Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Il plac, ma place, sa-i spun eu?

din 20 iun 2009 22:48 de ExoticDream

Astazi nu sunt tocmai intr-o dispozitie vesela, dar "sfaturile" tale imi starnesc instantaneu rasul! Tie ti-a placut prea mult "Basic instinct" sau varianta cu Demi Moore parca, in care tipa ii testeaza barbatului dotarea (la masa, intr-un bar ...

Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex?

din 20 iun 2009 22:42 de SERETLEK

DACA SPUI CA AI O RELATIE FOARTE BUNA CU MAMA TA,NU VAD CARE-I PROBLEMA IN A-I SPUNE CA VREI SAU CA ITZI VEI INCEPE VIATZA SEXUALA....E CEVA ABSOLUT NORMAL....NUMAI SA O FACI CU BAIATUL POTRIVIT...LA LOCUL POTRIVIT..MOMENTUL POTRIVIT.SI SA NU O ...

Re: Re: Testicul stanga:-s

din 20 iun 2009 22:07 de Vlad31111

alte pareri?:) tin sa zic ka tunci knd e penisu in erectie testiculu stanga e ca cel din drepata :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sent

din 20 iun 2009 21:45 de pacpac

un draq:)) asta se intampla pt ca voi fetle aveti pasarica dulce si miroase frumos cand e uda:)).E ca un DROG :))

Re: Cum poate sa scape?

din 20 iun 2009 20:46 de chinesegirl

mi-e sila de asa minti imbicsite cu r...."chiar era necesar sa scrii pe site?singura nu-ti dai seama ca o foloseste?interesant ce sfat i-ai dat..............o sa.si dea seama cit de curind doar daca n-o fi proasta de tot.sorry,dar asta-i realitatea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 iun 2009 20:38 de chinesegirl

nu cred ca cauza e ceea ce ai scris mai sus.in fine,daca ai hotarit sa-i mai acorzi o sansa,bafta si sper sa nu te mai insele.cu forta sau nu tot inselat se numeste ca daca se gindea putin nu facea prostia aceasta.sincer cred ca aceasta e cea mai ...

din 20 iun 2009 17:57 de Pasaroi_Cuminte

Vezi ca te contrazici singur in aceiasi fraza. Eu cred ca esti incarnarea lui Caesar.Vei fi un mare leader intr-o zi. Cel mai bun dintre cei mai buni. Eu imi spun doar pararea.Eu nu fac dogme. Eu tin sa respect pe cat pot cele 10 ...

Re: Re: Cum poate sa scape?

din 20 iun 2009 17:29 de teoodora

Bine zis! De ce sa scape? De mersul in acelasi club pe care il frcventeaza el?De faptul ca cedeaza de fiecare data, fiind cu el doar pentru a-l satisface? Sau de ce? Spune-i prietenei tale k e cam prostuta, daca nu foarte...si ca fostul ei ...

Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut sex

din 20 iun 2009 17:20 de teoodora

Nu trebuia sa te culci cu el , chiar daca iti place asa de mult de el):( asa i-ai aratat ca esti ,,usoara''(cum se zice) si mi se pare normal sa nu mai fie interesat de tine.Desi, sunt cazuri in care chiar daca fata cedeaza repede e posibil ca ...

din 20 iun 2009 17:16 de teoodora

nu conteaza k era virgina cand v-ati cunoscut ,faptul k ala a vrajit-o putin si apoi ea a cedat( chiar daca apoi a fost dezbracata ,,cu forta''...nu conteaza) cred ca zice tot :(

din 20 iun 2009 17:10 de teoodora

degeaba acorzi a doua sansa daca nu merita..trebuie sa faci diferenta intre persoanele care merita si care nu.:ok: in cazul asta tu stii cel mai bine daca e alba sau neagra:p

Re: Array

din 20 iun 2009 17:04 de teoodora

Nu implica prietenii lui...e aiurea..defapt poate deja i-ai implicat acu 6 ani:-`

Re: Re: Pot sa gasesc o prietena prin carti de tar

din 20 iun 2009 16:58 de teoodora

Ai putea:ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c

din 20 iun 2009 16:43 de teoodora

Nu vad de ce iti faci griji daca sunteti atenti si va protejati:p Cu timpul te vei obisnui si vei fii mult mai sigura pe ce faci si nu te vei mai gandi la ce e mai rau. Succes:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: deci..va rog ajutati-ma

din 20 iun 2009 16:39 de teoodora

:lol:

din 20 iun 2009 15:47 de metaforic

Religia celor care poarta pantofi... mi-e sila. De ce ai mai scris un mesaj daca nu ai inteles nimic? Girez cu onoarea mea de om care a avut intotdeauna dreptate si are mereu dreptate. Desigur, eu nu sunt genul care sa creada ca are mereu dreptate. ...

AVORTUL LA MINORI!!!!

din 20 iun 2009 15:11 de SERETLEK

Se poate face avort daca esti minora?Eu stiam ca numai cu acordul parintzilor.....

Re: Re: Re: Re: Re: evident, frica de sarcina

din 20 iun 2009 13:43 de pacpac

daca nu s-a spart prezervativul nu ai cum sa ramai.poate ai fost un pci racita,sau esti prea stresata,nu stiu e ce ti-a venit doar asa.

Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 20 iun 2009 13:05 de adialina69

mie imi place ca fantezie - aici nu inteleg multi- totul este o simpla fantezie ! chestia pe mine ma excitat ca scenariu - bravo - putem discuta oricand , te pup micky

Re: Re: Re: Un penis mai tare si mai viguros???

din 20 iun 2009 12:45 de pacpac

bai dobitocu draq,cu p..a se f..t ma nu se freaca pe web.ce draq o intrebi tu pe simosimina daca e nu stiu cum,cand tu habar ai ce sa faci cu ea,mai laba trista. In plus de asta,majoritatea femeilor nu au preferinta in ceea ce priveste ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1401 din 3732
«   1 ... 1398   1399   1400   1401   1402   1403   1404 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare