Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu mai suport candidoza! Help!!!

din 5 iun 2009 00:39 de simosimina

Doctorul ginecolog este singurul care iti poate recomanda un tratament petru candidoza, deoarece la fiecare persoana care are poate fi in diferite stadii... Asa ca fa o programare la gineco..si bafta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 5 iun 2009 00:38 de simosimina

hai scuteste-ma tu! Nu am nevoie de pupicii tai. Nu am vb in lipsa de documentatie atata timp cat [b]le folosesc de 1 an si nu am nimic[/b] ..iar in articolul despre gagica aia spunea ca le folosea de catva luni. Si daca citesti mai bine ...

Re: Re: Cand sa fac dragoste fara prezervativ???

din 5 iun 2009 00:34 de ExoticDream

Intreab-o, de curiozitate, pe prietena ta cat de excitata se simte in perioada menstruatiei.... In orice caz, problema igienei se poate rezolva daca, de exemplu, faceti dragoste la dus.... Daca fata se simte ok in perioada "rosie", daca "fluviul" ...

Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 5 iun 2009 00:25 de ExoticDream

Eventualele efecte secundare ale anticonceptionalelor, ceva mai grave decat cresterea poftei de mancare, de exemplu, au bataie lunga, nu cred ca se observa dupa cateva luni de administrare. Poti sa fii tu bine merci dupa un an de administrat o ...

Re: Sex neprotejat cu ejaculare afara, risc sarcin

din 4 iun 2009 23:17 de Black_06

Topic de genul asta mai este deschis...din cate stiu,nu unul singur.....asa ca de ce tot puneti intrebari fara sa cautati pe site subiectele deja discutate?????:blink::blink: Sunt destule raspunsuri pe tema asta,cred ca mai mult decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti:

din 4 iun 2009 22:54 de vladbodan

mda ... pai daca tu din cauza prietenilor accepti inseamna din start ca esti o persoana slaba cu un caracter pe masura... din moment de iti faci probleme ca ei vor rade de tine pentru ca o refuzi ... esti slab ... chiar totul trebuie sa aiba legatura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 4 iun 2009 22:50 de vladbodan

1) nu am citit restul posturilor 2) din prima ai spus ca nu e adevarat, ceea ce inseamna ca vorbesti din lipsa de documentatie si fapta deja e consumata 3) faza cu 1 la un milion am spus-o doar la nimereala, nu am facut sondaje pe strada la ...

Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie?

din 4 iun 2009 22:21 de Br27crs

Se pare ca din ce in ce mai des apar astfel de chestii , nu este o rusine :| iubesc chestia asta la o fata . . . si eu fac 17 in scurt timp ...:-?? e frumos , te apreciez pt asta . Doar un nimfoman , un retardat ar spune ca e o ciudatenie . ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 iun 2009 20:55 de Black_06

Din proprie experienta pot spune ca ajungi sa pui persoana respectiva pe un piedestal la care nici o alta femeie nu poate ajunge...asta pana te dezamageste total respectiva..... Dupa cateva zile,saptamani sau luni de suferinta,depinde de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dis

din 4 iun 2009 20:05 de pysy

de cand ma stiu,am avut probleme cu tenul...am folosit de toate....nimik....acum un an miam inceput viata sexuala.....la un timp am observar unele schmbari....tenul imi era mai luminos....se mi reduceai cosurile......dar astanu inseamna ca mam lasat ...

Re: Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 4 iun 2009 19:30 de simosimina

citeste ce a sris pac pac ...are dreptate..... Am spus ca am dat un search ulterior sa vad ce si cum...ia intra sa vezi si tu cu sansele tale una la 1 milion... Eu nu ma contrazic dragule...una e a te contrazice si alta e a te documenta si ...

Re: Prin ce metode iti maresti penisul ?

din 4 iun 2009 19:03 de 2fast

:)) pt ce sa`l maresti... lasa`l asa cum e... invata sa`l folosesti... nu sa`l maresti.... oricum... in partea dreapta a paginii e ceva acolo..... care poate o sa te ajute... holbeaza`te si u pe aici... ca gasesti sigur ceva.... daca nu.... leaga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce insala o

din 4 iun 2009 18:57 de 2fast

nu are dc sa ma tina din scurt:)) de aproape 2 ani de cand suntem impreuna n`am inselato niciodata....sau sa ma dau la alta fata... ca o iubesc.. altfel... nu avem nici o retinere:D si ms pt sfat pacpac:))

Re: Re: sarcina...

din 4 iun 2009 17:12 de pacpac

asta pt ca nu s-a f..t din dragoste...sau ca a simntit ea,ci doar ca e la moda,ca,colega ei care e mai cool o face si logic tre sa bage si ea p..a in ea.Daia nu se intereseaza care sunt riscurile... Nu am nimic cu cele care se dezvergineaza de ...

Re: Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 4 iun 2009 16:56 de pacpac

pai daca citesti mai bine,in al doilea post spune ca a dat un search pe google si a gasit siteul ala,deci nu se contrazice singura,ci doar s-a mai documnentat si si-a schimbat parerea dupa ce a citit cate probleme pot avea femeile ce folosesc ...

Re: sarcina...

din 4 iun 2009 16:53 de vladbodan

1) esti o copila care nici macar nu se poate documenta despre ceva ce face 2) lichidul seminal contine SPERMATOZOIZI ceea ce rezulta ca POTI avea sanse sa ramai insarcinata 3) pastila de a doua zi NU este recomandata sa fie folosita de mai ...

Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 4 iun 2009 16:50 de vladbodan

atunci inseamna ca tu te contrazici singura non stop ... daca iti citesti primul post de pe subiectul asta vei vedea ca primele tale cuvinte au fost " NU E ADEVARAT " acum spui ca e adevarat ... hotaraste-te :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ne

din 4 iun 2009 15:48 de any_20

si apropo aseara m-am simtit f rau m-a durut capul foarte tare si imi venea sa vomit rau si daca ma miscam umpik din pat se invartea casa cu mine...si acum ma doare capul dar mai putin ca aseara si imi vine sa vomir rauu...in sensul de greata nu de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 4 iun 2009 13:19 de pacpac

vrând-nevrând ajung sa se gandeasca si la asta si nu numai ele,ci si barbatii isi pun intrebarea la un moment dat, daca a lor se gandeste la cum o fi cu altu.

Re: sarcina...

din 4 iun 2009 12:34 de pacpac

in primul rand invatza draq sa scri romaneste ca tre sa imi strofoc creierii sa inteleg ceva din ce zici tu. Atat timp cat faci sex neportejat exista riscul de a ramane gravida,chiar daca el nu ejaculeaza in tine,pentru ca in timpul actului ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1421 din 3732
«   1 ... 1418   1419   1420   1421   1422   1423   1424 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare