Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Masturbare... din 20 iun 2009 12:25 de adi
mie mi-ar fi placut sa fie doctorita si sa-i arat cum fac ... sa vedem ce zicea - daca o apucam bine in mana sau nu- poate imi arata ea cum era corect ...:lol:
Re: POT RAMANE INSARCINATA din 20 iun 2009 11:49 de angela
Chiar daca te-ai spalat, e posibil ca unii spermatozoizii sa fii ajuns acolo unde trebuie. Era mai bine daca luai pastila de dupa, insa e alegerea ta. Sunt destule sanse sa fi ramas insarcinata!!!
Re: Re: Re: Re: Fosta imi creeaza probleme... din 20 iun 2009 11:37 de angela
Poate inca mai tine la tine, si face aceste lucruri prostesti in speranta ca te vei desparti de actuala si vei fi cu ea.. E vorba de acel sentiment al proprietatii pe care multi il avem, pierdem ceva dar ni se pare ca avem inca drepturi asupra ...
Re: Re: SE POATE FACE UN AVORT DACA ESTI MINOR? din 20 iun 2009 11:35 de SERETLEK
imi poate raspunde cineva intr-un mod serios?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: me din 20 iun 2009 08:54 de Pasaroi_Cuminte
Se mai numeste haos.Acum depinde ce inseamna la tine "sanatos".
Daca te simti bine traind in haos atunci pentru tine asta inseamna adevarat "fericire".
Nu. Ar insemna "religia" celor "care poarta pantofi" si doar atat.In acest caz iti ...
Re: Cum poate sa scape? din 20 iun 2009 05:32 de metaforic
Priviti problema ca niste bufnite cu gatul blocat. Din perspectiva mea ea se foloseste de el. Incearca sa il mituiasca cu cateva partide de sex pentru ca el sa se intoarca la ea.. e jalnic. Si in plus, daca nu e asa?? Daca vor pur si simplu sa isi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 20 iun 2009 05:07 de metaforic
Nu ma intereseaza problemele sociale pentru ca presupun prea multi de "daca". Eu am tratat problema strict medical iar tu te comporti ca un poligraf defect.
Mi-e sila sa iti raspund la ultima intrebare. De fapt mi-e sila de faptul ca ai pus o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metoda din 20 iun 2009 04:51 de metaforic
1. "fac ce vreau" nu e o religie, este un stil sanatos de a trai. Daca porti 42 la pantof nu inseamna ca faci parte din religia celor ce poarta 42 ci ca porti 42 si atat.
2. girez cu faptul ca nu exista nimic dupa moarte si chiar daca ar exista ...
Re: SE POATE FACE UN AVORT DACA ESTI MINOR? din 20 iun 2009 01:19 de Pissy09
sora prietenei tale de 17 ani pe care o cheama Anca a ramas insarcinata ?????? Anca ?! Care Anca ? aaaaa ANCAAAAA :wacko::wacko::wacko:
Re: Un penis mai tare si mai viguros??? din 20 iun 2009 01:04 de Pissy09
exerseaza tu cu greutati mai mari si ne spui daca a dat rezultate :D poate ajungi cu gogu`n ghips :))))
Re: Un penis mai tare si mai viguros??? din 20 iun 2009 00:38 de simosimina
Why the hell nu va multumiti cu ce aveti?
Ah ce rau imi pare de voi ca nu exista "siliconul" pentru penis :)))
noi macar ne putem pune silicoane :)) voi nu:))) tot cu penisul asa ramaneti:)))
SE POATE FACE UN AVORT DACA ESTI MINOR? din 20 iun 2009 00:33 de SERETLEK
Se poate face un avort daca esti minor?...eu am o prietena,care are o sora de 17 ani pe nume Anca.Anca a ramas insarcinata,provine dintr-o familie cu clasa din lumea celor mari...Un lucru cert este acela ca ea nu poate tine copilul...Ma gandeam, sa o ...
Re: Re: un pik de ajutor va rogg din 20 iun 2009 00:24 de spirea1st
dupa 2 sapt :))) ce stie el despre tine?? vrea doar ..... si dupaia hai pa .te poate minti ca e virgin ca sa il crezi mai sfant si sa se dea ranit...ziki ca nu vrea sa afle prietenii,ii poate fi rusine ca e cu tine (nu ai zis despre u daca esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa din 20 iun 2009 00:19 de spirea1st
cea care a rasp la mesaju meu... u vb din punctul tau de vederea dar e cea mai mare prostie la ce sa iubesti daca nu ai parte si de sex... altii niki nu iubesc si au parte de asta ma judeci gresit niki nu ma cunosti........crezi ca am stat 10 luni cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa le spun par din 19 iun 2009 23:58 de Dunno
O sa ti se inroseasca nasu` in urmatoarele 72 de ore ... Daca poti sa lipsesti 3 zile de acasa dupa asta e in regula :blink:
Re: Pot sa gasesc o prietena prin carti de tarot? din 19 iun 2009 23:55 de Dunno
Doar daca se joaca de-a v-ati ascunselea cu altcineva si acolo si-a gasit sa se piteasca ai sanse sa o gasesti in cartile de tarot :lol:
Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 19 iun 2009 23:53 de ExoticDream
Tendentiozitatea nu ma caracterizeaza, ea a fost indusa de tonul vehement al postului tau, in care sustineai niste aberatii din punct de vedere medical. Ca este normal ca omul sa simta dorinta sexuala, incepand de la o anumita varsta, inteleg, ...
Re: Testicul stanga:-s din 19 iun 2009 23:51 de Dunno
Mai ,baiete ,mai,te consideri in stare sa zici ce e normal si ce nu cu co***** tale ? Atunci de ce ne mai intrebi pe noi ? Esti foarte sigur ca ala drept e ... normal frate :blink: . Daca te trimit la medic preferi sa uiti de venele tale nu ? ... ...
Re: Re: Re: deci..va rog ajutati-ma din 19 iun 2009 23:49 de Dunno
Si daca el inchide ochii si ea fuge ? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral in absenta sentimen din 19 iun 2009 23:14 de ExoticDream
Rara avis.... O:)O:)O:)
Ne.... sentimentali, da' multi! :pirate::pirate::pirate:
Mai simplu, chestia asta se intampla daca barbatul nu are niste principii prea... inalte in privinta sentimentelor, repectiv a existentei intimitatii ...
Pagina 1402 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||