Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: pauza sexuala din 1 iun 2009 18:10 de Black_06
Daca ii vei spune viitorului asta....sigur isi va da seama ca nu esti...fiindca si eu am fost mintit in acest fel dar am tacut,stiam ca a facut-o inaintea mea(se si simte),pentru a nu o face sa se simta prost,am tacut din gura ...
Re: pauza sexuala din 1 iun 2009 16:23 de emilia
Erata : daca pot spune viitorului ca sunt virgina. o mica minciunica ,desi stiu care e realitatea
Pauza sexuala => stramtarea vaginului? din 1 iun 2009 16:22 de emilia
Este adevarat ca . in urma unei pauze sexuale destul de indelungate ( 2-3 ani).peretele vaginal va fi destul de stramt ?...intreb acest lucru deoarece provin dintr-o familie foarte severa, a carei traditie este sa-si marite fata virgina.Nu pot ...
Re: Swinging din 1 iun 2009 15:10 de george_ste2007
Noi suntem inhibati,chiar daca nu recunoastem.Sexul in cuplu se practica la greu in alte parti.Cum ar fi in Suedia unde sunt si multe cluburi cu acest specific.Iar la ei acest lucru se practica din vechi timpuri,tocmai din cauza de a nu apare ...
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 1 iun 2009 14:02 de george_ste2007
Dereglati psihici, rau de tot. Anormali si tembeli, indiferent de sursa acestei povesti scabroase.
Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 1 iun 2009 14:02 de george_ste2007
Dereglati psihici, rau de tot. Anormali si tembeli, indiferent de sursa acestei povesti scabroase.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 iun 2009 12:41 de Crissssty
nu te pot intelege.. esti mai rau decat o fetita (fara ofensa fetelor)daca o fata nu te place pentru ceea ce esti.. nu sunteti facuti unu pentru celalalt. tree sa stau pe unele forumuri si sa citesc tot felu de panarame: mie rusine sa, nu stiu ...
Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 1 iun 2009 12:12 de Crissssty
ma.. daca esti baiat.. belestetio si uitete sub cap
Re: E bine sa faci compromisuri in viata sexuala?? din 1 iun 2009 12:09 de george_ste2007
Daca ti-o tragi in fund, nu sunt probleme sa ramai.Si e bine sa te speli dupa ce el isi da drmul in funduletul tau,iar daca mai curge ceva dupa un timp nu e problema.Mai sigur ar fi sa ejaculeze in gura, ca de acolo nu mai are cum sa-ti ajunga in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 iun 2009 12:01 de sherry
lasa-mi id tau eu pe al meu il am deja posta cauta in paginile trecute :ok:
Re: Re: Re: sperma inghitita din 1 iun 2009 11:39 de george_ste2007
sperma fiecarui barbat are gustul specific a ceea ce mananca.Daca mananca ceapa va avea un gust rau,daca mananca ceva cu aroma placuta, va avea un gust mai acceptabil.Iar pt. ten face intradevar bine.Iar daca inghite sperma este ok, pt. amandoi ...
Re: Pareri si impresii ? din 1 iun 2009 00:45 de DarkAngel
tot ce ai spus aici este spus la modul general. pana cand nu ai niste date statistice concrete sa sustina ce ai mentionat nu am de spus nimic. Si ideea de baza al acestui discurs este ?
Pareri si impresii ? din 31 mai 2009 23:50 de Love Kiss
De curand m-am interesat despre seductie si am gasit o poveste a unui baiat destul de interesanta.
Tipul era din Bistrita acea cam 22 de ani si era virgin,in prezent are 24 de ani si spune sau chiar a pus poze cu el lingandu-se cu trei fete (erau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubi din 31 mai 2009 23:25 de Listener
Am facut o comparatie nu am zis ca astea-s parfumurile de top!!!
Subscriu ca pretul la aceste mizilicuri de "atras fete" este enorm.
In primul rand de 250 de lei (jumatate de pret) iti iei ce parfum vrea sufletelul tau si nu vorbesc de o ...
Re: cum poate sa scape? din 31 mai 2009 22:57 de the_gogu
sa se duca in alt club oare?
dupa cum suna si nick-ul tau...ea este jucaria (toy-ul) lui.
sa faca tot posibilul sa nu se mai intalneasca cu el...si pana la urma daca il vrea, de ce sa scape de el?
e clar ce vrea el de la ea, dar ea nu face nimic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2009 22:01 de bogdan
sherry da id tau si mai vb pe mes
te rog
bah daca iau 3 dimineata si 3 seara pastile (naposim 5 mg) ii bine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 mai 2009 19:10 de sherry
daca ai inceput ai grija sa te hidratezi cum trebui 4-5 litri de apa pe azi daca poti si mai mult sa bei e ok
cum il faci ciclu:ca am pofta de ras!
Re: Dezvirginare cu degetul din 31 mai 2009 16:48 de yony
nu cred.... dc cu degetul?? catzi ani ai??? :`:`:`:`
Re: Dezvirginare cu degetul din 31 mai 2009 16:48 de yony
nu cred.... dc cu degetul?? catzi ani ai??? :`:`:`:`
Re: O doresc mai mult ! dar ea ? din 31 mai 2009 16:46 de yony
vorbeste cu ea, spune-i o iubesty, explica-i k nu e bn ceea ce face si k in felul asta te poate pierde...
dak te iubeste si ea, la randul ei va intzelege si macar va incerca sa remedieza situatzia...
succes:ok::ok:
Pagina 1426 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||