Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu

din 9 iun 2009 11:04 de catalin

eu am penisul de 30 cm si numi pasa daca ar fi mai mare sau mai mic :~*.numi pasa de nimic am 18 ani :p

Mai. Intai vez daka. El dragii. Lá. Tine

din 9 iun 2009 04:50 de Adrian

Timpul. Itii. Vá arata........!? quote]buna :rolleyes: am dat de id-ul unei colege foarte dragute, am vorbit cu ea. in schimb este o problema: sta foarte mult pe invisible cand este pe messenger. eu nu i-am spus asta, dar am verificat. ...

Mai. Intai vez daka. El dragii. Lá. Tine

din 9 iun 2009 04:44 de Adrian

Timpul. Itii. Vá arata........!? quote]buna :rolleyes: am dat de id-ul unei colege foarte dragute, am vorbit cu ea. in schimb este o problema: sta foarte mult pe invisible cand este pe messenger. eu nu i-am spus asta, dar am verificat. ...

Re: Vara. Pantaloni subtiri. Mr.Big e teapan.

din 9 iun 2009 01:51 de ExoticDream

La 15-16 ani m-as fi inrosit si speriat un pic, acum as zambi.... si l-as strange in brate si mai tare (asta si ca nu cumva sa se simta stanjenit)... l-as privi semnificativ si poate as glumi daca am fi extrem de apropiati.... In rest, m-as gandi ...

AVERTISMENT!

din 9 iun 2009 01:42 de ExoticDream

[b]Schimba-ti urgent nickname-ul sau iti voi sterge posturile! Imi pare rau, dar tinem sa pastram o atmosfera civilizata pe acest site. Sunt convinsa ca vei gasi numeroase metafore mai sugestive, limba romana are un fond de cuvinte suficient de ...

Re: Pilula de a doua zi si medicul endocrinolog

din 9 iun 2009 00:47 de simosimina

logic ca nu poate vedea :)))

Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 8 iun 2009 23:58 de Somebody

ma bai baietas tu ai probleme grave cu capul...ma refer la cel de pe umeri....cum naibi sa vrei sa te dezvirginezi singur...bai copilas bagati mintile in cap..inteleg ca neuroni au luat-o razna dar nici chiar asa....iti sugerez sa vizitezi un ...

Re: Re: Re: Re: Re: help me.!!!!

din 8 iun 2009 23:35 de 1

e un tampit..mie imi place de el..dar cum se spune...mai are balta peste..nu ma las pana nu se indragosteste de mine lulea si dupa il las ..:heart: crede-ma mi-am dat cuvantul ca am sa fac asta si ..in legatura cu jicnirea ..nu m-a deranjat ca nu ...

Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 8 iun 2009 22:52 de Freaky

In primul rand ... cum au spus si persoanele de mai sus ... pe cale naturala e cel mai bine ... Daca ne-ai putea spune varsta ta ... ar fii ceva ... am putea sa iti explicam mai multe.

Re: Re: Re: Re: help me.!!!!

din 8 iun 2009 22:41 de spirea1st

vrea doar sa ajunga in chilotzeii tai si dupaia papa.........sunt destui baieti pe lume...o sa regreti daca o faci cu el...parerea mea tre sa stai cel putin 5-6 luni cu el sa vezi ce fel de om e....te-a mai facut si parasuta deja ma pisam pe ...

Re: Re: Re: help me.!!!!

din 8 iun 2009 21:29 de Black_06

Cu blowjob sau cu handjob cred ca era ok:ok:,nu ar trebui sa ti se para ceva scarbos Din moment ce el te face parasuta inseamna un singur lucru,vrea de la tine numai sex,eu nu stiu de ce tu accepti asa ceva,unde este personalitatea si demnitatea ...

Re: Inainte de ciclu

din 8 iun 2009 20:51 de toy

depinde cu cat timp inainte de ciclu

Ba !!!!!!:@

din 8 iun 2009 20:34 de Dezbracatu

Daca tot vi aici ca tu esti un mare gigolo mai bine ziceai cam cum ai putea sa faci rost de gaura sa dai si tu ca de zugravit in baie te ai saturat nu Daca tot esti un asa mare gigolo de la 13 ani de ce nu te ai gandit sa mai iesi si la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt invizibila pentru el

din 8 iun 2009 20:34 de nico

am trecut si eu prin cv asemanator anul trecut...si noi mai eram si impreuna...singurul lucru care a fost in stare sa`l faca dupa a fost sa`mi spuna ca sunt la fel ca restu dupa ce eu facusem n sacrificii pt el,nici macar n-a avut curaju sa dea ...

Re: Re: help me.!!!!

din 8 iun 2009 20:32 de oanna o

of...si cum sa il fac sa ma astepte ??eu una nu vreau sa il pierd dar...mi-a zis ca doar daca ii fac un oral nu ne vom desparti si crede-ma ca mie una imi e scarba de asa ceva ..ajuta-ma..cand e cu prietenii lui e un tampit vorbeste nasol...m-a facut ...

Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul?

din 8 iun 2009 17:59 de una

va rog frumos. vreau un raspuns clar. unii zik DA altii zik ca NU ... unii paretzi siguri cand ziceti DA iar cei care zik NU paretzi la fel de siguri pe voi...ce sa mai cred?

Sex inainte de ciclu => risc sarcina?

din 8 iun 2009 17:56 de De3a.utsy

Daca o fata face sex cu un baiat inainte de a avea ciclu, poate ramane insarcinata?

Re: Pilula de a doua zi si medicul endocrinolog

din 8 iun 2009 17:09 de Nobody

Nu stie nimeni? :(

Pilula de a doua zi si medicul endocrinolog

din 8 iun 2009 16:20 de Nobody

Buna ziua! Am si eu o problema si sper sa stie cineva sa imi dea un raspuns. Daca am luat Postinor-2, asa numita "pilula de a doua zi", poate medicul endocrinolog vedea acest lucru? Spun asta pentru ca parintii mei vor sa ma duc la un medic ...

Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce

din 8 iun 2009 16:02 de alexandra

buna.poate sa mi spuna si mie cineva daca a observat vreo schimbare in bine in ceea ce priveste parul gras,tenul(acnee,sebum etc) de cand luati novynette.eu ma simt bine de la ele dar am probleme cu tenul si parul gras si am auzit ca unele ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1418 din 3732
«   1 ... 1415   1416   1417   1418   1419   1420   1421 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare