Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Vreau Niste RASPUNSURI ! din 18 iun 2009 11:27 de SORIN28
De fete virgine fara himen ai auzit? Sau poate esti tu mai sadic si vroiai sa vezi si ceva sange...
orgasmul nu are nici o legatura cu virginitatea
Da, poate ramane insarcinata. Himenul nu etanseaza ;)
Probabil ca ai vrut sa spui ca ...
Re: Re: Re: Re: Vreau Niste RASPUNSURI ! din 18 iun 2009 11:25 de Black_06
Ai auzit de "picatura placerii"??..eee,secretia aia tu nu o poti controla,mai mult,poate contine si spermatozoizi:((:((...asa ca nu conteaza daca ai ejaculat in ea,soldateii pot fi deja pe campul de lupta,protejati-va si voi ...
Re: Re: Control ginecologic in Bucuresti din 18 iun 2009 11:17 de SORIN28
Tu chiar esti batut in cap...strica banii aiurea daca merge la ginecolog? E in siguranta daca a luat postinor de 3 ori in 6 luni? Daca mai foloseste postinor, in 11ani(de unde data asta asa precisa?! ) va suferi de cancer?
Tu esti mai nebun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNS ....ca de din 18 iun 2009 11:02 de SORIN28
Ce aveti toti (sau aproape toti) cu saraca ata? Cu ce te incurca? Cu ce te deranjeaza? Nu poti sa faci sex sau nu poti sa mananci din cauza ei?
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 18 iun 2009 10:42 de Pissy09
perfect de acord cu tine !
si astea virgine mai sunt si egoiste ...se gandesc numai la ele ...sa le fie lor bine,sa nu fie inselate :lol: de parca ele ar fi facute din portelan,sa le tratezi cu delicatetze,sa nu le rupi inima ..si barbatii ...
Re: Cum poate sa scape? din 18 iun 2009 10:35 de Pissy09
are slabiciune pentru el :D daca nu se vor mai intalnii nu vor mai face nici sex:lol:
e destul de simplu....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeil din 18 iun 2009 10:27 de RD
Ei nu ma intelege gresit, nu sunt chiar asa de obsesiv, am spus doar ca as fi mahnit, ranit, acolo undeva in sufletelul meu, daca as stii ca ar dori sa mearga la astfel de spectacole. Sincer as fi total de acord sa imi interzica sa merg in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor din 18 iun 2009 10:15 de Pissy09
tu faci parte din categoria barbatilor care fac o obsesie pentru fidelitate:D cunosc foooarte bine tipul asta de barbat ...am avut si yo unu`:blink: si atunci cand mi`am dat seama k a devenit obsesiv pentru simplu` fapt k l`as putea insela in ...
Re: Timiditate din 18 iun 2009 09:59 de Pissy09
esti inhibat :D dak ai avut vreo situatie neplacuta cu vreo fata in care te`ai simtit foarte jenat ...se poate trage de acolo:)ai ramas cu asa zisele "sechele"
:D si acum nu stii ce,cum si cand sa faci ce trebuie sa faci cu o fata ...
daca inainte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le din 18 iun 2009 09:57 de sorina
e o idee buna...dar cum sai zic sub forma de gluma?:ermm:(?)(?)(?)
zic " mama vreau sa imi incep viatza sexuala" iar daca vad ca face urat adaug si "gluma de....18 iunieB)B)!!" :p:p:lol::lol::lol
stiu, sunt varza la idei :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNS ....ca din 18 iun 2009 09:54 de pacpac
daca o are groasa nu are ce sa faca decat daca se duce la doc s-o taie.
Re: Biserica Ortodoxa si din 18 iun 2009 09:47 de Pissy09
yo cred k totul depinde de educatie,anturaj,stilul de viata al fiecaruia ...:) fetele alea la 30 de ani care inca sunt virgine cu siguranta sunt fete de preoti sau mamica lor este "clienta" fidela a bisericii:D si de mici asa au inteles si au vazut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNS ....ca de din 18 iun 2009 09:42 de simosimina
eu zic sa faci sex mai des si mai "dur" :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RASPUNS ....ca de la din 18 iun 2009 09:41 de BOG
SALUTARI IN LEGATURA CU ATA.EU AM 22 DE ANI SI AM FACUT SEX CU DIVERSE FETE DAR DEGEABA,ATA A RAMAS INTACTA CULMEA AM FACUTO SI CU O VIRGINA NEPROTEJAT SI NIMIC NU SA RUPT,DIFERA DE LA BAIETI LA BAIETI.EU DACA VREAU SA SCAP DE ATA MA POATE AJUTA DOAR ...
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 18 iun 2009 09:35 de simosimina
Dar cum vrei sa iti spuna cineva de pe site daca mai e sau nu virgina? Tu ar trebui sa stii, deoarece tu o cunosti..stai in preajma ei etc :)
Asa ca da-ti si tu seama ..
Re: Re: Control ginecologic in Bucuresti din 18 iun 2009 09:33 de simosimina
\
La ginecolog nu trebuie sa te duci doar daca ai simptome aiurea sau mai stiu eu ce scurgeri. COntrolul ginecologic se face de 2 ori pe an ca si cel la stomatolog...sunt esentiale ... Intelegi?
De rutina ca sa zic asa:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare ....ca de la bai din 18 iun 2009 09:32 de bog
Re: Re: nu ma satisface din 18 iun 2009 09:31 de simosimina
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
de la care spital de boli mintale ai scapat? Jur ca nu spun la nimeni :lol:
Re: Biserica Ortodoxa si din 18 iun 2009 09:24 de simosimina
..si eu cred in DUmnezeu...dar nu sunt de acor d cu "sexualitatea face parte din firea noastra pacatoasa". Pana la urma...daca era asa de pacatos..de ce a mai lasat Dumnezeu asta pe pamant..ca fiind cea mai mare placere ?!??!?! Ma refer la sex ...
Re: Control ginecologic in Bucuresti din 18 iun 2009 06:02 de metaforic
De ce vrei sa mergi la control? Resimti anumite simptome? Daca nu, te duci degeaba si irosesti bani aiurea. Revino cu un mesaj in care sa dai mai multe detalii, deocamdata iti pot spune doar sa nu mai apelezi la postinor chiar daca nu vei suferi ...
Pagina 1407 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||