Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Il plac, ma place, sa-i spun eu? din 20 iun 2009 22:48 de ExoticDream
Astazi nu sunt tocmai intr-o dispozitie vesela, dar "sfaturile" tale imi starnesc instantaneu rasul! Tie ti-a placut prea mult "Basic instinct" sau varianta cu Demi Moore parca, in care tipa ii testeaza barbatului dotarea (la masa, intr-un bar ...
Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face sex? din 20 iun 2009 22:42 de SERETLEK
DACA SPUI CA AI O RELATIE FOARTE BUNA CU MAMA TA,NU VAD CARE-I PROBLEMA IN A-I SPUNE CA VREI SAU CA ITZI VEI INCEPE VIATZA SEXUALA....E CEVA ABSOLUT NORMAL....NUMAI SA O FACI CU BAIATUL POTRIVIT...LA LOCUL POTRIVIT..MOMENTUL POTRIVIT.SI SA NU O ...
Re: Re: Testicul stanga:-s din 20 iun 2009 22:07 de Vlad31111
alte pareri?:) tin sa zic ka tunci knd e penisu in erectie testiculu stanga e ca cel din drepata :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sent din 20 iun 2009 21:45 de pacpac
un draq:)) asta se intampla pt ca voi fetle aveti pasarica dulce si miroase frumos cand e uda:)).E ca un DROG :))
Re: Cum poate sa scape? din 20 iun 2009 20:46 de chinesegirl
mi-e sila de asa minti imbicsite cu r...."chiar era necesar sa scrii pe site?singura nu-ti dai seama ca o foloseste?interesant ce sfat i-ai dat..............o sa.si dea seama cit de curind doar daca n-o fi proasta de tot.sorry,dar asta-i realitatea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 20:38 de chinesegirl
nu cred ca cauza e ceea ce ai scris mai sus.in fine,daca ai hotarit sa-i mai acorzi o sansa,bafta si sper sa nu te mai insele.cu forta sau nu tot inselat se numeste ca daca se gindea putin nu facea prostia aceasta.sincer cred ca aceasta e cea mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 17:57 de Pasaroi_Cuminte
Vezi ca te contrazici singur in aceiasi fraza.
Eu cred ca esti incarnarea lui Caesar.Vei fi un mare leader intr-o zi. Cel mai bun dintre cei mai buni.
Eu imi spun doar pararea.Eu nu fac dogme. Eu tin sa respect pe cat pot cele 10 ...
Re: Re: Cum poate sa scape? din 20 iun 2009 17:29 de teoodora
Bine zis! De ce sa scape? De mersul in acelasi club pe care il frcventeaza el?De faptul ca cedeaza de fiecare data, fiind cu el doar pentru a-l satisface? Sau de ce? Spune-i prietenei tale k e cam prostuta, daca nu foarte...si ca fostul ei ...
Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut sex din 20 iun 2009 17:20 de teoodora
Nu trebuia sa te culci cu el , chiar daca iti place asa de mult de el):( asa i-ai aratat ca esti ,,usoara''(cum se zice) si mi se pare normal sa nu mai fie interesat de tine.Desi, sunt cazuri in care chiar daca fata cedeaza repede e posibil ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 17:16 de teoodora
nu conteaza k era virgina cand v-ati cunoscut ,faptul k ala a vrajit-o putin si apoi ea a cedat( chiar daca apoi a fost dezbracata ,,cu forta''...nu conteaza) cred ca zice tot :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 17:10 de teoodora
degeaba acorzi a doua sansa daca nu merita..trebuie sa faci diferenta intre persoanele care merita si care nu.:ok: in cazul asta tu stii cel mai bine daca e alba sau neagra:p
Re: Array din 20 iun 2009 17:04 de teoodora
Nu implica prietenii lui...e aiurea..defapt poate deja i-ai implicat acu 6 ani:-`
Re: Re: Pot sa gasesc o prietena prin carti de tar din 20 iun 2009 16:58 de teoodora
Ai putea:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c din 20 iun 2009 16:43 de teoodora
Nu vad de ce iti faci griji daca sunteti atenti si va protejati:p Cu timpul te vei obisnui si vei fii mult mai sigura pe ce faci si nu te vei mai gandi la ce e mai rau. Succes:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: deci..va rog ajutati-ma din 20 iun 2009 16:39 de teoodora
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 iun 2009 15:47 de metaforic
Religia celor care poarta pantofi... mi-e sila. De ce ai mai scris un mesaj daca nu ai inteles nimic?
Girez cu onoarea mea de om care a avut intotdeauna dreptate si are mereu dreptate. Desigur, eu nu sunt genul care sa creada ca are mereu dreptate. ...
AVORTUL LA MINORI!!!! din 20 iun 2009 15:11 de SERETLEK
Se poate face avort daca esti minora?Eu stiam ca numai cu acordul parintzilor.....
Re: Re: Re: Re: Re: evident, frica de sarcina din 20 iun 2009 13:43 de pacpac
daca nu s-a spart prezervativul nu ai cum sa ramai.poate ai fost un pci racita,sau esti prea stresata,nu stiu e ce ti-a venit doar asa.
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 20 iun 2009 13:05 de adialina69
mie imi place ca fantezie - aici nu inteleg multi- totul este o simpla fantezie ! chestia pe mine ma excitat ca scenariu - bravo - putem discuta oricand , te pup micky
Re: Re: Re: Un penis mai tare si mai viguros??? din 20 iun 2009 12:45 de pacpac
bai dobitocu draq,cu p..a se f..t ma nu se freaca pe web.ce draq o intrebi tu pe simosimina daca e nu stiu cum,cand tu habar ai ce sa faci cu ea,mai laba trista.
In plus de asta,majoritatea femeilor nu au preferinta in ceea ce priveste ...
Pagina 1401 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||