Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 18 iun 2009 05:18 de metaforic
himenul foarte elastic care nu se rupe dupa 2-3 partide e poveste de adormit fraieri creduli. Exista cazuri dar sunt foarte rare, nu ai tu norocul asta. Iti spun 96% sigur: nu era virgina!
Mare scofala, nu ai fost primul. Impaca-te cu ideea, nu e ...
Re: Virgina la 19 ani... din 18 iun 2009 05:01 de metaforic
Mi-e sila de sfaturi gen "asteapta momentul potrivit" sau "daca te iubeste iti va respecta alegerea si va astepta pana vei fi pregatita".
NU! Nu va astepta! La barbati absenta sexului este o povara si nu doar una psihica ci mai mult metabolica. ...
Re: Re: Re: Fosta imi creeaza probleme... din 18 iun 2009 04:54 de MariuSsS
Pfff...nu am mai vb cu ea de cateva luni si sincer chiar nu vreau
Eu tin la ea ca la o prietena veche...nu vreau sa'i spun lucrurile alea pacpac :p
Dar totusi trebuie sa fac ceva daca mai intrece masura
Si daca amandoi stim ca principalul motiv ...
Biserica Ortodoxa si "masturbarea" din 18 iun 2009 04:44 de MariuSsS
Salut!
Acum cateva zile navigam pe internet si am dat de cateva forumuri cu tenta religioasa (nu dau nume...just Google it :p ) si nu am putut sa inteleg de ce unii omameni din ziua de azi inca mai cred in acele "reguli".
O sa vorbesc aici ...
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 18 iun 2009 04:40 de metaforic
nu, nu accept doar pentru ca m-as rusina de ce ar spune amicii in cazul unui refuz ci accept pentru ca asa vreau eu, asta daca vreau. Nu m-am gandit niciodata la ce-ar spune amicii, sau ce-ar spune cineva in situatii de genul acesta pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 18 iun 2009 01:27 de yony
incearca pt o clipa, dak te simtzi pregatita sa faci acel pas, sa fi un pic egoista... sa nu te mai gandesti le ei...si fa-o... simte-te libera...
dak asta simtzi cu adevarat k tre sa faci...
i-ai obiisnuit asa...dar tot uh tre sa ii si ...
Re: Re: Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 18 iun 2009 01:19 de o fata
Ai perfecta dreptate, yony... ar trebui sa fac mai multe..dar ma simt si slabita, nici nu mai stiu cum sa procedez...daca tot timpul sunt controlata...daca nu-s acasa, noroc ca am telefon!:D ma tot suna ai mei ca unde sunt, cand vin acasa...
iar ...
Re: cervicita ajutor din 18 iun 2009 01:10 de yony
poi dak tot ai fost la medic dc nu l-ai intrebat p el??
el stie mult mai bn, si s-ar pricepe mult mai bn sa ity zica ....:ok:
Re: Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 18 iun 2009 01:02 de yony
tatal tau poate are dreptate in unele chestii cu facultatea si notele mari.. insa dak te decizi sa ity incepi viatza sexuala nu vad dc ar trebui sa o faci in casa cu ei...si ei sa afle...
dak tot zici k va iubitzi, avetzi incredere, etc, ...
Re: Re: Monotonie in relatia de 3 ani din 18 iun 2009 00:58 de o fata
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Stiu ca e greseala mea, ca ar trebui sa fiu altfel...doar ca intr-o oarecare masura tind sa cred ca e vina parintilor, intr-un fel m-au nenorocit... Atat interzicandu-mi se fac una alta, in subconstientul meu ma simt ...
Re: yo sunt expert in frantzuzeste asa ca.... din 18 iun 2009 00:58 de Stenk
bei fii atent am 14 ani si deja sunt expert:pprima data am sarutat frantuzeste parca pe la...12 ani:-`prima data zici mooama cum so fac...habar nam...e simplu mai intai vb cu ea sau cu el bagi niste vrajeli dastea dastea ce ochi ai ce nas ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa uit din 18 iun 2009 00:54 de yony
parerea mea e ca ceea ce ai zis uh nu se poate generaliza..
unor fete le plac baietzii rai...
altele prefera o relatzie serioasa alaturi de un baiat care sa le iubeasca, sa le respecte...
asa ca... nu tre sa generalizezi...:p:p
Re: Vreau Niste RASPUNSURI ! din 18 iun 2009 00:39 de simosimina
1- nu la toate fetele curge sange...deci daca nu a curs sange nu inseamna ca nu a fost virgina. Chestia cu sangele nu are nici o legatura cu lungimea penisului, deoarece himenul este la intrarea in vagin.
2- cum naiba "sa curga orgasm"?:wacko: ...
4 dileme legate de "prima data"! din 18 iun 2009 00:23 de n00b21
am o prietena de 6 luni ... si vreau niste raspunsuri la niste dileme adica am 4 ...
1 : dc nu a curs nici o picatura de sange pana acuma ... adica am facut sa zic asa in mare de vreo 10 ori ... si nu curge nimic dc :-? ... are himenul atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun par din 17 iun 2009 23:50 de n00b21
nusi da seama ... da oricum mama ta cred ca are peste 35 40 de ani si o prins timpurile de inainte de 1990 si stii cum era atunci si nu cred ca o sa fie deacort sub nici o forma ... io zic sa mai asteptzi un pic sa o ei cu binisoru sa ii spui in ...
Re: Am 16 ani, prietenul meu insista .. . .. din 17 iun 2009 23:49 de roberta
daca esti pregatita fao,daca nu esti pregatita no fa
Re: Re: Mai sunt virgina sau nu? din 17 iun 2009 23:38 de n00b21
nu intzeleg un lucru ce tot atata agitatzie cu virgina psihic si fizic ... :-? cred ca aceste intrebari puse de fetele care o facut pt prima data si no curs sange se gandeste daca ma duce mama la ginecolog ... si cede ca nu mai am himen ... ea la ...
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 17 iun 2009 23:25 de n00b21
are dreptare ce sa`l mareste ... daca sa zicem vaginu are 20 de cm ... si tu o ai de 15 ce nu e de ajuns ? :D sau de vrei sa stai pe scaun si sa o bagi pe gaura cheii ?:)) :D:love: e bun atat cat o ai ... daca e foarte mica sa zicem 5-6 cm :D sa o ...
Pagina 1408 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||