Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 3 iun 2009 02:28 de ExoticDream
Conteaza mult anturajul in care te rotesti. Daca prietenii tai sunt ceva mai... cuminti decat media, daca inveti intr-o scoala peste medie, cu siguranta nu vei avea nici un fel de problema in a fi virgina pana la ce varsta ai chef. Ironiile ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 3 iun 2009 01:54 de ExoticDream
In Romania, chestia cu distanta se rezolva, n-avem noi incaperi cu diagonala mai mare de 20 m, oricat ne-am dori! Tu ar trebui sa rezolvi partea cu limba romana, la striptease te descurci cu siguranta mai bine.
B)B)B)
Re: Virgina la 17 ani.Ciudatenie? din 3 iun 2009 01:51 de gigicipi
Bun...topicul meu o sa vi se para ciudat.Parca presimt chestii de genu "ce mai vrea si pustoaica asta?".Am o nelamurire...daca pot sa o numesc asa.Am aproape 17 ani...si sunt virgina.In comparatie cu alte fete de varsta mea...eu nu ma gandesc la ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 3 iun 2009 00:39 de tiby
De acord cu miss Kristina:P
Re: Imi place o fata, ei ii place alt baiat.... din 3 iun 2009 00:34 de tiby
Eu nu cred ca exista vreo cale sa faci pe cineva sa se indragosteaasca de tne...daca ii place bn daca nu nu:) Bafta
Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc... din 2 iun 2009 23:57 de tiby
Deci daca erai q mne in cls te duceam in genunchi sa ii spui ce simti...la varsta ta asa obijnuiam sa facem...am 17 deci nu e mare diferenta dar eu mai procedez asa... Pur si simplu roaga un preten sa ii zica ce crede despre tne:) Bafta
Re: Re: Marimea penisului. din 2 iun 2009 23:49 de tiby
si tu acuma, prea mult vrei......:P prea pretentzioasa
Singuratate = Meditatie din 2 iun 2009 21:18 de Love Kiss
Deschid un topic in ideologia singuratatii de care foarte multi oameni se plang.
Toti spun ca singuratatea este foarte stresanta si recalcitranta.
Dar oare au dreptate?
Este o personalitate deosebita si daca observam si vrem sa vedem lucrurile ...
Re: Imi place o fata, ei ii place alt baiat.... din 2 iun 2009 21:11 de AALY
daca acum vorbesti cu ea i-dul amprietenestete cu ea mai mult prietenia este cea mai importanta si antodeauna ati va spune prob. ei poti sa intervi la momentu potrivit cerei sa esiti vezi sa nu tio ea ala anainte:-*:-*:-*
Re: Re: Cum sa fac sa aleg blonda potrivita? din 2 iun 2009 21:04 de Andrez
si eu am o slabiciune pentru blonde :) ... sincer eu numai shatene am avut.. dar nah nu pot pur si simplu sa ma iau dupa culoarea parului .. oricum ... o blonda e mereu bineveinta in viata mea :) ..un sfat ar fi sa nu te implici cu celelalte .. ...
Re: Am 21 de ani si nu am iubita! din 2 iun 2009 21:01 de madona
FAPTUL CA TU TE GANDETI CA ESTI VIRGIN TE ANGROZESTE DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE SA O ADOCI AN PAT CA DUPA... TOTUL VIN E DE LA SINE...:zorro: ACUM NU STIU CE FIZIK AI, DACA CONSIDERI CA NU ARATI BINE SCHIMBATI LUKUL UITATE PE NISTE REVISTE DE ...
Re: Re: De ce se tem fetele de primul contact sexu din 2 iun 2009 20:59 de PiTiCoT
daca baiatul iubeste fata cu adevarat inceraca sa faca in asa fel incat ea sa se simta bn cand isi pierde virginitatea si pe parcurs va capata si ea experienta.mie sincer nu mi-a fost teama sa imi incep viata sexuala..dar fiecare cum gandeste
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 2 iun 2009 20:33 de randoom
daca esti implicat intr-o relatie sentimentala cu cineva,daca chiar este o relatie sentimentala ...refuzi fara sa eziti,iar acei asa zisi "amici" ,nu iti sunt amici daca rad de tine ca faci asta,amicii adevarati te-ar felicita ca ai rezistat ...
Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 2 iun 2009 20:31 de KRISTINA zic
Hai sa ati spun. un dans erotik :p ancepand cu scuaterea sutienului.. terminand cu atingeri an partile genitale :-`:devil: dar secretul este sa al ti la o distanta de maxim 20m sa nu se apropie de tine pana la terminarea dansului...Daca nu al ...
Re: Cum sa fac sa aleg blonda potrivita? din 2 iun 2009 20:08 de krysty
Daca tu te andragostestin de fiecare blonda pe care o vezi... ,date si tu pe langa ele tuate, si care filtreaza mai mult cu tine si rade la glumele tale pe aia ancearca sa cuceresti o sa ati fie mai greu sa te dai la tuate dintro data o blonda e ...
Re: pauza sexuala din 2 iun 2009 19:48 de angela
Sexul nu este o crima, ci din contra este ceva absolut normal, un lucru pe care il faci din dragoste pt.cineva, mai ales cum a fost cazul tau. Un barbat daca te iubeste, te accepta asa cum esti, nu vad de ce ar conta faptul ca nu mai esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare ce sa fac din 2 iun 2009 18:58 de yony
nush ce sa zic.... o fi si asta doar k aqm deja nu mai merge.. oricum ms de sfat:-*
Re: Re: Re: Re: Re: pauza sexuala din 2 iun 2009 18:55 de emilia
Nu intentionez a merge asa de departe, dar cred ca voi ramane la parerea ta, iubirea nu sta in prezenta sau absenta unui himen.Ms mult de sfaturi :rolleyes:
Re: Re: Re: Efectele anticonceptionalelor din 2 iun 2009 16:48 de vera_mary88
Nu te gandi ca te faci batoza de la ele :lol::lol::lol:
Eu una chiar daca m-am ingrasat nu se vede nu stiu cat si in plus poti sa mananci mai putin sa faci sport si se rezolva asta daca iti place sa ai un corp perfect. Eu zic sa mergi la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare ce sa fac? vr din 2 iun 2009 16:45 de vera_mary88
Deci daca zici ca el iti facea crize de gelozie din orice sms primit...afla ca a intrat intr-o stare de indiferenta pentru ca se gandeste ca tie nu iti pasa de el cum ii pasa lui de tine...si ca nu are rost sa se mai consume degeaba...daca nu ...
Pagina 1424 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||