Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: aspectul fizic

din 12 iun 2009 09:52 de simosimina

sa aiba dintii/mainile si fundul frumos :)

Re: Re: aspectul fizic

din 12 iun 2009 09:44 de pacpac

depinde de fiecare,eu unu nu prea pun accent pe aspectul fizic.

Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 12 iun 2009 09:41 de :*ADE:*

am si eu o intrebare...Este adevarat ca dac partenerul tau se uita in ochii tai si i-ti spune ca te iubeste:love:spune adevarul si daca nu te priveste in ochi cand i-ti spune inseamna ca minte?asata am gasit p site si asa scria k dacda te iubeste se ...

Re: de ne uitat....

din 12 iun 2009 09:19 de pacpac

depinde f mult de saurt,daca e foarte pasional si un pumn o excita:))) Serios acum,daca sarutul este f pasional simpla managiere a mainilor o excita,dar cred ca ce mai repede si mult se excita daca o mangai usor cu buricele degetelor pe spate de ...

Re: aspectul fizic

din 12 iun 2009 09:17 de valentine

cam cat de mult conteaza pentru un baiat daca o fata are sani frumosi/fund frumos

Aspectul fizic al baiatului conteaza?

din 12 iun 2009 02:53 de maryus

cat de mult conteaza pentru voi fetele daca un baiat are sau nu o masa musculara bine dezvoltataB):D(?)(?)

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 12 iun 2009 02:34 de Analizer

Uite ,fara sa jignesc pe nici o fata ,dar asa este ,am vazut-o cu ochii mei si este foarte adevarat . Fetele care isi incep viata sexuala au inceput sa se dezvolte ,mai pe intelesul vostru ,au inceput sa isi dea drumu corpului ,formand o forma ...

Re: Re: Re: Re: Re: primul orgasm

din 12 iun 2009 00:23 de maryus

orgasmul nu e neaparat una si aceiasi cu erectia daca nu ai avut orgasm... presupun ca nu stii nici cume si ma intreb ce varsta ai daca esti asa de sigur ori ai vreo zece ani ori iti bati joc):():():( eu ziceam de timpul scurt pana la primul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste!

din 11 iun 2009 23:31 de andreiii

cauta-ti o prietena si spune-i ca daca nu te invata sa saruti nemteste o bati (merge faza)

Re: Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repe

din 11 iun 2009 23:14 de andreiii

aprob tot pana la partea cu tigara :(( :lol: un sfat care functioneaza pentru mine :ok: cand sta EA sus si EA face treaba o poate face mult si bine chiar ca nu-mi vine.... cand simti ca iti vine opreste-te putin si spune-i sa mai transpire si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri

din 11 iun 2009 22:49 de andreiii

am inteles ce vrei sa zici dar ai cam inteles gresit nu e genul de persoana care sa fie impresionata deloc de tipul smecher si oricum chiar si dupa ce i-am spus ca sunt virgin m-am purtat cu ea ca inainte ca un "smecher" deci nu se pune ...

Re: Re: Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc...

din 11 iun 2009 22:13 de eueueu

ai pus punctul pe I :ok: singura problema e sa nu strice sir elatia de preitenie cu ea daca zice nu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 11 iun 2009 21:54 de Black_06

Wake up,real life :ok: Imi pare rau sa iti spun dar eu cred ca ea a fost impresionata de tipul smecher(daca ma intelegi).....cand l-a gasit pe cel virgin si rupt de cotitian,pur si simplu s-a schimbat....imi pare rau sa iti zic dar nu trebuia sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste!

din 11 iun 2009 21:52 de yony

d abia ast si io sa ne explice tehnica acestui sarut... :lol::lol::lol: :alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa`mi conving prietenu

din 11 iun 2009 21:27 de BabyKitty

nu stiu sincer daca ii va trece:( sa ma duc fara sa vrea si el:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 11 iun 2009 21:17 de andreiii

Sunt 99% ca aproape nimeni nu va citi mesajul asta pe deplin deoarece e foarte lung si plin de propozitii "non sense" dar simt ca innebunesc incet si trebuie sa ma descarc cumva..... Nu stiu sigur daca trebuia sa postez la Jurnale.. insa ...

Re: Masturbare cu snurul

din 11 iun 2009 18:20 de simosimina

am observat ca esti cam varza asa..de ce nu cauti un forum de genul www.forumul-prostilor.ro Nu de alta dar acolo ai putea gasi oameni la nivelul inteligentei tale :flowers:

Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:38 de BabyKitty

Da! Ce`i drept vina a fost a mea.:wacko: ...Apoi el gasea motive din orice sa ma plesneasca, la inceput traiam cu speranta ca el o sa se schimbe si o sa redevina cum era. Nu m`am gandit atunci ca daca a inceput cu o palma vor mai urma si ...

Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:10 de BabyKitty

Mai mult ma sperii:ermm: Deocamdata nu are ce sa`mi faca ptr. ca de iesit din casa nu am mai iesit, iar nr. de telefon mi`l schimb azi sau maine. Eu nu prea pot sa ma implic sa aflu ce face el, pe unde si cum ptr. ca sincer imi e frica si in ...

Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:04 de pacpac

pai dupa ce te-a bautut prima oara ai continuat sa stai cu el? daca da,poate tu ai fost singura care a facut asta,restul l-au lasat de la prima palma,iar in mintea lui tu ai fost singura care a continuta sa stea cu el dupa prima batie.Poate esti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1414 din 3732
«   1 ... 1411   1412   1413   1414   1415   1416   1417 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare