Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: sarcina din 11 iun 2009 11:59 de loredana12
asta e si ideea ca nu ma dor de o zi doua ci de 3 saptamani ma dor.dar voi avea rabdare vreau sa fiu surprinsa daca voi fi insarcinata.mersik:-*
Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repede din 11 iun 2009 10:01 de pacpac
kegel si alergare 1/h zi,asta daca nu faci nici un sport.
incearca sa nu dai ca nebunu,cand simnti ca esti aproape te opresti fara sa scoti penisul din vagin, cam 30sec ar trebui sa-ti fie de ajuns pt a te relaxa ,apoi dai...si tot asa.
Baga-i ...
Re: Triunghiurile amoroase din 11 iun 2009 09:10 de valentine
Mda si eu aud tot mai des vorbindu-se despre subiectul asta dar... cred ca sunt incuiat la minte; adica nu-mi imaginez cum ai putea sa-ti imparti, voit, persoana care o iubesti, cu altcineva...
Insa, daca e vorba doar de o relatie cu avantaje ...
Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste! din 11 iun 2009 09:03 de SORIN28
Alo, nu lua foc ca ai sa te arzi.
Din moment ce spui de acest sarut, banuiesc ca ai auzit ceva de el si ca in mare parte stii cum se face. Cer prea mult daca mi-ai explica(in mare) in ce consta acest tip de sarut? Sincer, nici eu nu am auzit de ...
Re: Probleme la finalul actului sexual din 11 iun 2009 01:52 de ExoticDream
Nu este nici o greseala, se numeste... gravitatie... ;););)
Re: Re: Foot-fetish din 11 iun 2009 01:03 de halluxlover
Eu ma excit f tare (chiar si acum, doar cand scriu numai si ma gandesc)atunci cand vad o anumita parte a picioarelor femeilor:degetele mari. Si anume atunci cand acestea sunt deviate inspre celelalte datorita acelor monturi, iesite mai in afara si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme la finalul actului se din 10 iun 2009 23:41 de Doar eu
Ok. Mersi mult pentru clarificare. Nu stiam ca e normal ca pana recent am folosit ca metoda contraceptiva prezervativul. Credeam ca e o problema altundeva. Mersi mult inca o data si stiu ca intrebarea mea a fost hazlie pentru majoritatea dintre voi, ...
Re: un sfat..o parere.. din 10 iun 2009 22:46 de vladbodan
3 ANI ?????? ... daca nici macar atata bun simt nu ai pentru el ca a asteptat atata timp si cel putin respectul de rigoare nu il ai macar, esti ultima fiinta de pe pamant, si normal ca totul e monoton si ca te-ai plictisit de sarutat, oricine se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata , mai multe din 10 iun 2009 20:58 de costty_yore
Si ar mai fi ceva ... daca pur si simplu , m`as duce la ea si as salut`o si o intreb ce faci ... dupa ce subiect am putea vorbi , ca sa aiba legatura cu "cunostinta facuta" ... adica sa nu ma duc ne nebun la ea si sa o salut etc ... ca si`ar da seama ...
Re: Maritis la 18 ani, el 37..., dar ne iubim din 10 iun 2009 20:50 de toy
dar de ce trebuie neaparat sa va casatoriti?
mutati-va impreuna si daca merge treaba va casatoriti
Re: Re: Re: Vara. Pantaloni subtiri. Mr.Big e teap din 10 iun 2009 19:03 de Pasaroi_Cuminte
Cum vrei. Daca ai chef, de ce nu ? O:)
Re: Re: Re: Re: Probleme la finalul actului sexual din 10 iun 2009 18:04 de vladbodan
are dreptate valentine... ceea ce a intrebat "doar eu" se numeste o intrebare retorica
acum am si eu o dilema :mellow: mi-am cumparat de curand o sticla de suc... si cand am inceput sa torn in pahar nu se mai oprea, am dat pe birou, pe boxe, ...
Re: Vara. Pantaloni subtiri. Mr.Big e teapan. din 10 iun 2009 17:57 de baby
in perioada cand eram singura si aveam vreo 16 ani s-a gasit un tip care imi era doar amic sa ma tina asa ft strans in brate si l-am simtit pe "el grande":lol:
eu tot vroiam sa plec....da el ma tinea:lol:
a fost....jenant:lol:eram mai multi ...
Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste! din 10 iun 2009 17:38 de toy
ok, ok ok nu te enerva...!!!
Da si tu un search pe google(desi eu am cautat si nu exista acest tip de sarut), se pare ca aici nu te poate ajuta nimeni in legatura cu aceasta problema. Hey, daca afli ceva, sa ne spui si noua ca sunt tare ...
Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste! din 10 iun 2009 17:11 de pacpac
eu in viatza mea nu am auzit de asa ceva.eu stiu decat sa pup jos,si sus,cu limbutza sau fara depinde de situatie:))))
acum cu,cuculetzul tau poti face operatie,daca nu,iti poti schimba orientarea sexuala sau sa-ti cautzi o partenera care nu da ...
Re: Re: Vara. Pantaloni subtiri. Mr.Big e teapan. din 10 iun 2009 16:32 de veraoc
Depinde,intradevar. De cat de apropiata esti de baiatul respectiv. Eu,la inceputul relatiei cu actualul prieten, cand am vazut pentru prima data,m-am speriat foarte tare,habar nu am de ce. Mi s-a parut foarte rusinos si chiar l-am respins in ...
Re: Re: Re: sarcina din 10 iun 2009 16:02 de yony
poi dak ity doresti acest copil mai ai putzina rabdare....
nu se stie
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 10 iun 2009 15:40 de simosimina
si daca fetele cu care ai iesit u au fost dezvirginate la varste puerile...gen 11...12 ani..asta nu inseamna ca toate tre` sa isi inceapa viata sexuala atunci :blink::wacko:
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 10 iun 2009 15:39 de simosimina
de ce sa o faca mai repede? Este problema ei daca vrea sa fie asa. Si eu mi-am pierdut virginitatea la 20 de ani. Si nu imi pare rau ..pentru ca ar fi total aiurea sa iti pierzi virginitatea cu o persoana nepotrivita...
Re: Pericol de sarcina?? din 10 iun 2009 15:35 de simosimina
nu are cum sa ramana...
Pagina 1416 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||