Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 iun 2009 16:14 de Incepator
@pacpac, de la tine am pretentii foarte mari ! D-voastra la varsta pe care o aveti, experienta si maturitate , incurajati sexul la 15 ani ? Reformulez : D-voastra incurajati sexul oral la 15 ani ?
No offese mai fetita, dar tie iti lipsesc cativa ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu luni din 24 iun 2009 14:10 de metaforic
Pacpac, erai mic cand a fost scris mesajul asta. Acum doamna are vreo 3 amanti, bineinteles a divortat de primul sot si s-a casatorit cu un altul, cu care face sex de 3 ori pe zi si mai merge si la amanti caci a descoperit ca e nimfomana.
Re: Doamna pe strada si curva`n pat ! din 24 iun 2009 11:53 de vladbodan
in principiu iubita/nevasta ar trebui sa aiba urmatoarele caracteristici
PRIETENA(nu ca relatie, ci ca prieten)
AMANTA
CURVA
MAMA{daca e cazul}
si spiritul pereche
nu inseamna ca daca e o doamna pe strada si curva in pat indeplineste ...
Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 24 iun 2009 08:32 de pacpac
pana la divort mai poti incerca un singur lucru.Intreaba-l daca poti sa-ti faci un amant,sa te f..a bine asa cum ar trebui s-o faca sotul,dar pt ca el nu e in stare,ai nevoie de cineva.:)
Chiar sunt curios ce ar zice un astfel de "barbat" cand ...
Re: Re: Re: labii mici...maricele..(1-2cm...) din 23 iun 2009 22:35 de simosimina
..raspund la ce vreau.. :) nu este interzis sa raspund niciunui mesaj.
Eu doar mi-am spus parerea sincera.... pe care ti-o poate spune si un baiat. Depinde de la caz la caz..poate sunt si barbati carora le place "motzul de curcan"...dar altora ...
Re: Re: labii mici...maricele..(1-2cm...) din 23 iun 2009 22:29 de MihaelaM
m-am adresat domnilor, daca nu ai observat!
Re: labii mici...maricele..(1-2cm...) din 23 iun 2009 22:20 de simosimina
cand aud chestiile astea imi vine sa rad ca imi amintesc de cum spune un amic de-al meu cand da de cate o tipa cu labii mari in pat:)) spune "motz de curcan" :)))
De ce nu iti faci operatie estetica daca te deranjeaza atat de mult? Pe mine una ...
Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 23 iun 2009 20:22 de Andreea
Nu o sa-l poti schimba niciodata pt ca in aceeasi situatie sunt si eu si nimik nu s-a schimbat. Am incercat toate metodele posibile, inclusiv sa discut cu el in nenumarate randuri dar degeaba. Cea mai buna solutie este sa divortezi , nu are ...
Re: Cum scap de parul de pe penis? din 23 iun 2009 17:41 de Love Kiss
Depinde unde vrei solutile sunt urmatoarele:
-masina de ras/tuns;
-cu masina de epilat;
-laser;
Din prima scoatem din discutie ceara,penseta,lama de ras sau alte solutii de genu.
Daca vrei cea mai eficienta metoda de eliminare a ...
Re: Re: Re: Re: Foot-fetish din 23 iun 2009 15:26 de pacpac
lol e de plans,nu de ras:)))))
mai era unu pe aici de intreba fetele daca vor sa intre pe web sa-l vada cum si-o freaca el:x
Re: Este buna sperma inghitita? din 23 iun 2009 15:06 de Vanessaa
Am inteles k depinde de alimentatia fiecarui barbat.Daca de exemplu mananca grasimi..nu e buna la gust.Daca mananca fructe sau legume in cantitati mai mari..e ok la gust.Eu nu am incercat si nici nu am de gand sa incerc :DO:)
Re: Doamna pe strada si curva`n pat ! din 23 iun 2009 12:49 de metaforic
da, vorba asta veche e adevarata dar din nefericire multe sunt curve pe strada si doamne in pat iar in cazurile fericite curve pe strada si curve in pat, ca si cum lumea ar fi amenintata de hingheri homosexuali. Unele domnisoare au falsa impresie ca ...
Re: Re: Re: Foot-fetish din 23 iun 2009 12:46 de simosimina
:lol::lol::lol:Doamne mor de ras:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 iun 2009 12:23 de AlexeyHD
Adevarat, dar daca ai fii dat un Copy la: [b]christina-ricci-owen-benjamin[/b] si apoi un Paste in Google, ai fii ajuns cam aici:
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=christina-ricci-owen-benjamin&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
:D:D:D:p:p
Re: Re: Foot-fetish din 23 iun 2009 10:57 de pacpac
pe mine ma excita la nebunie femeile care au pamant sub unghiile de la picioare.Daca mai iese si o rama de acolo sunt in extaz
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Incepe din 23 iun 2009 01:52 de claudia
se vede k esti baiat, no ofence :)
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 23 iun 2009 01:29 de xxxx
oooo doamne:O:O
Re: Doamna pe strada si curva`n pat ! din 23 iun 2009 00:40 de mikinz
e un plus :ok:
Re: Doamna pe strada si curva`n pat ! din 23 iun 2009 00:40 de simosimina
Vorba asta veche..este foarte adevarata!!! Tre` sa stii cand sa fi dulce...sexy ...a dracu`...
Doamna pe strada si curva-n pat...chiar nu am ce sa comentez ca aceasta vorba spune totul!Sunt de acord 100% cu asta :)
Re: Re: Re: Re: profesorule... din 23 iun 2009 00:38 de simosimina
Mai baiete...cum sa iti fie scarba de lichidul vaginal? Da daca o pui pe ea sa iti faca oral..si iti zice "auzi iubitule..stii ca mie mi-e scarba sa ti-o sug ca are gust naspa" =))) ti-ar conveni?
Nush ..da cred ca esti pritnre putinii barbati ...
Pagina 1398 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||