Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: e bine sa faci compromisuri in viata sexuala?? din 23 mai 2009 23:08 de Dunno
Te-ai gandit sa te dai pe anticonceptionale ? E foarte neexcitabil pentru unii prezervativul ala si nu ma mira ca nu il foloseste .
S-a mai discutat faza cu scursul spermei etc , sunt sanse extrem de mici sa ajunga ...acolo
E bine sa faci compromisuri in viata sexuala??? din 23 mai 2009 22:52 de trandafirul_alb
buna , sunt mai nou aici pe acest forum si vreau sa va salut pe toti cu aceasta ocazie.. sa va zic ci eu povestea mea sunt cu iubi meu de 1 an si jumatate, la anu vrem sa facem nunta, el e mai mare ca mine cu 1 an .. decand suntem impreuna nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 23 mai 2009 21:27 de Dunno
Intr-adevar ideea este foarte buna si in principiu as vrea s-o aplic . Acum mai raman doar 2 chestii de pus la punct,respectiv : sa prezint chestia asta parintilor mei si sa am acordul lor [lol ? sau sa nu-i mai intreb ? :D N-ar fi prima data dar ma ...
Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prie din 23 mai 2009 20:28 de iudik
poi daca ai fi cu ei la club...
Indragostit de amica (oare si ea ma place)??? din 23 mai 2009 20:28 de Black_06
Buna si salut,
Cred ca nu sunt singurul care se confrunta cu o astfel de situatie :D...
Ei bine,ca orice om m-am indragostit si eu pentru a doua oara,prima oara am luat tzeapa rau,tipa m-a insela cand imi era lumea mai draga :(...:((
Suntem ...
Re: Re: Ce poti face??? din 23 mai 2009 19:19 de madutza
da mi s-a intamplat
dar asta este decizia lui..daca v-a ramane cu tine..sau cu cealalta...
dupa toata tarasenia asta o sa iti dai seama daca tine la tine..sau nu..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 23 mai 2009 18:52 de ExoticDream
Ideea "exotica" se bazeaza pe distanta mica dintre locuinta voastra si Constanta. Asadar..... iti propun o miniexcursie care ar costa (transport+cazare pentru amandoi) aproximativ 220 euro. Nu este vorba de un pachet turistic pe care sa il gasesti la ...
Re: Ce poti face??? din 23 mai 2009 18:13 de ExoticDream
Asemenea situatii se intampla.... foarte des. In ziua de azi, putine persoane mai au respect pentru ceea ce inseamna o relatie de iubire, astfel incat, bazandu-se si pe o doza semnificativa de egoism, isi imagineaza ca sentimentele se pot schimba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 23 mai 2009 17:33 de ExoticDream
Nu stiu cat de curajosi sunteti voi, insa, daca as fi in locul prietenei tale, as fi siderata si as pluti in al saptelea nor daca EL mi-ar propune la majorat..... o miniexcursie romantica in doi! Chestiunea este..... unde, astfel incat pretul sa se ...
Re: Re: Ce poti face??? din 23 mai 2009 17:32 de pacpac
daaaaaaaaaa, daca unu mai frumusel asa flirteaza cu tine tu ii faci vant imediat.Sa fim seriosi totusi!!!:))
@vera_mary88
E cam greu pt un baiat sa ii dea cu flit unei fete care se da la el:)).
Cred ca cel mai bine ar fi sa discutati amandoi ...
Re: Ce poti face??? din 23 mai 2009 17:22 de Balkan
Tu personal nu stiu daca poti face ceva... E in totalitate decizia lui daca decide sa ii acorde antentie tipei respective... pana la urma este si o dovada a factului ca te respecta si tine la tine...
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 23 mai 2009 15:45 de Dunno
Suma maxima sa zicem ca poate sa creasca pana la 1.000 daca e ceva foarte ok ceea ce vrei sa imi zici :D
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 23 mai 2009 11:03 de pacpac
Si de ce ar trebui sa afle prietenii tai daca ai accepta sau ai refuza?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pielea pen din 23 mai 2009 10:41 de mascool
[am avut si eu de ceva timp asa ceva.am luat de la o tipa.e intr-adevar o infectie usoara a pielii.se trateaza foarte usor. tin minte ca a dat un unguient si un praf negru care l-am dizolvat in apa .ala a fost tare si e posibil sa se fi numit ...
Pericol de sarcina?? din 23 mai 2009 09:00 de Kravitz
Ieri, dupa un sex oral m-am dus la baie sa ejaculez... am ejaculat si am sters capul penisului cu hartie igienica si mam sters cu prosopul pe maini...
Ulterior m-am intors in pat si am penetrat-o cu degetul de cateva ori ... si mi se pare ca am ...
Re: siguranta anticonceptionalelor!! din 23 mai 2009 03:59 de dydyKiss
Si ce parere aveti de anticonceptionalele Karissa ?vreau sa stiu sigur daca le folosesc cum trbuie care sunt sansele de a ramane insarcinata?
Re: Re: 5 reguli pentru prima intalnire cu parinti din 23 mai 2009 01:56 de ExoticDream
Mie imi place sa cred ca parintii partenerului nu sunt personaje din filmele horror, ci niste fiinte normale, cu care te poti intelege daca si tu esti o persoana normala, care le iubeste copilul si nu are apucaturi ultraegoiste care sa le dea ...
Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 23 mai 2009 00:39 de Dunno
Sa se puna cu cracii in sus si sa se uite in tavan :D:D Aia da femeie,not !
Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 23 mai 2009 00:14 de cristi
Parerea mea este ca ce va place voua fetelor ne place si noua in aceasi mnasura.cateodata si niste vorbe spuse atunci cand trebuie pot fi mai mult decat un sarut.
Despre cunilingus din 23 mai 2009 00:11 de cristi
Ce parere aveti despre faptul ca nu ma pot stapanii atunci cand intalnesc o fata ,imi doresc cel mai mult sa fac cunilingus,chiar daca nu va exista si contactul sexual propriu-zis.Credeti ca este o boala sau o obsesie?
Pagina 1433 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||