Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: aspectul fizic din 16 iun 2009 16:16 de pacpac
asa si?asa vor ele sa se manifeste.unele poate salivau,poate l-ar fi calarit acolo daca nu era lume,sau chiar si asa,dar multe sunt acolo doar pt distractie.Nu au dreptul sa aiba astfel de iesiri intr-un spatiu,zic eu, adecvat unor manifesatri ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun parintilor? din 16 iun 2009 16:07 de veraoc
ah , am pus "inceperea" intre ghilimele pt ca ce nu stie ea , e ca eu am facut-o acum vreo luna si ceva. :~*:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun parintilor? din 16 iun 2009 16:05 de veraoc
Si eu cred ca nu o sa te incurajeze.Pentru ca , oricat de prietena ai fi cu fata ta , acel instinct al mamei nu o lasa sa incurajeze inceperea vietii sexuale nici la 20 de ani . Cu atat mai mult la 16 . Eu de exemplu , am 19 ani si o relatie foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu ma satisface din 16 iun 2009 15:55 de pacpac
pai de ce?nu face bine sau nu suporti tu pana la sfarsit?daca nu face el bine,ghideaza-l tu,zi cum sa faca ,cand sa mentinta ritmul ..... ii usurezi si lui "munca"+ ca iti este si tie mai bine:)).
Daca zici ca ai orgasm cand te masturbezi ...
Re: Re: Re: Re: nu ma satisface din 16 iun 2009 15:37 de dyanaaa
daca ma masturbez eu am orgasm.dak imi face oral nu.
Re: Re: Re: Re: Re: aspectul fizic din 16 iun 2009 15:26 de RD
Atunci, daca toate spuneti ca nu conteaza muschii si corpurile atletice, de ce sunt femeile asa de isterice si salbatice, mai ceva ca un animal in calduri, la spectacolele de striptease?? Am vazut pe viu si nu mi-a venit sa cred, femei perfect ...
Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 16 iun 2009 13:18 de pacpac
pauza?tre sa faca altceva sa sparga monotonia,dar din cate se vede nu prea se poate din cauza paritnilor.Sexul ar fi perfect,dar....
Re: Re: Re: nu ma satisface din 16 iun 2009 13:09 de pacpac
cand te masturbezi sau iti face oral ai orgasm?daca da,at incearca sa te masturbezi in timpul partidei si [b]tine cont de sfaturile lui DarkAngel[/b]
Re: Orgasm multiplu la baieti din 16 iun 2009 10:42 de Dunno
Ai incercat diferite pozitii cand te masturbai ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Decalotarea penisului din 16 iun 2009 09:47 de anonymus
waw dar nu inteleg mare lucru din ce spuneti pe aici :blink: (am 15 ani :rolleyes: )....dar am si eu o 'problema'..voi folosi termeni pe care ii inteleg si eu :-`....cand incerc sa 'belesc' penisul..ajung pe la jumatatea glandului(capului) si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recoma din 16 iun 2009 03:26 de exper
Sa inteleg, ca vrei sa sti cat dureaza pana o dezvirginezi? Dezvirginarea propiuzisa poate sa dureze de la cateva secunde, pana la cateva zeci de secunde, unu-doua minute. Depinde de rezistenta ce se intampina. Dezvirginarea se poate face dintr-o ...
Re: Bube pe penis, ajutor! din 16 iun 2009 01:15 de Georgee
http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Fordyces_spot_closeup.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fordyces_spot_closeup.jpg&usg=__5GaP1GNaeAUU7YV-w1_EJmlYg24=&h=447&w=674&sz=64&hl=ro&s ...
Orgasm multiplu la baieti din 15 iun 2009 23:45 de KosmynC64
Am 16 ani,ma masturbez de 2 ori pe saptamana.Am incercat pozitii diferite si tehnici diferite dar vreau ceva nou.Ce ar trebui sa fac sa am doua orgasme sau macar cum as putea sa imi prelungesc orgasmul.Si as vrea sa stiu acelsi lucru si la fete daca ...
Re: nu ma satisface din 15 iun 2009 20:47 de DarkAngel
Incearca un preludiu cat mai lung asa cum se face rodajul la motoarele diesel daca intelegi ce vreau sa zic.... Gaseste cee fel atingeri unde cand cum fac click si insista pe ele fara graba si cu un ritm constant.... si comunica cu prietenul tau, ...
Re: e: Daca faci sex, iti dispar din 15 iun 2009 20:26 de yony
io nu cred ca dispar cosurile dak faci sex !!!!(!)(!)(!)
...Nu stiu sigur din 15 iun 2009 19:03 de Ale <><
..............dar daca vrei sa iti dai breonul peste acel cos sa nu incerci deoarece eu cand am fos la dermatolog mi-a spus sa imi por parul prins in coada...parul in anumite perioade este gras si nu este bine sa il pui pe fata
Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 15 iun 2009 16:47 de :D
In primul rand persoanele care stiu ca au o problema destul de serioasa ,ar fi bine sa mearga la un bun dermatolog deorece el va sti cel mai si cel mai bine .. din ce cauza ai tu cosuri.. -dereglare hormonala(in urma careia te poti da tu cu 1000 de ...
Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 15 iun 2009 16:45 de Mara
alina_me cum pot lua si eu legatura cu tine.. sincer ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine :(
Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 15 iun 2009 15:48 de nelutzu
la inaltimea de 1,75 este destul de buna greutatea de 65 de kile....doar daca nu vrei sa faci din el luptator de sumo....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o problema...am 1 din 15 iun 2009 12:41 de Vallyk
Pagina 1411 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||