Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Imi cer scuze

din 28 mai 2009 22:12 de Firefox

Hm... nu ar trebui... nu am gresit dar imi cer scuze pentru cel/cea ce citeste si a ramas cu ochii in soare... deci... eu maine am banchet>costum>crvata>par semiroscat>fete>dans>fete>club dupa>fete>bar>fete>acasa>somn de voie... asa ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma mast

din 28 mai 2009 18:16 de toy

eu zic ca este mult prea devreme. ar trebui sa mai astepti. daca prima experienta nu va fi asa cum te asteptai, sigur vei fi dezamagita toata viata

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 mai 2009 17:47 de bogdan

am mai putin de 18 ani si vreo 2 luni de sala!!!!! am 17 ani si o luna

Re: Vorbim foarte rar,oare de ce???

din 28 mai 2009 16:02 de DarkAngel

Uite o varianta simpla de abordare a problemei (nu neaparat usoara). Te intalnesti cu ea cat mai repede posibil. I spui ce simti tu, cum vezi lucrurile in legatura cu voi doi. O intrebi ce vrei sa sti direct, face 2 face. In functie de raspunsul ...

Re: Re: Probleme cu potenta dupa Naposim!

din 28 mai 2009 13:16 de Edy

Diablo, cauta-ma , te rog , pe id-ul edy12006 pe yahoo messenger. Scrii acolo in casuta cine esti cand dai add.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 mai 2009 12:35 de vica

mergi si la un ORL, s-ar putea sa ai amigdalite care depoziteaza cazeum, daca spui ca acel gust neplacut vine din gat; bafta

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 28 mai 2009 08:59 de lourdess

este SANATOASA??????? asa crede ea sa vedeam cum va raspunde in fata lui Dumnezeu a copiilor pe care ia OMORAT HALAL FEMEI CRIMINALE UUUUUUUAAAAAAA!!!!!!!

Re: Re: Re: ....0o0

din 28 mai 2009 08:36 de yony

cristina are mare dreptate... las-o p ea sa vezi dak te cauta.. fi si uh o perioada indiferent si vezi ce va iesi.. am treqt si io printr-o situatzie similara.... si am trecut peste... ar trebui sa fi si uh un pic mai ...

Re: Re: O Intrebare

din 28 mai 2009 04:47 de Kristina

Dragul meu,laso ka asta nu iti va da pizda i viata ei si kum vrei tuka o virgina lipsita de experienta sa vb despre sex,se teme sa nu rizi de ea ka ea nu stie nimik.CE?????????pina la maritis?da asta kiar e proast ku totul,kredema tio spun din ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa`mi dau seama daca ma place?

din 28 mai 2009 04:31 de Kristina

ooooo PUSTIU dute akasa pentru ka esti prea mik pentru asa siteuri,okupate de invatatura si suge tita lu mama.Despre ce iubire poti vb la 13 ani,HA HA HA:D:p

Re: Re: Re: Re: sarutul

din 28 mai 2009 04:25 de Kristina

Sunt de akord ku _omul negru_Trebuie sa fii stapin pe tine:ninja:BAIETI,sa nu kredeti ka fetelor le trebuie tare tehnika asta a sarutului,principalul e ka daka stii a seduce o fata asa kum trebuie si daca o poti duce pina la ultima cursa,adika pina ...

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 28 mai 2009 04:07 de Kristina

Voi FEMEI fara kap ku totul vati iesit din minti?kare mama face avort??????kiar daka parintii nu sunt de akord atunci voi lasati kopiluul KRIMINALELOR!!!!va bateti jok de prooprii kopii,daca nu atunci naveti dekit sa uitati de FUTAI ):(

Re: Re: Penis stramb!

din 28 mai 2009 04:00 de Kristina

patzani,baieti,barbati........Eu sunt experta la pat,si daka sunteti asa kuriosi,baietii ku penisul stimb sunt cei mai bun la pat,si daca inka penisul are o marime mare si e gros:,Asa ka bukurativa de viata voastra sexuala kit sunteti ...

Re: Re: Penis stramb!

din 28 mai 2009 04:00 de Kristina

patzani,baieti,barbati........Eu sunt experta la pat,si daka sunteti asa kuriosi,baietii ku penisul stimb sunt cei mai bun la pat,si daca inka penisul are o marime mare si e gros:,Asa ka bukurativa de viata voastra sexuala kit sunteti ...

Re: Re: ....0o0

din 28 mai 2009 03:31 de Kristina

Va kredeam pe voi,baietii mai destepti un pik.ce sa-ti spun eu tie?o iubesti kiar atit de tare?daca nu,las-o,gasesteti alta,asa o relatie nu mai kred sa aiba un sf fericit.daca ei ii pasa ku adevarat relatia voastra si daca te iubeste,atunci tot ea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalni

din 28 mai 2009 01:12 de ExoticDream

De la atata sex la a [i]n[/i]-a intalnire, unde [i]n[/i] este strict mai mic decat 5, nici limba romana nu ne mai este prietena... :x:x:x

Re: Penis stramb!

din 28 mai 2009 00:58 de vio

salut. si eu il am spre stanga,nu stiu ce sa fac, o avea ceva daca e asa, pot sa ranesc vreo fata virgina daca nu e drept? pls raspunde-ti.

Re: ....0o0

din 27 mai 2009 23:31 de Nick_trist

Scuza-ma,dar daca eu nu o mint si ii spun ca o iubesc sa inteleg ca ar trebui sa o las pe ea sa ma minta ca pe un prost??:huh: Oricum,ma suna odata pe zi,totusi nu imi raspunde la nici un mesaj,eu inteleg din asta o totala atitudine de ...

Re: Re: Mi-e frica sa imi exteriorizez sentimentel

din 27 mai 2009 18:48 de mandarina

chiar aveti o relatie:blink:..doar nu erai cu el doar pt placere..mai ales ca va faceti planuri pentru viitor..iti de de inteles ca ai o relatie cu el:wacko: si in nici un caz nu pari agasanta daca iti spui ce ai pe inima:flowers:

Re: Mi-e frica sa imi exteriorizez sentimentele!

din 27 mai 2009 18:23 de pacpac

pai si tu ce vrei mai fetitzo sa te intrebe "vrei sa fi prietena mea"? Din moment ce va intalniti,faceti planuri pt amandoi... inseamna ca aveti o relatie si nu vad de ce pari ridicola daca ii zici ca ai chef de sex,sau cati-e dor de el.Iasa-i ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1429 din 3732
«   1 ... 1426   1427   1428   1429   1430   1431   1432 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare