Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
kiss din 19 iun 2009 12:11 de body
Dar asa e nu va deranjeaza cu nimic..si a mea e groasa....si nu cred ca se va mai rupe daca nu sa rupt pana acum....poate sa o tai cu cutiru :lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metoda ant din 19 iun 2009 11:21 de Pasaroi_Cuminte
Funny. Aici intervine liberul arbitru.
In realitatea nu exista om care sa nu aiba o religie.La prima vedere suna un pic ciudat nu ?
Pai sa vedem cum:
Religia are la baza un crez.
Unii cred in dogme religioase bine definite de-a lungul ...
Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sentimentelo din 19 iun 2009 10:59 de Pasaroi_Cuminte
Sunt unii barbati la care fata trebuie intai sa-i treaca prin inima si suflet si apoi se merge mai departe.
Pentu altii nu este nevoie de procesul de mai sus.
Chestia asta se intampla daca: sentimentele barbatului nu sunt sincere/ nu sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: UN ASPECT NEPLACUT din 19 iun 2009 10:44 de Pissy09
si mie ca femeie mi s`ar face scarba de o alta femeie daca as vedea`o neepilata :x si neepilata la modu` general,nu doar in zona pubiana!
Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sentimentelor? din 19 iun 2009 10:27 de Pissy09
depinde de conceptia fiecaruia.exista femei care nu accepta sexul oral de nici o parte :mellow: nici sa primeasca,nici sa ofere.fiecare barbat isi cunoaste mai bine intentiile in pat.daca e s`o luam dupa ce stiu yo ,discutii,pareri,opinii cu ...
Re: Re: Re: Orgasm la femei din 19 iun 2009 10:20 de pacpac
nici nu-ti bate capul cu asta.Mai bine incearca sa cauti punctul G si stimuleaza-l pana ejaculezi,apoi cand sti ce si cum,invata-ti partenerul.
Asta cu buzunaraus o fi o parte adevarata dar mai mult o aberatie.Din ce am citit pe acolo zicea ...
Re: Re: am facut-o din 19 iun 2009 09:31 de pacpac
da omule,atat timp cat o fac cum trebuie,se protejeaza... pot sa se f..a si de la 5 ani,e treaba lor,dar cati dastia de 13 ani ai auzit/vazut tu sa stea cu grija protectiei?
Nu zic ca astia mai mari se protejeaza mereu,ba din cotra,cand sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 19 iun 2009 09:25 de pacpac
depinde de ce manaci si bei.Uneori e amara,altero sarata,alteori dulce..dar eunu stiu ce draq manaci t de pute si are gust de kk
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Biserica Ortodoxa si din 19 iun 2009 09:17 de pacpac
mai daca tot stai cu frica lui Dezeu,leu,paraleu,nu va mai f..ti decat at cand vreti sa faceti copii,nu mai mintiti toat ziua,faceti draq totul ca la carte.
Draq ce aveti ma in capul ala,faceti sex ca salbaticii si va e frica ca va bate dzeu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor din 19 iun 2009 08:59 de pacpac
ete draci nu intelegi tu de ce injuram noi a meciuri.tensiunea prea mare amazoano.Si sa sti ca nu numai barbatii injura la meciuri ci si feeile.Da,si ele se duc la stadion, si ele urmaresc cu sufletul la gura meciul echipei favorite din fatza de ...
Re: Orgasm la femei din 19 iun 2009 08:31 de pacpac
Interesant articolul,eu de cateva luini am observat ca ating acel loc dar nu mereu.Are orgasm si cand ating pe acolo dar si fara sa ating.
NU cred ca totusi are o legatura f mare cu orgasmul vaginal,pt ca e un pic cam dificil sa atingi acel ...
Re: Cum sa o uit??????...Ajutor... din 19 iun 2009 05:56 de TJ
IN asa caz, cel mai bine e sa nu mai dai ochi cu persoana respectiva, sa nu o mai intalnesti in nici un fel...doar asa vei scapa de "preafrumoasa" ei amintire.Eu timp de vreo 7 ani n-am putut sa uit o fata,chiar daca ma combinam pe vreo 2-3 luni cu ...
Re: Re: Blonda sau bruneta????? din 19 iun 2009 02:34 de Pissy09
asta este doar o parte din articolul respectiv :
"Femeile blonde sunt cele care frang cel mai des inima barbatilor, insa atunci cand vine vorba de casatorie, brunetele devin preferatele acestora, se arata intr-un studiu recent. Peste jumatate ...
Re: Blonda sau bruneta????? din 19 iun 2009 02:22 de mikinz
studiile arata de asemenea ca daca esti roscata NU AI NICIO SANSA LA BAIETI!
fata domnului, exista barbati de care spui tu, numai ca sunt putini si bolnavi psihici.
nu poti alege o fara doar dupa culoare parului (plus ca exista vopsele) ...
Re: Re: deci..va rog ajutati-ma din 19 iun 2009 02:18 de mikinz
1 vezi ca mai e un subiect pe tema asta.
2 pune si tu un titlu care sa rezume problema, nu va rog ajutati-ma, de parca ai fi pe moarte si mai ai 30 secunde de trait.
du-o undeva si arata-i luna, merge.
va puneti jos, va uitati la luna.
o iei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Biserica Ortodoxa si din 19 iun 2009 01:12 de Pissy09
regulile sunt facute ca sa fie incalcate (!)(!)(!)(!) :D
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 19 iun 2009 01:12 de ExoticDream
Eh, daca as gandi si m-as exprima ca tine, si eu as putea spune ca mi-e sila de cei care o fac" precum turma, din instinct animalic, oriunde, oricand si cu oricine, dar vezi tu..... prefer sa respect alegerea fiecaruia si sa nu-l acuz daca a ...
Re: Re: Re: Re: Biserica Ortodoxa si din 19 iun 2009 00:35 de MariuSsS
Ok...sa o luam asa...eu cred in Dumnezeu...cred ca exista o forta/putere care ne guverneaza pe toti indiferent ca esti om ,planeta sau galaxie
Ce nu inteleg eu e faptul ca nu pot sa imi explic de ce sunt atatea reguli drastice cu privire la viata ...
Re: Cervicita! din 19 iun 2009 00:35 de ExoticDream
[b]Maine iti voi muta subiectul la "Sanatate/Probleme"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun parinti din 19 iun 2009 00:28 de ExoticDream
Daca este o persoana deschisa la minte, nu numai ca nu te va omori, dar te va intelege, chiar daca in sufletul ei vei ramane tot fata mamei, mereu prea mica pentru a deveni femeie. Stie si ea ca daca se opune voi tot "o veti face", asa ca ar fi ...
Pagina 1404 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||