Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor

din 17 iun 2009 11:58 de RD

Ce pot sa zic? Nu pot decat sa te felicit, eu unul iubesc mult prea posesiv, tu esti unul din cei fericiti care au trecut peste astfel de "nimicuri". Mie unul imi place cel putin sa visez, ca pentru EA, eu sunt singurul, care ar putea sa o faca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la priet

din 17 iun 2009 11:50 de pacpac

pai nu a dat 8 ore fara oprire omule.sex oral,normal,iar oral,iar normal...ia sa incerci sa vezi ca si tu poti,la varsta ta 5-10 minute sunt de ajuns pt a fi pregatit de treaba chiar si dupa 5-6 "numere".

Re: Re: Re: Re: Nebunia femeilor

din 17 iun 2009 11:44 de pacpac

E uite ca eu nu as innebuni.As trimite-o eu la stipperi fara mine sa se distreze si ea.Care e problema daca urla,tipa?O face acolo. Atata timp cat nu o vad pe a mea sa se holbeze pe strada la cate unu mai facut,sa-ncerce sa-si arate chilotii la ...

Re: Re: sex oral? NU!

din 17 iun 2009 11:32 de pacpac

daca te mustra atat de tare consiintza,nu trebuia draga sa te f..ti la 18 ani,trebua s-o faci doar pt a face copilasi. mai lasati draq fanatismul asta cu dumnezeu si alti draci,ca toti facem pacate mai mari decat o sugere de p... sau lins de ...

Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 17 iun 2009 11:00 de n00b21

io am facut cu prietena mea de cateva ori acuma recent si ea normal ca era virgina si nu a curs nimic pana acuma .. din discutziile care leam citit pana acuma cred ca are himenul foarte eleastic :D in fine e bine asa daca nu se rupe :D

Re: Re: Re: Nebunia femeilor

din 17 iun 2009 10:45 de RD

Problema este ca nu inteleg, de ce se manifesta asa, pentru ca in alte conditii ar fi complet jignite daca cineva s-ar "freca" de ele, sau ar mima acele gesturi stupide pe care le fac striperi. Ele in schimb sunt in extaz, chiar nu pot intelege cum o ...

Re: Re: Am 14 ani, unde gasesc partenera de sex?

din 17 iun 2009 10:38 de n00b21

prea te grabesti ... asa eram si io la 14 ani si acum am 16 ... si totusi nu ma plang ... dai si tu mai des daca vezi ca tot nu te satisface :))) adica fatzio mai des :D

Menstra sau nidatie???

din 16 iun 2009 23:51 de camicami

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: luna aceasta s-a produs ceva iesit din comun pt mine. prima zi de ciclu a fost pe 8.05 .luna respectiva nu am mai monitorizat ovulatia. in a 28 zi (4.06)a aparut o usoara sangerare seara (doar o mica pata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun parinti

din 16 iun 2009 23:07 de sorina

dar daca o fac nu o sa isi dea seama? :unsure::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: aspectul fizic

din 16 iun 2009 21:00 de Listener

Aici te inseli eu personal cunosc foarte putine fete care se duc la astfel de chestii.... Da exista si mame,bunici,pisici etc.. dar aici nu vorbim de femei normale cu care ar trebui sa iesi pe strada...in fine.... In general pretentia asta ...

Re: Nebunia femeilor

din 16 iun 2009 20:35 de GG

Mda, ai dreptate, a fost total aiurea sa vezi o mireasa (furata de la nunta, deh, asa e traditia) devorata de striperi. Ma intreb daca si-a mangaiat sotul pe fata, cand s-a intors la nunta... asta dupa ce o avusese la striper in chiloti :ermm:

Re: Re: Re: Singuratate = Meditatie

din 16 iun 2009 19:37 de DarkAngel

Consilier financiar, consilier juridic, Cel care se ocupa de speechul presedintilor si le scrie ce si cum sa zica, daca este cazul li se mai sopteste in casca in caz ca nu stiu sa citeasca sau au obosit, :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisfac

din 16 iun 2009 18:21 de pacpac

Mie unu mi-e greu sa cred ca tu nu simnti nimic din cauza lui,oricat de subtire ar fi tot simnti.Cred ca tu ai o problema si chiar nu vad de ce nu ai incerca si asa,poate te relaxeaza mai mult si at iti va fi mai bine,vei simnti si tu ceva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisfac

din 16 iun 2009 18:16 de simosimina

cum adica nu simti nimic cand te penetreaza? nici placere nici durere? :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisface

din 16 iun 2009 18:12 de dyanaaa

am inteles ce imi spui tu,dar intelege-ma si tu pe mine.atunki knd ma penetreaza nu simt nimic.daca in acelasi timp ma satisfac eu singura este ca si cand m-as satisface singura fara ca el sa ma penetreze.deci,ar venii ceva de genu:fac sex cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisface

din 16 iun 2009 17:46 de pacpac

pai daca nu face bine explica-i cum sa faca.Cand face bine zi "asa" ca daca taci iti faci si tie si lui rau. cum ce rost are draga?pai in primul rand te simnti mult mai bine cand iti stimulezi clitorisul in timpul actului sexual,orgasmul ...

Re: Fosta imi creeaza probleme...

din 16 iun 2009 17:41 de yony

in primul rand poate e invidioasa ca tu si actuala avetzi o relatzie buna, si uh ai reusit sa o uitzi pe cand intre ea si partenerul ei lucrurile nu stau tocmai roz (ziceai uh la un moment dat) in al 2-lea rand io cred ca ea nu poate accepta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisface

din 16 iun 2009 17:38 de dyanaaa

nu face el bine.sa ma masturbez knd fac sex?atunki ce rost are sa mai fac sex?

Re: Re: cum deosebim nidatia de menstruatie?

din 16 iun 2009 17:17 de camicami

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: luna aceasta s-a produs ceva iesit din comun pt mine. prima zi de ciclu a fost pe 8.05 .luna respectiva nu am mai monitorizat ovulatia. in a 28 zi (4.06)a aparut o usoara sangerare seara (doar o mica pata ...

Fosta imi creeaza probleme...

din 16 iun 2009 16:39 de MariuSsS

Salut! Problema mea incepe cam asa: Acum un an si vreo 8 luni m'am despartit de prietena mea cu care am fost 3 ani, despartirea a fost de comun acord, fara certuri, reprosuri etc In ultimul an de relatie sentimentele noastre s'au redus ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1410 din 3732
«   1 ... 1407   1408   1409   1410   1411   1412   1413 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare