Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 18 iun 2009 23:51 de irina

:heart::heart:[b]..pai..e foarte simplu.. te lasi condusa de baiat.:> ce face el trebuie sa faci si u..sa nu te sperii e fff frumos;)[/b]

Re: Re: yo sunt expert in frantzuzeste asa ca....

din 18 iun 2009 23:26 de yOojulia

of of.poi mey, esty expert:))):))) (in ceva,,,dar la faza asta nu:D)

Re: Re: yo sunt expert in frantzuzeste asa ca....

din 18 iun 2009 23:17 de teoodora

ce trucuri bune ai:lol: sper k nu le plici prea des :-`

Re: am facut-o

din 18 iun 2009 23:14 de yOojulia

asta e buna...sex la 13 ani...si pe deasupra se mai si lauda...da tuh ce varsta ai???cel putin ti`a venit menstruatia:))))):))))) ...poate suna a caterinca...da mie cel putin mi se pare aiurea..acum nah...fiecare stie ce face cu viatza lui...;)

Re: sexul oral...

din 18 iun 2009 23:00 de n00b21

da sta cu ea numa pt sex deocamdata :D si daca ii face oral e si mai evident ... :P adica na poate sa tzina la ea daca lui ii place de obicei daca fetei nui place si nu vrea el va accepta asta daca o iubeste sau are sentimente pt ea :D

din 18 iun 2009 22:49 de simosimina

waw..foarte interesant..mai ales pentru o fetita de 13 ani...:(( Mi-e mila de viitoarul ROmaniei:((:((:(( Frate...eu la 13 ani inca ma mai jucam cu papusile:((:((:((

Re: Re: Re: Nebunia femeilor

din 18 iun 2009 22:42 de simosimina

sa stii ca ai dreptate. Eu daca m-as duce nu as vrea sa am o relatie sexuala cu o papusa din aia masculina :))) Si da..as urla pe acolo..:)) cum fac de obicei femeile la un show de acest gen :) O singura data am fost la asa ceva:))) numai ...

Re: Re: Re: cervicita ajutor

din 18 iun 2009 22:39 de simosimina

eu stiu ca nu este transmisibil.

din 18 iun 2009 22:36 de luinwe

:.:.:. un copil plin de imaginatie:((:((:(( emotionant

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun parintilor?

din 18 iun 2009 22:28 de sorina

de ce sunteti toti asa de siguri ca nu va fi de acord? nu tin minte ca mama sa fi zis vreo data ca nu e de acord cu ceva ce am vrut eu sa fac. chiar si tatuaj mia dat voie sa fac. singurul lucru care l-a zis a fost : " daca tu crezi ca vrei cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metoda antiere

din 18 iun 2009 21:55 de metaforic

nu ti se pare ca e mai pacat sa fii fraierit? eu te sfatuiesc sa renunti la religie si sa iti continui viata dupa bunul plac. Daca iti e teama ca o sa ajungi in iad, stai linistit, girez eu pentru tine.

din 18 iun 2009 21:51 de metaforic

gresit! tinerii trebuie educati bine in privinta bolilor cu transmitere sexuala (desi mi-e sila sa scriu "boli cu transmitere sexuala" caci e prea lunga expresia, mai sila imi e sa scriu "BTS" caci mi-e sila de cei ce folosesc abrevierea asta) si in ...

Re: Re: Re: Test de sarcina pozitiv ,dupa avort ??

din 18 iun 2009 21:31 de metaforic

da, este normal. Dar de ce ai mai facut test de sarcina daca ai facut avort? :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Control ginecologic in Bucures

din 18 iun 2009 21:28 de metaforic

17 ani? hmm.. se schimba un pic datele problemei in acest caz. Cred ca trebuie sa vorbesti cu parintii tai sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog caci pot exista complicatii. Menstruatia nu poate sa iti vina daca esti insarcinata deci stai ...

Re: orgasm la femei

din 18 iun 2009 19:12 de yony

(!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt invizibila pentru

din 18 iun 2009 18:40 de yony

fetelor... trezirea!!! chiar nush dc va miratzi... 70% dintre baietzi/barbatzi ar fi in stare sa faca o asemenea porcarie...):():():(la inceput is ingerasi insa , cu timpul in locur aripioarelor le cresc cornitze...

din 18 iun 2009 18:26 de yony

draga mea... banuiesc ca dak prietenul tau are 13 ani uh cat ai?? 12 ??? mi se pare o decizie un pic imatura pe care cu sigurantza o vei regreta mai trz...pt k esty ink mult prea "tanara" ca sa zic asa... si app de sfatul tau pt ...

Re: Re: Re: Re: UN ASPECT NEPLACUT

din 18 iun 2009 17:36 de ancaalina

SINCER,EU TOT MAI SPER CA GLUMESTI:wacko: Nici nu ma intereseaza ce spun ginecologii de rolul lui. FARA -este ft igienic(mai ales in perioada aia a lunii)

Re: Re: Re: Control ginecologic in Bucuresti

din 18 iun 2009 17:20 de metaforic

Domnu` sorin as avea grija la limbajul folosit caci in cazul acesta nu sunt eu cel batut in cap. Se intampla sa am cunostinte vaste in domeniul metodelor contraceptive si efectele acestora asupra organismului si ii pot spune ca este deocamdata in ...

Orgasm la femei

din 18 iun 2009 17:19 de ancaalina

:rolleyes: am gasit un articol si m-am gandit sa-l imartasesc cu voi,ce spuneti??? CITITI TOT!!!! Citez : « Orgasmul vaginal are loc atunci cand penisul parnenerului atinge o anumita zona si stimuleaza repetat acea zona. Nu e vorba de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1405 din 3732
«   1 ... 1402   1403   1404   1405   1406   1407   1408 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare