Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mai 2009 18:04 de pacpac

numai dispera mei atata,si nu mai grabi fata,ca din ce o grabesti daia te refuz.Nu mai pomeni nimic dedezverginat si de fiecare data cand esti cu ea,incearca s-o exiciti cat poti de mult pana te lasa sa bagi boticul.Daca e intelegatorare.... ar ...

Re: orgasm ?

din 27 mai 2009 17:55 de pacpac

da,este ejacularea feminina:))

Re: orgasm ?

din 27 mai 2009 16:15 de veraoc

Da,a fost orgasm. Existenta punctului G e destul de controversata , iar partea asta cu orgasm prin stimularea lui foarte discutata. Cauta pe forum , sunt deschise destule subiecte pe tema asta. Din cate stiu eu , punctul G isi face "eliminarea" ...

Orgasm?

din 27 mai 2009 15:23 de randoom

Da,deci postez ...in locul unui prieten care nu are internetu :p Deci: am facut sex cu prietena mea.daca se poate spune si asa... mi-a zis cineva....cum sa-i fac orgasm... si am inceput...preludiul...dupaia ...ii frecam cu degetul ..punctul ...

Re: Re: Re: Cum iti dai seama

din 27 mai 2009 14:22 de the_gogu

bagi bisturiul in ea si verifici :D e absurd...nu ai cum sa-ti dai seama daca e sau nu fara un contact sexual(doar sa fii atat de disperat de chestia asta sa o duci la ginecolog, dar nu stiu ce fata ar face asta, e chestie de incredere)... te ...

Re: jocuri fantezii noi

din 27 mai 2009 11:32 de pacpac

daca tu dupa un te-ai plictisit,eu dupa 9 ar trebui sa nu mai nici erectie:)) cum a zis si chinesegirl,folositi-va imaginatia. In casa in afara de pat si canapea mai e si balconul,se pot face multe pe balcon fara sa-si dea vecinii seama de ceea ...

Re: Re: Metode de marire Penis cunoscute si adevar

din 27 mai 2009 11:12 de pacpac

am inteles ca dupa un an doi de folosire regulata se vad ceva rezultate.Problema ca e ca pompele pot creea "dependenta" si te trezesti ca nu mai poti avea o erectie sanatoasa fara ajutorul pompei.Nu cred ca pompa e o soultie,decat daca suferi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa scap mai repede

din 27 mai 2009 10:11 de andreea

eu am 12 ani jumatate si mi-a venit ciclul acum cateva luni.pe mn nu ma doare burta ,in prima zi imi vine fff putin, a doua zi cam la fel ca prima, in schimb, a treia ,a patra zi imi curge enorm de mult iar in a -5a zi mai putin asa.

Re: Metode de marire Penis cunoscute si adevarate.

din 27 mai 2009 09:27 de marian

eu ma simt bine cu pompa fiindca o mareste vizibil dar as dorii sa stiu daca o folosesc zilnic sa-r putea mari cat de cat an timp???:unsure:

Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul

din 27 mai 2009 09:16 de marian

eu folosesc anainte de a o introduce o pompa care o mareste si o angroasa si ma face sa ma simt mai puternic dar cu multe exercitii as putea castiga cm an plus?

Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ?

din 27 mai 2009 09:07 de marian

Ce anume te deranjeaza? Stii zicala: Decat mare si bleaga Mai bine mica si vesala? :) la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange:pirate:

Ce anume te deranjeaza? Stii zicala: Decat mare si bleaga Mai bine mica si vesala? :) la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange:pirate:

Ce anume te deranjeaza? Stii zicala: Decat mare si bleaga Mai bine mica si vesala? :) la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange

din 27 mai 2009 09:06 de marian

Ce anume te deranjeaza? Stii zicala: Decat mare si bleaga Mai bine mica si vesala? :) la 10 cm an erectie nu cred ca e destul ori cat ar fi de jucausa daca as avea 15 nu ma-s plange

Re: Re: Re: menstruatie inchisa

din 27 mai 2009 00:13 de menstruatie

[va rog ma puteti ajuta am o menstruatie fff inchisa luna asta neagraaa pare ce poate fi? daca stie cineva sa ma ajute va multumesc.:flowers:

Re: Re: Cum iti dai seama

din 26 mai 2009 21:44 de ThoNY

nu ma refeream la faptul asta...ca normal in acel moment cand facem sex imi dau seama daca a fost sau nu virgina...reformulez intrebarea: CUM IMI POT DA SEAMA DACA ESTE VIRGINA, fara nici un concact sexual?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!!

din 26 mai 2009 20:48 de mia

eu cred ca tatal ar trebui sa afle...ce va decide el este treaba si responsabilitatea lui....femeia(viitoarea mama) si-a facut datoria! asta e parerea mea....decizia este a lor!

Re: Re: Vorbim foarte rar,oare de ce???

din 26 mai 2009 20:48 de chinesegirl

ar trebui sa nu o mai deranjez macar o saptamina sa vezi daca te cauta ea,daca te va suna atunci ii pasa daca nu,cauta-ti pe altcineva.sunt fata dar totusi o consider pe ea vinovata,daca te iubeste asa de mult de ce te-a inselat?

Re: Vorbim foarte rar,oare de ce???

din 26 mai 2009 20:00 de madutza

te-a inselat..tu ai devenit poaranoic..inseamna ca ai stresat-o cu chestia asta..pe urma tu ai fost cu verisoara ei..acum nu poti sa iti dai seama daca ea a suferit din cauza asta...poate ca s-a prefacut..si inca se preface parerea mea..oricat de ...

Re: Parola de Messenger a partenerului

din 26 mai 2009 18:55 de Mihaelascumpik

Si prietenu meu mi`a cerut parola.. si din cauza asta ne`am despartit.. devenise gelos ca vorbeasc cu "multi" si nu a mai durat relatia.. asa ca mai bne sa nu stii parola :rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1430 din 3732
«   1 ... 1427   1428   1429   1430   1431   1432   1433 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare