala se vede clar pt ca iti baga un instrument in vagin.
mie mi-a facut o astfel de ecografie ca ...
Re: raspundetzi rpd va rog:O din 1 iul 2009 11:07 de Pissy09
se vede doar daca ecografia este intravaginala.
Re: Fac sex zi si noapte din 1 iul 2009 08:43 de pacpac
mei daca faci cu iubitul nu-i nicio problema,daca faci cu cine apuci.......
De ce se uita baietii dupa alte fete? din 1 iul 2009 01:50 de M
Azi doar se uita, maine cand te trezesti maritata cu el o sa-ti faca surpriza de a fi cu alta in pat.
Partea proasta e ca in Romania este la moda sa se intoarca capul si sa moara capra vecinei fapt care nu o sa-l regasesti in occident. Fiecare isi ...
Re: Am sanse la el... din 30 iun 2009 23:54 de sweety16
Deci din cate ai pov e clar ca nu ai nici o sansa.Daca ar fi fost interesat de tine si-ar fi facut timp sa stea macar de vb cu tn.Si sincer am impresia ca prea te tii dupa el.Ce naiba e singurul baiat din lume?Nu-l mai baga in seama si ...
Re: Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200? din 30 iun 2009 23:39 de ana-maria
buna,sincer imi pare rau pt tine,nici nu ai citi ce contine si vb aiurea,nu contine insulina si INULINA.iti spun sigur,pt ca eu incep de maine cura si nu contine ceva care sa faca rau,scz dar citeste prospectul!!!
Re: Jocuri, fantezii noi din 30 iun 2009 20:31 de simosimina
plictiseala intervine atunci cand..nu prea mai exista sentimente..nu te supara ..dar asa este....eu sunt de 2 ani si ceva cu iubitul meu si nu m-am plictisit niciodata...
Nu stiu ce sa iti spun sa faceti...si noi am facut de toate in pat..dar ...
Re: se poate ?:D din 30 iun 2009 20:28 de simosimina
Re: nu stiu ce sa fac din 30 iun 2009 19:59 de angela
Pai si daca te-ai trezit, de ce nu l-ai oprit din masturbat, si continuai tu cu un sex oral???:blink:
Re: Sunt suparata pe viata... din 30 iun 2009 17:25 de flory1987
fa-ti si tu prietene cat mai multe,daca tot spui ca nu ai cu cine discuta,
Re: Re: Proastelor din 30 iun 2009 16:45 de ??????/
eu il iubesc dar nu styu daca sy el ma yubeste:heart: si ma duc tot timpul pe unde sta el :~* sy eu as vrea sa ma placa si el pe mn:love::love::heart:
eu il iubesc dar nu styu daca sy el ma yubeste:heart: si ma duc tot timpul pe unde sta el :~* sy eu as vrea sa ma placa si el pe mn:love::love::heart:
Pagina 1390 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||