Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Circumcizie

din 26 iun 2009 01:45 de JustAMan

Imi puteti spune,va rog cat de dureroasa sau daca este dureroasa anestezia locala.Inainte se utilizeaza o anestezie topica(ex:un spray).Mi-e frica si de anestezie,ce sa mai vorbesc de interventia in sine.Multumesc !

Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti :d

din 26 iun 2009 00:02 de Catalina19

:ok:Tocmai de asta am indraznit sa pun asa intrebare...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 iun 2009 23:14 de simosimina

da despre drac? :lol: ..pardon Rac:lol:

Re: Penis amortit

din 25 iun 2009 22:49 de Incepator

Hmmm O:) Literar : S-a cam saturat si ea de atata masturbare . Limbaj vulgar : I s-a acrit si ei de atata laba . :-`

din 25 iun 2009 22:47 de xxxxx

Nu e esential sa citesti despre zodii (e prea putin spus si deci inutil sa stii numai despre Soare). La descrierea "cazului" tau participa vreo 10 planete, nu stiu cate stele fixe si alte elemente (Ascendent,Descendent, MC). Importanta e ideea ...

Re: Penis amortit

din 25 iun 2009 21:57 de shell

sia revenit :ok: tot raul spre bine..deci daca patiti la fel sa stiti ca e ok si ca e de la oboseala si stres :flowers:

Re: Re: dezvirginato si tot o curs singe si la a2

din 25 iun 2009 21:48 de shell

intrebare... cum e posibil sa nui curga sange unei fete virgine? (15 ani) era faorte stramta ..nu cred ca incapea jucaria acolo...dar... mam jucat cu degetu la inceput...apoi cu greu 2 degete...pentru a face loc jucariei :) apoi cand am inceput ...

Re: Se poate face avort la 7 luni?

din 25 iun 2009 21:35 de silviu_macho

:ok:(X):-*nu stiu daca poti sa fc la 7luni,atata stiu ca e riscant dupa 3luni

Re: Ajutor! Am nevoie de idei de locatii

din 25 iun 2009 19:56 de valentine

Pe langa Bucuresti nu stiu, dar clasicele munte si mare fac minuni daca organizezi totul cum trebuie... Ideea e sa nu te duci la munte pur si simplu, ci sa te duci undeva unde ai si ce vizita. De exemplu, mi se pare aiurea sa mergi la Busteni doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Timiditate

din 25 iun 2009 19:54 de valentine

Well...o sa incerc sa ma masturbez zilnic timp de o luna sa vad daca devin timid:D Wish me luck!O:)

Re: Re: Re: Il vreau!!!

din 25 iun 2009 19:45 de sweety16

Serios acum...daca stiai ca doar asta vrea de la tine tu ai fost fraiera ca i-ai facut pe plac...acum e normal sa te trimita la plimbare.Si eu daca as fi fost baiat si as fi dat peste una ca tine la fel as fi procedat:-`

din 25 iun 2009 19:44 de xxxxx

Nu as fi vrut sa dezbatem dileme existentiale la subiectul asta, dar ai cumva dreptate (nu in totalitate). Nu esti destept pentru ca te-ai nascut scorpion si nu esti frumos pentru ca te-ai nascut cu ascendent favorabil, ci pentru ca asa esti. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului

din 25 iun 2009 19:41 de sweety16

Cum sa aiba 2-3 cm???:wacko::blink::blink:sincer nu stiu ce sa spun dar mi se pare mult prea mica la 3 cm iar in erectie de 16...cam ciudat

Re: Aspectul fizic al baiatului conteaza?

din 25 iun 2009 19:15 de sweety16

DA.Conteaza aspectul fizic iar cei care neaga parerea mea e ca sunt ipocriti.Trebuie sa fie ceva care sa te atraga la acea persoana.In fine e un subiect lung.Cat despre muschi depinde de preferintele fiecaruia.asa cum unii barbati prefera femeile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 !

din 25 iun 2009 19:01 de adialina69

ma simt nevoit sa-ti raspund si tie , este ultima oara celor cu gramatica- mergi putin la oftalmologie ca ai probleme_ unde vezi tu cratima la cuvantul ~reticenti~ ?

Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 !

din 25 iun 2009 18:53 de sweety16

Bine poate n-ar trebui sa intrevin si eu in problemele de gramatica dar totusi... ce-i reticenti\c-am deplasata ...mai bine nu mai pune cratima daca nu stii cand sa pui.

Re: Re: Re: Re: sexul in 3 !

din 25 iun 2009 18:19 de adialina69

riscurile mi le asum dar si placerile pe care voi ce-i reticenti poate nu le veti avea nici ca fantezii- ptr. ca si fantezia e ,,grea`` pentru unii. caterica o apreciez daca-i de calitate - oricum credeam ca am dat peste un forum mai serios, dar ...

Re: Re: sexul in 3 !

din 25 iun 2009 18:02 de adialina69

n-am priceput de unde sti cat de inteligent sant sau nu . ideea era alta , se pare ca n-ai prinso ...mai canta la alta masa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 !

din 25 iun 2009 17:57 de adialina69

avem si strap-on , daca asta te intereseaza. Partea cu gramatica este c-am deplasata in discutia noastra , poate ai gresit site-ul , se poate manca o litera oricand si nu din pricina ca nu cunosti...- in alta ordine de idei vom vedea la fata locului ...

Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti :d

din 25 iun 2009 16:09 de baby

dragii mei credeti voi ca se da de gol. dar asa cum exista dobitoci care au in pat o virgina si totusi vin pe forum si striga ca nu au vazut sange dom'le deci nu era fata mare..........asa exista si dobitoci care daca vad 2 picaturi de sange ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1395 din 3732
«   1 ... 1392   1393   1394   1395   1396   1397   1398 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare