Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mai 2009 18:04 de pacpac
numai dispera mei atata,si nu mai grabi fata,ca din ce o grabesti daia te refuz.Nu mai pomeni nimic dedezverginat si de fiecare data cand esti cu ea,incearca s-o exiciti cat poti de mult pana te lasa sa bagi boticul.Daca e intelegatorare.... ar ...
Re: orgasm ? din 27 mai 2009 17:55 de pacpac
da,este ejacularea feminina:))
Re: orgasm ? din 27 mai 2009 16:15 de veraoc
Da,a fost orgasm. Existenta punctului G e destul de controversata , iar partea asta cu orgasm prin stimularea lui foarte discutata. Cauta pe forum , sunt deschise destule subiecte pe tema asta. Din cate stiu eu , punctul G isi face "eliminarea" ...
Orgasm? din 27 mai 2009 15:23 de randoom
Da,deci postez ...in locul unui prieten care nu are internetu :p
Deci:
am facut sex cu prietena mea.daca se poate spune si asa...
mi-a zis cineva....cum sa-i fac orgasm... si am inceput...preludiul...dupaia ...ii frecam cu degetul ..punctul ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama din 27 mai 2009 14:22 de the_gogu
bagi bisturiul in ea si verifici :D
e absurd...nu ai cum sa-ti dai seama daca e sau nu fara un contact sexual(doar sa fii atat de disperat de chestia asta sa o duci la ginecolog, dar nu stiu ce fata ar face asta, e chestie de incredere)... te ...
Re: jocuri fantezii noi din 27 mai 2009 11:32 de pacpac
daca tu dupa un te-ai plictisit,eu dupa 9 ar trebui sa nu mai nici erectie:))
cum a zis si chinesegirl,folositi-va imaginatia.
In casa in afara de pat si canapea mai e si balconul,se pot face multe pe balcon fara sa-si dea vecinii seama de ceea ...
Re: Re: Metode de marire Penis cunoscute si adevar din 27 mai 2009 11:12 de pacpac
am inteles ca dupa un an doi de folosire regulata se vad ceva rezultate.Problema ca e ca pompele pot creea "dependenta" si te trezesti ca nu mai poti avea o erectie sanatoasa fara ajutorul pompei.Nu cred ca pompa e o soultie,decat daca suferi de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa scap mai repede din 27 mai 2009 10:11 de andreea
eu am 12 ani jumatate si mi-a venit ciclul acum cateva luni.pe mn nu ma doare burta ,in prima zi imi vine fff putin, a doua zi cam la fel ca prima, in schimb, a treia ,a patra zi imi curge enorm de mult iar in a -5a zi mai putin asa.
Re: Metode de marire Penis cunoscute si adevarate. din 27 mai 2009 09:27 de marian
eu ma simt bine cu pompa fiindca o mareste vizibil dar as dorii sa stiu daca o folosesc zilnic sa-r putea mari cat de cat an timp???:unsure:
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 27 mai 2009 09:16 de marian
eu folosesc anainte de a o introduce o pompa care o mareste si o angroasa si ma face sa ma simt mai puternic dar cu multe exercitii as putea castiga cm an plus?
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 27 mai 2009 09:07 de marian
Ce anume te deranjeaza?
Stii zicala:
Decat mare si bleaga
Mai bine mica si vesala?
:)
la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange:pirate:
Ce anume te deranjeaza?
Stii zicala:
Decat mare si bleaga
Mai bine mica si vesala?
la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange:pirate:
Ce anume te deranjeaza?
Stii zicala:
Decat mare si bleaga
Mai bine mica si vesala?
la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 27 mai 2009 09:06 de marian
Ce anume te deranjeaza?
Stii zicala:
Decat mare si bleaga
Mai bine mica si vesala?
la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange
Re: Re: Re: menstruatie inchisa din 27 mai 2009 00:13 de menstruatie
[va rog ma puteti ajuta am o menstruatie fff inchisa luna asta neagraaa pare ce poate fi? daca stie cineva sa ma ajute va multumesc.:flowers:
Re: Re: Cum iti dai seama din 26 mai 2009 21:44 de ThoNY
nu ma refeream la faptul asta...ca normal in acel moment cand facem sex imi dau seama daca a fost sau nu virgina...reformulez intrebarea: CUM IMI POT DA SEAMA DACA ESTE VIRGINA, fara nici un concact sexual?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 26 mai 2009 20:48 de mia
eu cred ca tatal ar trebui sa afle...ce va decide el este treaba si responsabilitatea lui....femeia(viitoarea mama) si-a facut datoria!
asta e parerea mea....decizia este a lor!
Re: Re: Vorbim foarte rar,oare de ce??? din 26 mai 2009 20:48 de chinesegirl
ar trebui sa nu o mai deranjez macar o saptamina sa vezi daca te cauta ea,daca te va suna atunci ii pasa daca nu,cauta-ti pe altcineva.sunt fata dar totusi o consider pe ea vinovata,daca te iubeste asa de mult de ce te-a inselat?
Re: Vorbim foarte rar,oare de ce??? din 26 mai 2009 20:00 de madutza
te-a inselat..tu ai devenit poaranoic..inseamna ca ai stresat-o cu chestia asta..pe urma tu ai fost cu verisoara ei..acum nu poti sa iti dai seama daca ea a suferit din cauza asta...poate ca s-a prefacut..si inca se preface parerea mea..oricat de ...
Re: Parola de Messenger a partenerului din 26 mai 2009 18:55 de Mihaelascumpik
Si prietenu meu mi`a cerut parola.. si din cauza asta ne`am despartit.. devenise gelos ca vorbeasc cu "multi" si nu a mai durat relatia.. asa ca mai bne sa nu stii parola :rolleyes:
Pagina 1430 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||